Panik

 

I går aftes, hvor jeg skulle til at lægge på bloggen, var der virkelig panik, for min adapter passede ikke. Jeg har lavet film til jer på Sissinghurst, men kunne ikke lægge den på. Lige nu sidder jeg ved morgenmaden (tiden er en time bagefter her). I skulle du lige have et livstegn. Jeg vender tilbage fra det dejlige England,

14 kommentarer:

 1. Velbekomme! Uuuh, jeg håber da du får det til at virke? Glæder mig til at se billederne, også de levende.

  SvarSlet
 2. Fortsat god fornøjelse kære Claus!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Dejligt at høre fra dig, tænkte nok at der var problemer med elektronikken. Venter gerne på dig, så gå ikke i panik.
  Mange forårshilsner
  KM. fra Bogø

  SvarSlet
 4. Hej Claus!
  Rart med et livstegn fra dig. Jeg var ved at tro at det var min computer der var noget galt med ;-)
  Hilsen Tine fra Falster

  SvarSlet
 5. Roooolig nu Claus! Kan man ikke låne sådan en dims på overnatningsstedet?

  Men vi venter ellers spændt! Tænk at vi nu skal til selveste England på havetur! Og du er da også svært heldig med vejret!

  SvarSlet
 6. Det ser jag fram emot!
  Har precis sett dina två senaste filmer.
  Så trevligt att få se dom.
  Mariana

  SvarSlet
 7. Lene Borreskov Andersen27. april 2011 kl. 11.50

  Kære Claus ..ja, så er jeg her igen ;-) ..dejligt at høre du er OK så pyt med teknikken ..jeg kan vente :-)).
  Glade hilsener Lene B. Andersen

  SvarSlet
 8. Tack för att du gör dig sånt besvär med att dela dina upplevelser med oss! Har njutit av din blogg hela vintern, den är bara så fantastisk! Du uppfyller med råge sånt som jag bara kan drömma om vad gäller trädgård, en fröjd att få bli insläppt i ditt universum.
  Jag är "helt vild med" ditt konstnärsskap - är det inte så man säger på danska?
  Återigen hjärtligt tack, jag gläder mig redan åt filmen, hälsar Iréne

  SvarSlet
 9. Heisan ! Ser at du gjerne ønsker flere kommentarer på dine blogginnlegg, og vil bare si at da er du i selskap med mange av oss andre som blogger ! Mager trøst kanskje.... men nå skal jeg også si at jeg , og sikkert flere med meg, har tenkt at det er sååå mange som følger bloggen din, at du sikkert får mange kommentarer. Jeg kommenterer gjerne og du vil nok høre fra meg.Lykke til med din blogging. jeg er sikker på at du gleder mange med den. Ha det godt og god reise tilbake til Danmark.

  SvarSlet
 10. Rolig nu, Claus. Vi er jo en flok tålmodige havefolk.....

  Jeg vil i stedet gå ud i min hvide have, som jeg er ved at ligge sidste hånd på - flytte de sidste planter ind i.
  I efteråret placerede vi, med håndkraft, 250-300 kg. granitkantsten og den sidste måned har jeg plantet min jomfrulige jord til - kun med hvide, sølv og grønne farver.
  Det bliver spændende om det hele skal flyttes rundt, efter din bog om Den Hvide Have kommer?!
  Du har været i mine tanker, mens jeg har plantet: spir, kurve, kugler og bladformer. Selvfølgelig har jeg også plantet en pilebladet pære, der er blevet fragtet hjem fra Holland i en meget tætpakket bus, fyldt med havetossede gæster.

  Ja, nu skal bedene bare nydes og følges hele sommeren.

  Nyd England.

  Kærlig hilsen

  Inge Sørensen

  SvarSlet
 11. Du er da en heldig kartoffel sådan at kunne nyde det dejlige engelske forår.
  Må indrømme at jeg er en af dine læsere som sjældent kommenterer med mindre der er noget vigtigt at sige (det er nok det jyske der spiller ind der). Da jeg gerne vil læse alt i rækkefølge, har jeg lige brugt en hel formiddag, på at læse/se bloggen for de sidste 14 dage. Godt at man kan strikke samtidig, så får man da ikke helt så dårlig samvittighed over ikke at være i haven. Vil lige runde Bilka for at se om der skulle være pilebladede pærer tilbage. God tur. Her i huset ææælsker vi engelsk havekunst. Vi er meget misundelige.
  Hilsner
  Helle Mikkelsen.

  SvarSlet
 12. Kjære Claus!
  Ønsker deg et flott og inholdsrikt opphold i England. Skal bli fint å følge deg på turen.
  Mange flotte innlegg du har hatt på bloggen de siste dagene, det strutter av liv og herlig vår!!!!
  Vi hadde en flott tur til Telemark, med grilling og mye utekos.
  Barnabarna tok sitt første bad i det iskalde vannet. Ikke skjønner jeg at de orket, men barn er barn!!!
  Her er det flott og vårlig nå, påskeliljene og tulipanene er i full blomst.
  Det er store hvite tepper i skogen av utsprungen Hvitveis under flotte Bjerker med nyutsprunget lysegront løv, virkelig vakkert.
  Hjertens fra Grete.

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Tak for livstegn. Tænkte jo nok, at noget drillede, siden vi intet nyt hørte fra dig senere i går. Blev jo helt bekymret.
  Men godt, du er i god behold - og du finder nok ud af at få den rigtige adapter senere.

  Også tak for underskønne billeder af akelejer.
  Har bestemt mig for, at det skal være en af de fremherskende planter her på matriklen, idet de kan stå helt frit fremme, uden at rådyrene går på dem (tror jeg nok!!).
  Og de er så dejlige til at udfylde huller med deres yndefulde løv, der står smukt længe.
  Fortsat dejlig Englands-tur.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 14. Lyder spændende med video fra england - jeg har i en del tid fulgt din blog, men ikke kommenteret så ofte. Nu har jeg også anskaffet bogen et haveår - den skal nok blive god med tiden ;-) Flotte inspirerende billeder fra din have.

  Jeg har netop taget de første skridt til min egen have. Dejligt med en god plan, så man bare kan gå i gang nu hvor vejret er så skønt!

  SvarSlet