Om igen

Vi har gennem en måneds tid haft stor glade af Peter og Jens, to af de anlægsgartnere, der kommer, når vi kalder.

 

De laver det flotteste stenarbejde, blandt andet stier og trapper. Sidstnævnte er der efterhånden en del af i haven. Der jo er mange niveauspring, da grunden skråner meget.

 

20110407_091241

 

Kjeld Slot, har det overordnede overblik over linjerne her i haven, og jeg er ham megen tak skyldig. I sidste uge kom han som så ofte før på ’inspektion’, og i den anledning blev vi enige om, at trappen op til det nye haverum med lysthuset - der netop var ved at være færdigt - burde være dobbelt så bred. Det var ret åbenlyst, da først Kjeld gjorde os opmærksom på det.

 

20110407_091223

 

Det er de små ting, der danner helheden. Om igen ..

6 kommentarer:

 1. Hej Claus
  Lækkert ser det bestemt ud og selvfølgelig skal trappen have lidt mere pondus, når den fører op til så skønt et skue. Jeg glæder mig til, at du måske fortæller lidt om placeringen af fx solhatten og den mere fremadbrusende lupin. Virkelig flotte blomster, som skal fylde bedene!Jeg elsker også Comte de Chamboard, den har så fint og sart løv og blomster i en frisk farve uden dog at blive for frisk.
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 2. Svært at se på billedet om dimensionerne bliver bedre. Glæder mig til at se billeder med fyldte og blomstrende bede. Og så forresten. Var der ikke noget med, at du slet ikke var perfektionist? :-))

  SvarSlet
 3. Kære Nette - selvfølgelig bliver dimensionerne da bedre. Ellers var vi ikke gået i gang!

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Det er rart at have en at dele sine projekter med - men bliver så ofte værkstedsblind. Jeg må give Keld ret, jeg tror bestemt dimensionerne kommer til at passe bedre - så trappen ligesom åbner op til området. Det er virkelig en fornøjelse at følge din perfektion i forhold til detaljen. Jeg håber virkelig, at jeg en gang får chancen for at se haven - for sjældent har jeg set noget så gennemført.... og jeg er sikker på Jens og Peter ikke klager med udsigten til mere arbejde ;o).

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Når jeg kigger på billedet, ser det ud til at trappen bliver i harmoni med lysthuset, når den bliver ført ud til afmærkningen.
  Håber på at jeg engang bliver den heldige til at se haven live
  God weekend til alle
  Havehilsner Maibritt (v Fredericia)

  SvarSlet
 6. Det kommer bare til at blive rigtig godt at den bliver bredere Claus - det er helt rigtig set af Keld Slot.

  Men sådan er det med anlægsarbejde, det kan godt blive en ommer engang imellem, men så bliver det også bare rigtig godt når det er færdigt :) - glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet