Ses vi?

 

Som tidligere fortalt holder jeg normalt ikke foredrag, og så alligevel. Onsdag d. 11. maj og torsdag d. 12. maj fortæller jeg om mit haveliv i Ilva – henholdsvis i Ishøj og Århus. Måske ses vi. Billetter kan bestilles på nedenstående link-

 

Ishøj d. 11. maj - http://burl.dk/0m5qtn

Århus d. 12- maj - http://burl.dk/a0jxgg

12 kommentarer:

 1. Øv, lige netop i den periode kan jeg ikke!
  På plussiden tæller at jeg ikke kan, fordi jeg til den tid befinder mig i England og forhåbentlig skal opleve blue bells "live".
  Jeg skal til Yorkshire, og da klimaet er lidt køligere der, krydser jeg fingrene for et tæppe af blue bells :-)

  God fornøjelse med dine foredrag - Lisbeth K.

  SvarSlet
 2. Jovist gør vi det. Tak for påmindelsen. Billet ER købt nu :-))

  SvarSlet
 3. Det er der mange, der bliver glade for.
  Jeg kan desværre ikke deltage.

  SvarSlet
 4. Og jeg som skal til ishøj uken etter, sukk:( Men lykke til med foredraget:) I dag har vi nok en gang sommer, helt nydelig:)

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Bare lige til oplysning, nu er jeg også kommet med som blogger, og idag har jeg anmeldt en af dine bøger !! :) kik under

  http://timskovrup.blogspot.com/

  med foråretshilser fra
  Tim

  SvarSlet
 6. Kunne du ikke også besøge Bilka i Kolding også?

  SvarSlet
 7. Selvfølgelig lader vi IKKE sådan en chance gå fra os, så jeg melder mig som den første til at sige, at jeg i hvert fald kommer. Jeg har godt nok et rimeligt stykke vej til Århus, ca. 2 timer, men tilbuddet er altså for fristende til at kunne modstå det.

  Så vi ses Claus

  På glædeligt "gensyn" :o)

  Mange hilsner fra Birgit (Skovgaard)

  SvarSlet
 8. Vi ses desværre ikke, men held og lykke med foredraget!

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 9. Kære Claus!

  Godt du snart er hjemme igen :-)
  Glæder mig til videoen af Great Dixter, har læst bogen "Succession planting for adventurous gardeners" fra BBC som både med tekst og billeder beskriver det, jeg tror, du kalder at plante i lag. Har aldrig set levende billeder der fra - glæder mig. En bog der godt kan anbefales til andre, den har du sikkert også på hylden Claus?

  God du snart er sikkert hjemme igen.

  SvarSlet
 10. Kære Claus.

  God fornøjelse og arbejdslyst med foredragene! Jeg drager først udenøs til grundlovsmarkedet i GH i Kolding. Måske ses vi der...?

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Naturligvis kommer vi til dit foredrag i Ilva, Århus. Købte billetterne straks du skrev om arrangementet i påsken. Sådan en chance vil vi ikke gå glip af. Vi glæder os helt vildt til at se dig "live" på scenen.

  Kærligst
  Jette

  SvarSlet
 12. Hej Claus!
  Jeg glæder mig meget til at komme d.12. Jeg er benovet over dit aktivitetsniveau.

  SvarSlet