Godt nok er ikke godt nok

Måske en lidt kryptisk overskrift. Men det handler om, at der for mig ikke er noget, der bare er ’godt nok’. Jeg er ikke til middelmådighed. Tingene skal helst være sublime.

 

20110414_123729

 

Derfor var jeg heller ikke sen til at give Kjeld Sloth ret, da han for små to uger siden kom forbi og beså arealet op til det nye spejlbassin. Vi var lige blevet færdig med en trappe, som desværre viste sig at være blevet for smal. Om igen

 

For da Kjeld sagde det, var det tydeligt, at der var noget galt, og sådan noget kan jeg ikke sidde overhørig. Her ser I det nye resultat, som efter min mening proportionsmæssigt er meget bedre.

6 kommentarer:

 1. Kjeld slot må være vildt dygtig, for hvor er det bare godt set. Det ser klart mere harmonisk ud, og så er der bare noget luksuriøst over en bred trappe - også selvom det ikke er den spanske :)

  SvarSlet
 2. Så er den ged barberet. Endnu engang har Kjeld leveret varen. Hvis du ser dette Kjeld, må jeg liiige sige: Du har bare et godt øje for tingene.
  Flot er det.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.

  Som du selv har været inde på tidligere, så kan man stire sig blind på tingene, selv om man godt kan se, at det ikke er helt som det skal være. Derfor er det rart med andre øjne på stedet.

  Ha' en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Hvor er det blevet flot og der er ro i billedet med den brede trappe foran bassinet og igen foran lysthuset. Godt at Kjeld Slot kom i rette øjeblik ellers havde du ærgret dig gul og grøn. Sikke en harmoni
  kh Lone.g

  SvarSlet
 5. Måske sykket foran tappen skulle "i vatter", hvis det er muligt, for et endnu mere "stille og fredfyldt" syn. Flot er det dog allerede.
  mette,djurs

  SvarSlet
 6. Kjære Claus, dette området har blitt vidunderlig vakkert! Du har virkelig funnet en gullgruve i Kjeld Slot. Det er deilig å ha en så dyktig person å rådføre seg med for å kvalitetssikre tanker, selv du trenger nok det :)

  SvarSlet