Jeg har netop fået at vide …

… at showauriklerne/fløjlsauriklerne kan fås i Bilka fra på torsdag.

23 kommentarer:

 1. Så ved jeg godt, hvad jeg skal torsdag formiddag :))

  SvarSlet
 2. Åh altså - jeg gad godt købe nogle af de lyseblå, synes bare at de ser så skønne ud!!
  Torsdag..... tænk hvor er tingene ændret siden jeg var barn, dér skete der absolut INTET skærtorsdag og langfredag, nu er det lige før man ikke bemærker at det er helligdag:))

  SvarSlet
 3. Bilka here i come :) Ja, også selv om det er torsdag. Hvad blev der af de gamle dage, dog står den stadig på "skidne æg" i min familie, men ellers er barndommens påske en svunden tid

  SvarSlet
 4. jubiiiiiih, jeg valfarter til Bilka!!! Mon ikke jeg møder Claus' fanclub derude...
  glæder mig til at se jer allesammen bland fløjlsauriklerne.
  kærlig hilsen
  Erika

  SvarSlet
 5. Det bliver en herlig Skærtorsdag.

  Vi ses i Bilka :)

  SvarSlet
 6. Har en skærtorsdagsrute i tankerne - Næstved kunne meget naturligt indgå.... Så mangler vi 'bare' at teatret kan købes i Bilka også (hint hint), sådan et, gad jeg godt. Tak for info, Claus.

  Hilsen
  Anne Mette K

  - nu med (endnu meget) lille blog, hvis du har lyst, bare tryk på CuginaK

  SvarSlet
 7. Kære Erika - i så fald må du hilse.

  SvarSlet
 8. Hiii jeg har lige købt frø af `Silver Lace Black` Den skal plantes idag... Nu er jeg jo igang med 1000 andre ting, så jeg kan lige så godt fortsætte :-)
  Skøn dag i forårs solen toæ alle Gro

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Har desværre været væk fra bloggen i et stykke tid pga. familiefester, fødselsdage, barnedåb og påskeforberedelser ... hyggelige stunder, men nu når jeg kommer tilbage til bloggen, så er der vel nok meget jeg er gået glip af.
  Håber jeg får tid til Bilka på torsdag, de aurikler ser så kære ud.

  Jeg har fået et gavekort til en boghandel, og nu er det jeg spekulerer på hvor længe der vil gå før "hemmelige haver" er trykt! Du skal ikke ulejlige dig med at svare på dette, jeg har godt selv læst at du arbejder på højtryk ... Jeg venter lidt endnu med at indløse gavekortet :-)

  Jeg ved det er for sent til årets sæson, men jeg har et forslag til en nyhed i Bilkasortimentet: Jeg ville blive overvældet begejstret, hvis jeg skulle være så heldig at falde over en gammeldags rabarbarkrukke: (kender du dem?) De står "omvendt" ned over rabarbarne, og har et lille låg man kan lette på og se hvor langt de er fremme. De er vist oprindeligt opfundet af englænderne.

  I øvrigt, ud fra din beskrivelse har jeg rådet et familiemedlem til at besøge The Lost Gardens of Heligan, nu de var i nærheden - tænk engang: det var så fantastisk og dejligt som du havde beskrevet her på bloggen og i "Mit haveliv"! Som tak modtog jeg en flot og spændende bog erhvervet på stedet, omhandlende hele havens tilblivelse/genskabelse. SKØNT! Nu mangler jeg blot selv at se den :-)

  - Jeg har på fornemmelsen at det bliver familie- og påskehygge den næste uges tid, så her får du fra mig, et ønske om en god påske!

  De bedste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 10. Åh Claus, hvor er jeg glad for den information. Tusinde tak, jeg må jo eje sådanne små skønheder.
  Var i Bilka i går og dit billede prydede havecenteret. Herligt! Jeg syntes det er en rigtig god ide at du "hjælper" Bilka med at få nogle gode planter og stauder, som almindelige mennesker også kan få glæde af. Det er jo ikke alle i DK der besøger deres lokale havecenter eller har et havecenter i nærheden.
  I år har de virkelig gjort en indsats, dem der sørger for at købe ind til Bilka. Jeg spottede en del forskellige Chili og tomatsorter. Før i tiden kunne man blot få Chili (uden artsnavn) og gemini tomater. Så vi er virkelig nået langt. God påske:-)

  SvarSlet
 11. Jesper...vent...vent.....je` ve` mæ`....!!:o) ÆV, jeg kan ikke komme i Bilka på torsdag. Der ligger desværre ikke een så`rn lige om hjørnet:o) Så I heldige asener, kan I ikke lige nusse een af de mørke fløjlsaurikler bag øret fra mig? (Jeg elsker de gamle danske plantenavne. Synes mange af dem er så poetiske:o)...Dog lige med undtagelse af vorterod og stinkende nyserod måske.....)

  Nu skal I slippe for flere uhyggeligt lange kommentarer fra mig i denne ombæring. Jeg skal ud og prikle. Har så mange små frække rødder og bøllespirer overalt, der trænger til et nyt og større "teenager-lebensraum." Håber snart det bliver varmt nok til, at de forlade mors trygge vindueskarme, for de roder og sviner, gør de. Og de drikker og bliver nemt solskoldede!!!! Det er ikke nemt med al den yngelpleje. Bekymringerne er mange: Har de små det for varmt? For koldt? For fugtigt? For tørt? Men som med alle andre børn, er der langt flere glæder end bekymringer og jeg håber de alle vil vokse sig store og kønne og komme godt i vej.

  Mange hilsner fra mig og alle mine priklinger

  SvarSlet
 12. Kærer Claus :-)

  jeg har lige været inde på Bilkas Hjemmeside og de har ikke åben på Torsdag og så vidt jeg kan se heler ikke i have centeret :-( Kan du lige tjekke op på det ? vil nødig kører forgæves.

  Forårs hilsner Karoline

  SvarSlet
 13. Hej Karoline

  Vi bringer lige en servicemeddelelse:

  Bilkas havecenter har åbent alle søn- og helligdage kl. 10-17, tjek lige den omdelte reklame :)

  Vi ses måske?

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 14. Lisbeth K - rabarberkrukkerne kan du få hos www.havegalleriet.dk

  SvarSlet
 15. Hej Ulla :-)

  10000 tak jeg få ikke reklamer, men var inde og se på deres hjemme side. Så er det afsted til bilka i morgen tidligt. Min have omlægning er nu så langt at jeg starter beplandtningen i DAG JUBI :-)

  Rigtig god påske til alle :-)
  Karoline

  SvarSlet
 16. Kære primulafans,
  når I nu alligevel valfarter til Bilka i Ishøj (åben på torsdag 10-17 og lørdag til kl 20!), kunne I jo overveje at besøge Arken, som ligger kun ca. 3 km derfra og se udstillingerne: Anna Anker, Hans Scherfig "Velkommen i junglen" og Olafur Eliasson "Din blinde passager" - alle tre kan anbefales. Arken har for øvrigt åben alle dage i påsken fra kl. 10-17 inkl. mandag, d. 25.4.
  Må I have en berigende tur til Ishøj,
  kærlig hilsen
  Erika

  SvarSlet
 17. Så er der planlagt ekspedition til Bilka i morgen. Og ja, hvor er det skønt at du har en finger med i spillet derude. Kærlige påskehilsner Mette, Åbyhøj.

  SvarSlet
 18. Øv! Jeg skyndte mig til Bilka i dag, skærtorsdag. Blot for at få at vide, at man der ikke kendte til nogen aurikel-leverence :(
  - Men de skulle nok undersøge...
  Jeg har dog selv sået dem for nogle år siden... Da købte jeg frø fra
  http://www.barnhavenprimroses.com/auriculas.php
  God påske! Mvh. Helle

  SvarSlet
 19. Tak til en anonym for tips om rababerkrukker :-)

  Bedste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 20. Jeg stod foran Bilka i Tilst i morges kl 9.55, så jeg var sikker på at komme mens der stadig var show-aurikler. Men de kendte ikke noget til dem, jeg sspurgte flere forskellige og en af dem ringede og spurgte chefen, som heller ike vidste noget. Håber de har nogle når jeg skal i Bilkas havecenter igen på søndag efter glasklokker....
  Mette

  SvarSlet
 21. Hejsa - ja, jeg var også i Bilka, Tilst, UDEN at komme hjem med showauriklerne. De var ikke kommet...
  Nå, men så får jeg en god grund til igen at komme tilbage til havecentret en anden dag, men jeg ville da godt nok gerne have haft dem med hjem i dag.

  Ulla

  SvarSlet
 22. Kære alle jeg kan godt sige jer, at både Bilka og jeg har røde ører. Et eller andet er gået galt, men nye forsyninger er på vej ud i butikkerne. Og jeg lover jer, at næste år bliver der bestilt så mange fløjsaurikler, at ingen går forgæves de første dage.

  Bilka har bedt mig om at undskylde mange gange.

  SvarSlet