På ‘indkøbstur’

I går var jeg på tur sammen med en af Bilkas indkøbere. Målet var et gartneri med speciale i stedmoder og hornvioler.

 

20110331_155900

 

Vi var taget af sted for at udvælge planter til næste års sortiment. Det blev til et smukt udvalg i de skønneste farver. I morgen tager jeg billeder af nogle dem; så skal I bare se.

 

20110331_160012

 

Jeg elsker stedmoder og især hornvioler og plantet i krukker med god pottemuld kvitterer, især hornviolerne, med blomster i rigt mål.

 

20110331_160037

 

Det er herligt sådan at gå rundt og bare ‘hive ned af hylderne’.

6 kommentarer:

 1. Penseér = vår. Titta in hos mig och se alla vårtecken som kommit i veckan samt några bilden på vår lilla valp som är 1 månad i dag. Kram ♥ ♥ ♥

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Det lyder altså som en herlig opgave! Er der monstro lyserøde/rosa imellem? Den har været savnet i div. sortimenter flere steder i landet i år...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. hej claus..ja det er da ikke så dårligt at komme rundt og se de forskellige steder med hver deres specialer.Sørg nu for at "shoppe igennem" :0) ha en god lørdag Diana...

  SvarSlet
 4. Hej Mester.
  Tænk at være dig, sådan bare at kunne "flå" ned fra hylderne, eller endnu bedre, at få lov til at være på indkøb med dig en dag WAAAU...... ;-)
  Og kan kun bifalde Zep, der mangler nogle til den indre romantiker ;-).
  Ha en god dag i haven.

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Hvor er det et dejligt trekløver, dig , os og Bilka, til glæde for os alle, jeg glæder mig allerede til næste år..
  Og nu du er igang, så mangler der haveprimulaer, hortensiaer, påskeklokker i andre farver end de hvide, og ikke at forglemme, hvide klokkeranke frø.
  Og så har jeg en lille bøn til Bilka.. vil i ikke nok få styr på jeres priser, i onsdags måtte jeg trække en medarbejder ud til krukkerne, pege på skiltet hvor der stod 2 stk. kr. 200,00, og efter han havde mål dem adskellige gange, måtte han lidt modvilligt give mig ret.. Så husk at tjekke jeres bon..
  Kærlig hilse Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg er også små vild med Hornvioler, har ingen favorit farvem men skønne er de. Jeg skal da også forbi grønthandleren en af de nærmeste dage så der kan komme lidt skønhed i haven :-)

  SvarSlet