Noget for noget

Jeg har sagt det igen og igen. Kommentarerne er bloggerens brændstof. Har lige tjekket; der har været omkring 1.200 inde på bloggen i dag. Men ikke én eneste har fundet det ulejligheden værd at lægge blot en lille kommentar. Derfor får I ikke dagens andet indslag og måske heller ikke nogle vidoer i weekenden. Er det ikke sådan, man siger til børn, der ikke har været ‘ordentlige’.

 

Er spændt på, om det virker!!!

74 kommentarer:

 1. Hmmmm Jeg ville gerne kigge mere på din blog. En teaser på Google reader ville være skønt. Desværre vises kun de første linjer... og så får jeg ikke klikket videre. Ikke fordi din blog ikke er besøget værd, men ren og skær dovenskab ;o(

  SvarSlet
 2. kuk kuk kuk Claus :-))))

  Lone

  SvarSlet
 3. Vi er jo i haven :-)

  SvarSlet
 4. Jeg fik ihvertfald præstationsangst over den video... sådan ser min have ikke ud, så måtte straks ud og gøre noget ved det:-)

  SvarSlet
 5. Kære Anette - at du ikke får klikket videre kan jeg kun beklage.

  Kære Betina - selvfølgelig, men der har jo alligevel været adskillige inde og kigge.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Jeg tror at du skal vende din tanke om noget respons i dagens indslag på hovedet.
  Tænk at være så heldig at have 1200 ivrige havemennesker, der sikkert som jeg har været i haven hele dagen uden ret mange vandpauser, men alligevel har de lige snukigget på din blog inden arbejdsdagen er færdig. Her er klokken 19.15 og aftensmaden er lige spist, 16 flutes venter på at blive bagt til mine gamle forældre (påskeægget til dem i morgen)men nysgerrigheden efter hvad du kan fortælle driver mere end at blive færdig så benene kan komme op. Tænk at så mange mennesker værdsætter dig så meget. Knus fra Lene og jeg glæder mig til at høre nyt fra dig.

  SvarSlet
 7. Kære Claus. Ej altså det kan vi jo ikke have, så du får lige en lille kommentar med. Nu er jeg også kommet ind fra min have. Jeg er tit inde og læse og nyder dine indlæg og tænker vist ikke helt over, at "noget for noget", hvis jeg vil blive ved med at nyde. Men nyde gør jeg, det er skønne indlæg du har - og meget givtige. Fortsat rigtig god Påske. Mange hilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 8. Claus jeg må give dig ret. Kommentarene er brændstof til bloggen. Og det er ikke fordi man gerne vil roses til skyerne af alle dem der kigger forbi, men en hilsen ind imellem ville være rart. Kan selv blive frustreret når jeg kan se at der har været mange forbi min blog men at der ingen kommentarer ligger. Men måske er min blog bare for kedelig ;o)
  Jeg håber at alle dine gæster kommer til tasterne.

  SvarSlet
 9. Claus Dalby, du er da super heldig - over 1200 har været fordi din blog....
  Jeg er ny blogger, har kun været her i godt 14 dage, og kun 2 har lagt en kommentar -
  Trist - men sådan er det at være en ganske almindelig blogger.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 10. Kære Betina og Hanne Bente - nu har jeg lige været forbi jeres blogs og lagt en lille hilsen. Må indrømme, at det er ALT ALT for sjældent jeg kommer rundt (tiden tillader det simpelthen ikke). Men når jeg gør, plejer jeg lige at lægge en lille hilsen.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Det beklager jeg meget, men har kun lige være inde og kigge en enkeltgang hvor jeg alligevel skulle have vand, Jeg har simpelthen haft travlt i haven med at flytte planter rund således at farverne passer samme, det er vældig spænnende og næsten ikke til at løsrive sig fra.
  Endnu en gang tak for den store inspiration du giver mig.

  Fortsat god påske..

  SvarSlet
 12. Hei Claus. hHr hos meg blir det litt sånn i "rykk og napp". Enkelte dager er en helt i modus for å kommentere.. både her og der. Men det er alltids sånn.. at en kommenterer først hos de som gir kommenterer på ens egen blogg. Ønsker deg en fin påske.. her er deilig vårvær og alle timer tilbringes i hagen!

  SvarSlet
 13. Første gang jeg er inde i dag, har brugt hele dagen ude. Håber ikke de manglende kommentarer tager modet fra dig, det er vi garanteret mange der bliver kede af
  Tør du komme med et nyt bud på hvornår vi skal afsted efter showaurikler? (søndag?)
  Mette

  SvarSlet
 14. Kære Mette - jeg har fået at vide, at der skulle være nye forsyninger ude i butikkerne i dag, men jeg er varsom med at love for meget.

  SvarSlet
 15. Din hageblogg er en blogg eg er innom kvar dag.!! 1200 besøkende på en dag er da veldig bra! Men det er alltid ekstra kjekt med en liten tilbakemelding også. Om ikke annet en et lite hei. :)
  Har enda ikke sett på din nyeste video men det skal eg nå snart. Vi har endelig fått sol og varme, så idag har også eg vært og kosa meg i hagen. Eg og sikkert mange med meg setter nok veldig pris på alt som du deler med oss, Og eg personlig synes ikke vi bør ta all informasjon, gode råd, tips og ideer for gitt. Det koster da så lite å legge igjen et lite spor om at vi har vært innom både din og andres blogger.
  Synes det er veldig greit at du gir oss denne tankevekkeren. ;)
  Ønsker deg ei fortsatt riktig god påske!!
  Hilsen Catharina

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Sig mig lige, fik du ikke en pris for at få folk op af stolen og ud i haven?!! Så har vi jo ikke tid til at kommentere da vi selvsagt er i haven, men jeg samstemmer med alle de andre - i vandpausen skulle jeg da lige se om du mon også var i haven :o)) Men helt ærlig, hvis parcelhushaven skal forvandles til paradis med blomster i koordinerede farver, højder, blomstringstidspunkter, bladformer m.m., samt titusind krukker tilplantes.....ja, så er der ikke tid til kommentarer i løbet af dagen, medmindre man kan låne en af dine gartnere som lige kan gå lidt til hånde mens vi andre grifler lange romaner til dig. Så snup lige en tudekiks - du er vores havehelt og du ved det :o))

  Bedste havehilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Du skal ikke fortvivle - men det er jo Påske - og jeg har været i sommerhuset i nogle dage. Nu hjemvendt, var jeg spændt på, om du havde skrevet noget om Klokkerankerne ---
  Mine vokser så jeg ved ikke hvad!!!
  De står ude ----- men du har jo skrevet, man ikke må plante ud før midt i Maj ---- Mon det kan gøre noget, at fremskynde det lidt?
  Mange hilsner og fortsat god påske.
  JMN

  SvarSlet
 18. Men jeg så gårsdagens video i morges og lagde en kommentar, sådan er det når man tilbringer hele dagen i haven:)))Imorgen når jeg at se din video fra idag det er så dejlig brændstof til endnu en dejlig arbejdsdag! Jeg er enig i at det er brændstof til en blogger når man får respons på sine indlæg - og jeg er så glad når der bliver kommenteret hos mig og det bliver der heldigvis:0)

  SvarSlet
 19. Kære Claus -
  A man with a wonderful garden,
  wrote advices to all - held his braeth then.
  But the weather was nice,
  I forgot once or twice,
  to respond on the blog - beg your pardon.

  SvarSlet
 20. Jamen vi er jo lige her og læser og læser... og går i haven og i Bilka og i haven og læser og læser.... det er jo et travlt liv at være haveblogger!! :o)

  Iøvrigt skal jeg også i Bilka med min VINDERtalon til at besøge din have... - at jeg har deltaget i alt hvad der ellers har været af udtrækninger får mig da ikke til at opgive håbet!! Måske får det mig blot (igen) til at tænke: Hvornår er det dine trofaste blogfans der bliver tilgodeset med et besøg??

  Håber du nyder det fantastiske havevejr, hermed får du masser af påskehilsner fra fru friis :o)

  SvarSlet
 21. Hej Claus
  Har altså været på arbejde hele dagen ( ikke i haven,desværre) og ser først din blog nu og denne "lille" opfordring, så her er en lille hilsen fra mig til dig.
  Nogle gange er det svært at finde dine videoer på youtube :-(, jeg kan bedst lide at se dem derigennem da billedet så kan blive stort og jeg ka få det hele med ;-), mon der er andre der har sammen problem som mig ??

  SvarSlet
 22. Kære JMN - tror godt, at du kan plante dem ud nu.

  Kære Fru Friis - der er ikke noget, jeg hellere vil end at invitere alle jerm der følger bloggen. Men det lader sig desværre ikke gøre.

  NB. Der var en, der spurgte om mine dahlier i plasticpotter, men indlægget er på mystisk vis forsvundet. Spørg gerne igen.

  SvarSlet
 23. ...Skvadderkåls-kvababbelser... Jeg er sikker på at det er dét! Jeg er en af dine mange læsere; Jeg har dig i min Google Reader og jeg elsker de daglige input og to-do`s.. Men jeg ved også, at blogging handler om at kunne fange øjeblikket. Der hvor det man handler og ting sker, magien. Og det er ikke altid at jeg kan beskrive det. Derfor kommenterer jeg ikke altid på det jeg læser. Men jeg læser og føler med. Og lærer <3 Wenche

  SvarSlet
 24. Kære Claus !
  Har forsøgt at sende kommentar før, håber det lykkes denne gang.
  Det er nu mit tredie år som have entusiast og nybegynder, og både din blog og bøger er til kæmpe hjælp og inspiration. At du dagligt blogger, synes jeg er imponerende, og rigtig dejligt for os læsere.
  At have en have er en gave, og tiden nu hvor alting pibler frem er fantastisk, spændene om alt har overlevet vinteren og trives ! Min datter på tre er ved at slægte moderen på, og taler meget om hortensia og kæmpe verbena. Så du må endelig forsætte med at udbrede din viden
  :-) . Kh nybegynderen

  SvarSlet
 25. Hej Claus

  Så er mine læsere vist sødere end dine. Jeg har "kun" haft 70 besøgende i dag (hvilket i min verden altså er ret godt) - men hele to har lagt en kommentar. Så nu får du lige en fra mig, der kan bidrage til bræbdstofreserven og pynte lidt på statistikken ;-)

  Det er nemlig en rigtig dejlig blog, du har.
  Jeg følger trofast med, og skal nok også prøve at se, om jeg kan blive lidt bedre til at kommentere fremover.

  Nyd påsken!

  SvarSlet
 26. jammen Kære Claus, vi jo i Bilka for at hente haveaurikler ! tog lige Jespers planteskole når jeg nu var i Holstebro , der fandt jeg en smuk sort hornviol :-) .
  Håber jeg selv kan opformere den næste år .
  mvh
  Birgitte

  SvarSlet
 27. Hvor ærgeligt, at vi ikke får dit andet indslag i dag. Vi har jo været i haven hele dagen. Der er så meget, der skal gøres - og nydes, nu hvor vejret er sommerligt. Din have er underskøn, helt eventyrlig. Jeg er vild med den hvide verden, du har. Det er flot med lag på lag plantningen.
  Jeg håber, at at du tager din "hårde" dom op, til revision og sender flere indslag :-)
  Mange hilsener fra Marne

  SvarSlet
 28. Kære Birgitte - herligt, at du fik nogle aurikler. Jeg var også blevet lovet, at der var nye forsyninger i dag. Pyha ... Jespers planteskole er bestemt også et besøg værd.

  SvarSlet
 29. Kjære Claus.
  Jamen uha da så må du da hellere ha' en lille kommentar, men har altså virkelig haft en travl uge, med oceaner af havearbejde, og arbejde samt overarbejde..., men har jo som alle de andre fulgt med i bloggen alligevel ;-)) (er altså også stadig lidt "tøsesur" over ikke at være så heldig at bo i et område med Bilka reklamen)
  I anledning af mine forældres 51 års bryllupsdag måtte de jo også lige have en lille visit, forærede i øvrigt min mor en fin klokkeranke.., det er i øvrigt hos mine forældre at der bliver knoklet igennem for tiden, de har netop overtaget et nyt hus hvor haven er utrolig spændende, dog har den ikke været passet de sidste cirka tre år, det indvendige får også lige en ordentlig overhaling så det kan blive rigtig fint til de skal flytte ind.., her over aften fik jeg så lige vandet og luget lidt herhjemme, samt slået græs for første gang i år..
  Har i øvrigt et lille spørgsmål til om roser kan overgødes, hvis ja - hvad sker der så??
  Ha' en dejlig aften Claus, og tusind tak for din dejlige blog.. tror vi er mange med et afhængighedsforhold;-))

  SvarSlet
 30. fy føj da, Claus! tænk hvis vi andre skrev sådan på vores blogge, så ville de helt blive affolkede og ignoreret!
  Men jeg tænker nu at kikke ind til dig igen i påske og håbe at humøret har fået en tand op;-)
  Mange kærlige påskehilsner Lone.g

  SvarSlet
 31. Hej Claus

  Jeg ser på din blog hver eneste dag, men lægger ikke altid en kommentar.
  Men som ny blogger med egen side er jeg helt på det rene med at det er dejligt at få kommentarer.

  Vi har jo været i haven i dag! Derfor først nu tid at fortælle at du er og bliver min inspirator, og jeg tæller dagene til den 26. juni, hvor jeg jo er indbudt til besøg i din have, det bliver en stor dag for mig :)

  Det er da overvældende med så mange besøgende på din blog på én dag, det må du glæde dig over.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 32. Kære Lotte - det kan du tro. Ja, i værste fald går de ud.

  SvarSlet
 33. Ha, ha... Du er sjov. Dejligt at du kan blive sådan lidt pigefornærmet ;-) Forsøgte faktisk at skrive en kommentar i går, efter en forgæves aurikel ekspedition til Bilka. Fik dog en smuk Hortensia og skønne terracottakrukker og et par bøger i stedet. Nå ja, og fik også udfyldt og afleveret en havebesøgs kupon. Men jeg må se at komme en tur forbi igen Bilka inden længe. Dejligt at du har en finger med i spillet derude nu, det kan kun blive godt! Rigtig god påske.
  Mette, Åbyhøj

  SvarSlet
 34. Kære Mester.

  Først tak for endnu en dejlig video fra dit (vores) paradis:-).
  Men men men, hvad er det for nogle trusler du kommer med, skal vi nu snydes for vores daglige vitamin bombe, hvordan kan vi så komme ud i haven og udleve alle de ideer du planter i vores hoveder.....
  Vil selvfølgelig gi´dig ret i, at vi skal gi´dig response på alt det du tildeler os, af din visdom, men som flere skriver, kan det knibe med tiden til at kommentere hver dag, når vi også skal være ude i haven og knokle ;-(.
  Så please straf os ikke, ved at snyde os for flere skønne videoer og iderige input fra, vi elsker dig jo :-) .

  Et lille spørgsmål, har opbevaret mine kæmpe verbenaer sammen med mine dahliaer, her i vinter, skal de også bare pottes op, og ud i jorden senere (de ser godt nok noget tørre ud).......
  Håber jeg kan se frem til flere input fra dig her i påsken...... :-)

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 35. Kigger da med hver dag men når godt nok ikke altid at lægge en kommentar.
  I går stod den på plantning af mine nye roser fra Bilka.... ;0)
  venter stadig på pottemulden derude ?
  Rigtig go' påske ;0)

  SvarSlet
 36. Benene, der systematisk førte den ene fod efter den anden, et-to et- to et-to, ganske af sig selv uden at tænke, ja nærmest uden at se, hvor de trådte, mekanisk efter en dag, hvor de havde gjort det fra en time efter solopgang og til den sidste tur, hvor lampen i gården tændte af sig selv. Hænderne, der havde formet boller, vasket op, ordnet tøj, hastigt grebet muligheden for lån af ørnenæb og klippet Sommerfuglebuske, lavet mad, blandet jord og plantet blandt stene, båret kaffe og kolde drikke samt mad til arbejdende folk, løftet stole, kælet katte, flyttet cykler væk fra hvor de to gamle Hyldestammer endelig faldt for saven med lys til følge, redt senge, støvsuget og iø fanget lidt for meget af solens stråler og var nu spættede, mens de bar den sidste af 20 kander vand til de tørstende – til den elskede gule Sommerfuglebusk, som måtte flyttes og saves ned i utide, da tøvejr havde lagt den ned med roden strittende lige i vejret. Og til den helt særlige Govenianum. Øjnene, der havde hvilet på Kobjælder, Narcisser både gule og hvide, på rosenskud, på Perlehyacint, på Hundetand , på Kejserkrone, på Forsythia, på Lærkespore, på Påskeklokker, på Vibeæg på Violfrøstjerne samt mange mange flere og allersidst søgende efter selv de mindste skud på de to elskede, som var blevet tildelt de allersidste kræfter efter solnedgang. Og med spørgsmålet at læse i øjnene; Virkede det?! Jeg tror det, for det nytter altid at gøre noget ekstra for nogen, som betyder noget – alt imens tankerne flyver snart til den ene og snart til den anden, som inspirerede og gav – det vender tifold tilbage, måske når det mindst er ventet..

  Inden de tunge fødder, værkende hænder og trætte øjne snart går til ro, sender jeg en hjertelig tak for alt med ønsket om en fortsat god påske!

  SvarSlet
 37. Kære Claus

  Næ hør nu. Det er først nu - kl. 21:40, at jeg har taget mig tid til dagens Dalby-pause. Som flere andre her på bloggen har jeg været i haven det meste af dagen og grave roser ned, flytte rundt og regere som en vanvittig. Har i kampens hede slet ikke lagt mærke til at al det havearbejde har fået mig til at ligne en overkogt krebs.

  Håber ellers at du er klar over, at vi nok er mange, der suger dine dejlige videoer til os.

  God påske til dig også!

  SvarSlet
 38. Kære Claus,
  Du gør et super stykke arbejde.! Det tager tid at lave et indlæg, så er det også rart med en respons på det der bliver lagt ud. Jeg lægger ikke en kommentar hvergang jeg besøger din blog, men næsten ;-)Jeg kan også godt lide når der ligger kommentar på min blog!
  P s Jeg har lige opdaget for en time siden at, min kugleprimulaer spirer - juhuuu
  Mange påske hilsner Gro

  SvarSlet
 39. Kære Claus

  Jamen, jamen Claus da! Vi har jo travlt i haven og har travlt med at komme i Bilka, også os der ikke får Bilkareklamen, men kører hele den lange vej, 84 km for at handle planter og være med i konkurrencen om et besøg i din have. Du er jo en inspirator af format, og giver os mange idéer, så der er ganske meget at gøre. Har også travlt med at bage, da min husbond har fødselsdag på søndag, men får familien både lørdag og søndag, da den er stor, så derfor er det ikke altid der lægges en kommentar, selvom det er brændstof til din fantastiske blog, men håber da du nu har fået dit gode humør igen, så solen kan skinne på bloggen med nye indput. Fortsat god påske.
  Venlig påskehilsen Jeanne

  SvarSlet
 40. Det virkede - I kom ud af busken. Tak for det ... Enkelte har sendt mig sure kommentarer om, at det var for dårligt, at jeg skrev sådan noget. De røg i skraldespanden. Herligt at høre, at I har haft travlt derude. Jeg vender tilbage med en video i morgen.

  SvarSlet
 41. Kære Claus,
  Lige som de andre har der været travlt i haven.
  Det går så stærkt med alt som vokser. Jeg besøger din side hver dag og glædes over de gode ideer du giver.
  Forsøger mig i år med Cleome til at give højde i staudebedet - rosa. Skal de plantes ud omkring 1 juni som andre sommerblomster?
  Mine klokkeranker er store - vil sætte den ene ud på terassen i læsiden. Fik desværre sidste år kun 2 blomster at se. Men i år går det nok bedre. God påske og god tur til Holland.
  Mange hilsner
  Anne Vestergaard

  SvarSlet
 42. Hmm, måske hvis man kunne finde ud af at oprette en eller anden form for profil ville man kommentere. Men det må da være en stor tilfredsstillelse at så mange læser med på bloggen.

  SvarSlet
 43. Det er ikke så nemt at kommentere.............

  SvarSlet
 44. Kære Claus
  Hvad er nu det for nykker?
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 45. Kære Claus, hvor er du sød, og hvor har du ret. Nu må vi tage os sammen. Jeg ved godt, hvad du taler om. Kender det desværre alt for godt fra min egen blog. Jeg kan se det nytter at skrive på besøgstallet, men slet ikke, hvis jeg skulle se på manglen af kommentarer!! Men jeg kan jo se det på min egen adfærd. Jeg kommenterer jo heller ikke hver gang jeg besøger din side. Og det burde jeg måske nok gøre som en tak for at du bruger tid på at sprede dine korn - Hjælper det bare lidt når jeg siger, at jeg altså fra tid til anden nævner og roser dig på min blog? For det gør jeg. Jeg er nemlig meget taknemmelig for alt det gode du deler ud af og at du samtidig også "opdrager" lidt på os. Tak og kram fra Birgit - lidt sent på natten, men hey det er påske, og jeg nyder denne stund.

  SvarSlet
 46. Kære Claus
  Pyha, jeg bliver jo helt stresset, når jeg ser dine indlæg;-) De er så flotte og så bliver jeg inspireret,- at jeg løber ud i haven for at luge, plante, vande og ommøblere planterne. Ja, og så er det ikke liiiige man husker at takke for den flotte video osv. Og der skal også være lidt tid til påskehygge med familien.....Du holder os i sving ude og inde;-)))))
  Rigtig dejlig påske og rigtig mange blogindlæg ønskes her fra
  Renate

  SvarSlet
 47. Hej Claus

  alle har travlt i haven - det er skønt! Må vi snart se dine klokkeranker? Skal de i et bed, eller i krukker? Hvor mange kan der være i en 40 cm krukke så de stadig har kraft til at vokse flot?
  A M Christensen

  SvarSlet
 48. Kære Kære Claus
  Du må ikke svigte os. Dagens højdepunkt/er er at gå ind og tjekke din skønne blog og se om man sku være så heldig, at der var et nyt indlæg. Men indrømmet. Ikke så tit der bliver lagt en kommentar. Der er så mange dygtige kommentatorer herinde med ordet i deres magt, så føler de får sagt det hele. Svært ikke at komme med gentagelser. Men jeg har sagt det før: Glæder mig som et lille barn juleaften til at se dine videoer fra dine kommende haverejser. Når økonomien ikke selv rækker til det, er det dejligt at ku komme med på en kigger :))
  Så du må endelig ikke svigte os for indkig i din vidunderlige have.
  Stort påskeknus Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 49. Go´morn her fra det nordjyske!
  tak for en otrolig inspirerende og vidensfyldt blog. Elsker især at læse om dine haverejser! Vejret er igen idag fantastisk-og lover godt for endnu en dag i haven!
  mange havehilsner Anne-G

  SvarSlet
 50. Hej Claus
  Kan kun tilslutte mig alle de andre travle have folk, vi har jo travlt i haven hele dagen, nyder så lige at se en Claus video og kigge på din blok, bagefter i seng og læse i en af dine dejlige bøger.men har også bemærket dine nye billeder her på siden. Det er en rigtig dejlig tid der er og kommer de næste mange måneder med alt det der skyder op af jorden og træer der springer ud.

  SvarSlet
 51. Hihi.. det virker sørme.. :-)
  Hav en fantastisk påske Claus..

  SvarSlet
 52. Kærer Claus :-)

  Jeg er dagligt inden på blokken flere gange og sufer rundt. Jeg søger inspiration til minne nye bede, og ligger derfor i rute fart til planteskolerne :-)
  Jeg skriver ikke så mange indlæg da jeg er ordblind og det kræver tidt et stører arbejde fra mig, og derfor også mange stavefejl :-)
  Men jeg elsker din side :-)
  Solskinds hilsner Karoline
  Ps. Dejligt med den nye farve i toppen :-)

  SvarSlet
 53. Kære Claus.
  Nu var der en som nævnte klokkerankerne. Mine har det vist ikke helt godt. To ud af ti er kommet op. En er næsten væltet, jeg nåede vist lige at redde den. Og den anden er vist gået i stå. Der er ikke kommer andet end kimbladene endnu.
  Men jeg håber og glædes over at de to små pus senere på sommeren kommer i haven og skaber frodighed.
  Tak for alle dine indput.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 54. Far er ikke vred........far er skuffet:o) Søde Claus, jeg elsker din form for humor:o) Du ved jo godt, hvad der sker, hvis du tager videoerne fra os, ikk´? Så bliver der voldsomme demonstrationer udenfor din haveport. Og jeg tør slet ikke tænke på overbelægningsprocenten på de skandinaviske afvænningsklinikker, for vi er virkelig mange, der har et stærkt video-afhængighedsforhold. Du er jo vores blomster-pusher:o) No dope, no hope:o)

  Søde Zep, hvad lavede du så resten af dagen?? :o) Må hellere skynde mig ud i haven, inden der opstår vulkanudbrud i Bodilsker på Bornholm:o):o) :o)

  Rigtig god påske og havedag til alle...

  SvarSlet
 55. Jeg har også en blog - skriver, når jeg har lyst for min egen skyld (og for andres, hvis de kan have glæde af nogle af tingene). Når nogle lægger en kommentar, bliver jeg glad, men hvis en masse læser og ingen kommenterer bliver jeg ikke mindre glad. Ville dog uden tvivl glædes over 1200 læsere ;-)
  God påske til dig :-)

  SvarSlet
 56. Hehehehe jeg fik dagens første grin, da jeg læste Tantens kommentar. Som altid. Zep skal jo ikke tro, at man sådan kan dandere den uden at blive opdaget.

  Og så sidder jeg her og stepper, for nu er det i morgen Claus :-) Og hvis jeg bliver behandlet som et barn, vil jeg sandelig benytte lejligheden til at opføre mig som et. Så hvornår kommer videon? Vi vil have video. NU! :-))

  SvarSlet
 57. Kære Claus! Jeg er nok en af dem, der med glæde læser din blog. HVER DAG! Vi er i haven og nyder det flotte påskevejr. Så er vi nogle af de heldige, der har en strandhave ved Svendborgsund, Den er vi ved at lægge om. Der kunne vi godt bruge dig til gode ideer. En have ved vandet skal jo ikke være for overpyntet,hvad planter man??? God påske Claus og kom så med en video fra din smukke have.

  SvarSlet
 58. Ha, ha, hi, hi - du er go' kære Claus!!
  Får du os ikke rumpet op med det ene, prøver du bare med det andet.
  Og VUPTI - så farer alle havetravle disciple til tasterne i en ruf - undtagen dem som besinder sig og siger: "Ja, ja - nu må han lige vente et lille øjeblik - jeg skal jo lige være færdig med alt det, han har sat mig igang med!!!"

  Hav en dejlig påskelørdag deroppe i midten af Danmark.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 59. hmmm pas nu på at det hele ikke stiger dig til hovedet. Synes at 1200 besøgende på årets varmeste dag er helt utrolig flot, så mon ikke du bare skal glæde dig over det?

  SvarSlet
 60. Hej Claus

  Ja noget for noget, jeg skal blive bedre til at give respons, du gør jo et fantastisk arbejde med dine vidioer, tør slet ikke tænke på hvordan jeg skal overleve hvis din blog bliver lukket ned. ( måske sove længe i weekenden)
  Har de sidste par dage haft travlt med at få ordnet vores bassiner, og taget ca 40 koi'er op og derefter renset ca. 200 guldfisk fra som alle naboer i området får glæde af.
  Forsat god påske til alle

  Mange have hilsner fra Pia Veberöd

  SvarSlet
 61. Kjæreste Tante Grøn, kan du ikke bede Kære Claus om at sende mig din postadresse, så jeg kan sende dig en lille "hævn", jeg har i tankerne (hvis du skriver den her, så hævner alle de andre sig også bare :P). Jeg er løbet - har kun 1½ time til at blive færdig i havestuen, inden vi skal på påskebesøg hos familien.

  Yndig lavendelblå blomst, kære Claus - tror ikke, jeg kendte den. På den anden side er der efterhånden så mange blomster i mit hoved...

  Hjerligst hende, der lige har fået en klemme og en tår at drikke, mens der blev kigget hastigt til mine andre havevenner og nydt et øjeblik her.

  SvarSlet
 62. Kære Claus ;-) ...PYH HA hvor blev jeg flov, for du har jo ret ...jeg har nydt men ikke ydet her på det sidste med hensyn til din blog. Godt du giver os et vink med en vognstang og tak for alt det du yder her på bloggen, og som jeg nyder hver eneste dag :-).
  Som mange andre her på bloggen har jeg travlt med haven og nyder, at kunne slappe af om aftenen med at læse om alt det spændende du fortæller os. Var en smut på planteskole i går hvor jeg til min glæde fandt 2 sorte hornvioler af sorten Molly Sanderson, de kom med hjem sammen med 2 nye Austin roser :-))).
  Glædelig påske til dig og alle her på bloggen.
  Glade hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 63. Kære Claus.
  Indrømmet.. Jeg var også kun liiiige inde og kigge og så skyndte jeg mig ellers ud i haven igen :-( Vores Orangeri-projekt skulle være færdigt igår - og det blev det! I dag står den på indretninge og småting..... masser af hygge. Det er skønt. Men det er også skønt med en inspirator som dig - og selvfølgelig skal vi kommenterer på dine indlæg - også selv om solen skinner :-)
  Og jeg vil da bestemt også sige tusind tak for din kommentar på min nye blog - herligt når "have-idolet" dukker op som besøgende.
  Der kommer nye billeder med orangeriet på siden i aften vil jeg tro :-)
  Fortsat dejlig Påske til dig Claus - og alle dine besøgende.

  SvarSlet
 64. Har man din blogg som start side - tæller det vel også som klik - men ikke nødvendigvis som kig?

  Hilsen Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 65. Hej Claus! Du må endelig ikke tro, det er mangel på interesse. Nej - slet ikke. Men der skal være tid! Når jeg har læst bloggen og set videoen og gennemgået alle kommentarerne - ja, så er der gået lang tid - og så er man jo lige ved at få dårlig samvittighed over at svigte sine andre gøremål! Tak for al din dejlige information! Fortsat god Påske! Knus herfra

  SvarSlet
 66. Jeg synes i det hele taget at der er lidt stille i blogland i øjeblikket. Tror de fleste nyder det dejlige vejr ude i haverne og derfor ikke lige når ind til pc´en. Men nu har du da fået en kommentar herfra og fra mange andre kan jeg se, så "truslen" virkede ;-)

  SvarSlet
 67. Hej Claus

  Jeg har det lidt "både og..." med dette, jeg kan udemærket godt forstå dig, for ja det er tilbagemeldinger der driver værket. Men samtidig er det også meget sjældent at du svare på de evt. spørgsmål der er i kommentarene (hvilket er fuldt forståeligt at du ikke har tid til, det ville være for uoverskueligt) men jeg tror måske det er medvirkende til at man ikke får skrevet. (bare et bud)
  Jeg vil indrømme at jeg ikke skriver en kommentar hverken hver eller hver anden dag, men kun når jeg virkelig har noget på hjertet, hvilket efter min mening må være det bedste. (udelukkende min holdning)
  Men jeg tror langt fra at du skal se det som mangel på interesse, sådan er det i hvert fald ikke fra min side.
  Du må endelig ikke tage dette som et surt opstød, for sådan er det overhoved ikke ment, bare som et bud på hvorfor det kan være...
  m.v.h. Mette

  SvarSlet
 68. Kære Bettina - hvis dine kæmpeverbenaer ikke viser lidt grønt, tror jeg ikke, at der er liv i dem.

  Kære Anne - 1. juni lyder fint. Men du kan også plante dem ud før.

  Kære A.M. - jeg vil sige, at tre klokkeranker i en 40 cm-potte er maks.

  Kære Karoline - ordblind eller ej. Det skal du slet ikke tænke på. At man har svært ved at stave behøver ikke at betyde, at man ikke kan formulere sig. Skriv du bare løs.

  Kære Rikke - håber virkelig, at de sidste to overlever.

  Kære Lisbeth - du har fuldstændig ret. En strandhave skal ikke være overgjort. Græsser, vilde roser og lignende, ville da passe fint.

  Kære Zeb - jeg skal nok sende din adresse til Tante Grøn. Samtidig vil jeg gerne sende dig en STOR tak for dine altid muntre og meget læseværdige kommentarer.

  SvarSlet
 69. Mange tak, kære Claus! Til gengæld for din hjælpsomhed, stiller jeg gerne op med et indslag til bloggen, hvis du skulle fristes til at holde en lille skrivepause en halv dags tid.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 70. En stor undskyldning herfra for inaktiviteten. Jeg er en af dem, der lægger vejen forbi flere gange om dagen, og jeg har kun lagt en enkelt kommentar. Flere gange har jeg haft lyst og har også skrevet et indlæg, men så slettet det. Jeg tænkte, at det var besværligt og tidskrævende for dig at læse alle de mange kommentarer igennem, så hvis jeg ikke havde noget virkeligt fornuftigt at sige, så var det bedre ikke at ulejlige dig med en kommentar. Jeg er jo så forgabt i alt hvad du siger og gør og viser, at jeg under hvert eneste indlæg vil skrive "skønt", "smukt", "enestående", "gisp!" osv. Det lover jeg nu, at jeg vil gøre hver dag fremover.

  Det kunne faktisk være lidt sjovt, hvis du fik 1200 kommentarer på et indlæg - så kan det godt være du tager dine ord i dig igen:-)

  Mvh Maria

  SvarSlet
 71. Eg må le! Saken er den at jeg føler meg å underlegen her inne, hva skulle jeg vel si? :)
  Her er så vakkert og deilig!

  britt

  SvarSlet
 72. Kære Claus
  Jeg mener ikke at du skal tage det så tungt med manglende kommentarer fra os "haveamatører" - jeg ved fra mig selv at grunden til en manglende kommentar i kølvandet på et spændende indlæg og/eller video - simpelthen er fordi alt du gør og laver er så gennemført, flot lavet og inspirerende og lærerigt, at mange spørgsmål forstummer og udebliver. Har vi spørgsmål slår jeg selv, som almindelig haveglad, op i en af dine bøger eller anden litteratur og undgår at belemre en travl mand. Tak for en virkelig gennemført, varm og æstetisk blog.
  Mathias

  SvarSlet
 73. Så er hævnen afsendt, kjæreste Tante Grøn, gnækgnæk.

  Og endnu engang rigtig mange tak for din "meddelagtighed", kære Claus

  Hjerteligst

  SvarSlet
 74. Jeg har et spøgsmål ang. violfrøstjerne. Håber dette er stedet hvor jeg kan få et svar. Jeg har en 3 - 4 år gammel violfrøstjerne. Jeg er rigtig glad for den, men kunne godt tænke mig at den blev større. Jeg har så fået af vide at den formerer sig ved at smide frø. Min er ikke den dobbelte af slagsen. Men nu har jeg så passet på ikke at komme for tæt på med mit skuffejern... Ja og så vil jeg gerne vide hvordan de første blade ser ud. Noget der ligner akeleje? Håber jeg kan få et svar her.
  VH K. Hebsgaard

  SvarSlet