Nu går det hurtigt

Det er helt utroligt, som alt går stærkt i haven lige nu. For godt og vel en uge siden viste jeg billeder af mit store hvid/gule bed, der på det tidspunkt var hvidt af krokus.

 

20110420_123136

 

Nu er bedet grøngult op mod skoven, og stemningen er en helt anden. Det er det, jeg mener, når jeg taler om at plante i lag. Løgvækster, stauder og sommerblomster i én skøn symbiose.

 

20110420_134452 20110420_134011 20110420_134411

 

Egentlig bryder jeg mig ikke om staudebede med store enkeltstående grupper. Jeg kan meget bedre lide, at planterne kommer sådan lidt pø om pø.

7 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Ja det er utroligt så hurtigt det går. jeg har været i haven og arbejde idag, bla. plantet en crown princess margareta rose.Jeg glæder mig meget til at se den i blomst. Jeg vil være rigtig glad for at høre nyt om "vores" projekt klokkeranke, da jeg synes at det går vældig hurtigt med dem. Snart meget snart er de simpelhen for store til at have inde. Rigtig god påske fra Lene.

  SvarSlet
 2. Kære Claus. Ja det går super hurtigt nu, forandringer fra dag til dag, og hvor ser det skønt ud hos dig.
  Har knoklet i haven de sidste 3 dage, og det pynter gevaldigt, fik også lige lagt blå congo kartofler idag. Rigtig skøn påske :-)
  Mange hilsner fra Søsum

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Ja, det går stærkt i øjeblikket. Hvornår mon Bilka får DIN jord, så vi kan få fyldt det i krukkerne? :-)
  God påske fra Birgit

  SvarSlet
 4. Smukt ser det ud! Det er egentlig utroligt, at der også er plads til stauder i det bed, når man se de industrielle mængder af løgvækster, der kommer op! ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Birgit - der går en måneds tid endnu.

  Kære Achillea - det er slet ikke noget problem. Løgvæksterne visner jo ned. I takt med det vokser stauderne op og dækker for de nedvisnende løgtoppe.

  SvarSlet
 6. Men hvordan? Bliver løgvækst og stauder plantet i sammen hul eller?
  Tak til Claus for dejlig inspiration - holder meget af dine bøger. Håber jeg en dag får muligheden for at opleve i din have. Nina

  SvarSlet