Siden min ’havekarriere’ …

… tog sin begyndelse i 1995 har jeg fået tusindvis af forespørgsler fra folk eller grupper, der gerne ville komme og se haven. Men jeg har måttet skuffe ligeså mange. Dog holder jeg nogle få dage om året nogle specialarrangementer.

 

I Bilkakataloget (indstikket), som mange af jer modtager i dag, er der mulighed for at melde sig til et specialarrangement her, som finder sted fredag d. 24. juni. Jeg holder altså ekstraordinært haven åben for en række udvalgte Bilka-kunder.

8 kommentarer:

 1. Sikke en skam jeg ikke modtager BILKA kataloget :( snøft

  SvarSlet
 2. Uha ja... dét så jeg godt... og DET skal jeg prøve at vinde.

  Et kig ind i troldmandens hule... det vil være helt specielt og med garanti en utrolig inspirerende oplevelse.

  God weekend Claus - og alle I andre bloggere :-)

  SvarSlet
 3. Og så er det lige, at man er lidt trist over, at man ikke får reklamer....

  SvarSlet
 4. Uha, så fortryder jeg pludselig mit "nej tak" til reklamer - måske man skulle tigge et katalog hos en nabo. Det bliver nogle heldige kartofler, der får lov til at opleve din have. Men jeg forstår godt, du ikke har mulighed for at holde åben have hele tiden - kan lige forestille mig et trafikkaos, det ville give!
  Travlhed har jeg fuld respekt for, og ligeledes cyberspaces uransaglige veje.. ihvertfald er min blog væk, skulle du få lyst til at lægge den på igen, er det www.tantetulle.blogspot.com
  God weekend ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Tante Tulle - ved ikke, hvad der var sket. Men nu er du igen på blogrollen.

  SvarSlet
 6. Åhheee om man kunne vinde ....

  H

  SvarSlet
 7. Tænk hvis jeg kunne være så heldig.Også at have ferie .Så dagen er allerede "stjernet" hvis-hvis.Det ville være årets oplevelse --næsten.Mvh Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 8. En god bæredygtig måde at få sin Bilka avis er på nedenstående ;)

  http://www.bilka.dk/Kundeservice/Ugens-aviser

  //Susann

  SvarSlet