Sissinghurst– del 2

 

 

 

Så er der igen levende billeder fra Sissinghurt. Jeg beklager, at lyden er ret dårlig i slutningen.

37 kommentarer:

 1. Nok en lærerik video! Supert!! Ha en fortsatt fin uke!

  STOR klem
  Anette:)

  SvarSlet
 2. Hej Claus,

  tusind tak for denne skønne video.Jeg er rigtigt glad for at du komop i tåtnet så man kunne få overblik over haven..tak for det :0)..

  Nyd det!!!
  mvh Signe

  SvarSlet
 3. 1000, 1000 tak for en skøn rundtur - så vidunderligt !!!1

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Tusind tak for de flotte videoer fra Sissinghurst, det var næsten som at være der selv og hvor er det et dejligt sted. Kan godt forstå at du har ladet dig inspirere til mange ting herfra.

  Fortsat god tur.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 5. Hej Claus!
  Mange, mange tak for en dejlig oplevelse. Det var meget uselvvisk af dig at bruge tid på at filme m.m. så vi andre i det danske kan se den smukke, smukke have. Jeg er meget glad - det var en meget nærværende oplevelse. Håber ydmygt at se flere optagelser eller fotos fra det engelske.

  SvarSlet
 6. Hej Mester.
  WAU der må jeg simpelhen over en dag, hvor ser det skønt ud :-) .
  Endnu en gang tak for et par fantastiske videoer, og glæden ved at dele dette med os......
  Fortsat god tur...

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 7. Tusind tak for anden episode fra Sissinghurst. Det har været en pragtfuld føljeton, at følge med i:o) Og den gamle tante HAR noteret at din stemme lyder SÅ glad, så der slet ikke kan herske nogen tvivl om, at denne Englandsrejse bekommer dig meget meget vel. En Claus Dalby i en engelsk have svarer vel også omtrent til en fisk i vandet, ikke?.o)

  Jeg kan virkelig godt forstå din begejstring, Claus. Sikke en stemning, der hviler over den have. Og de forskellige haverum er jo ikke ligefrem grimme, hvis man skal sige det på godt og gammeldaws underdrevet jysk...WOW:o) Især synes jeg cottagehaven er vældig pæn:o)

  Det er det herligste ekstra bonusmateriale, at se de flygtende skygger fra andre havegæster, der iler ud til siderne, når de møder den der mærkelige blonde viking, der på det der underlige sprog, går og taler med sigselv, alt imens han filmer deres skygger....:o) :o) :o)

  Tusind tusind tak for en vidunderlig havevandring, Claus:o)

  Kan du sove rigtig godt når Ole Lukøje kommer forbi din B&B derovre på den anden side af Nordsøen........zzzzzzzz

  Godnathilsner

  SvarSlet
 8. Mange 1000 tak for 2 dejlige vidioer, bare kør løs med det kamera ,vi sluger det hele råt !
  Fik en glimrene ide, med hvad jeg skal gøre af de løgplanter jeg har haft ind og stå og blomstre i huset, de skal da selvfølgelig ned i marken langs stierne .
  Det dog helt fantastisk som de englænder kan klippe hække !
  Som sagt, bare kør løs med det kamera, der kommer en dag med regnvejr når du kommer hjem hvor du kan samle op på tingne :-).
  Mange have hilsen fra
  Birgitte

  SvarSlet
 9. ....og skulle du komme forbi et aurikel teater, så skyd endelig løs :)

  SvarSlet
 10. TAK for videoer - øj, hvor er den have flot!
  Hilsen Pia Kbh

  SvarSlet
 11. Hej Claus,

  mange tak for en rigtig fin rundtur i Sissinghurst - Der er masser af god inspiration at hente til konverteringen af de store græsplæner i DK.

  SvarSlet
 12. Claus, du storker jo rundt, så du bliver helt forpustet! Pas nu på dig selv. ;-) Men tak for skønne billeder fra Sissinghurst. :o)
  Venlig hilsen
  Marianne Kruse

  SvarSlet
 13. Oh My God, Oh Dear!!
  Kære Claus - hvis du føler dig helt euforisk, forstår jeg dig udmærket.
  Kan kun tilslutte mig alle andres brug af diverse superlativer - og specielt The Orchard!
  Det er jo lige til at falde i svime over.
  Det ville næsten være oplagt at etablere i en gammel frugtplantage - hvis altså kræfterne rakte, og manden med græsslåmaskinen kunne holde sig i skindet!!!

  Hvor ER det dejligt, at du tager dig tid til at dele ud af alt det herlige, du oplever.
  Mange tusind tak for det!

  "Bonderoser og Pæoner" blev bestilt i går, så nu ventes der spændt på postbilen.

  Sweet dreams and take care!

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Sikke en flot video. Ja, man bliver jo helt ydmyg, når man tænker på den tid du tager dig, så vi kan få en bid med af den helt fantastiske have i Sissinghurst. Vuet fra tårnet var jo eminent, da man rigtig kan se hvor flot haven er. Og hækkene! Ja, der har vi noget at lære, for det er da helt utroligt så skarpt klippede de er, og ikke mindst den runde græsplæne med mønster, helt fantastisk. Griner helt, da du fortæller at de andre gæster nærmest flygter, når du kommer og filmer samtidig med at du taler, kan lige se deres ansigter for mig, men det er jo kun et ekstra kolorit på den flotte video. Godnat her fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 15. Får ikke sett videoen for jeg er på jobben og der har vi ikke tilgang til slikt... dumt:( Men jeg gleder meg til å komme hjem i morgen tidlig og ta en titt:)

  SvarSlet
 16. Tak er kun et fattigt ord... Men TAK, kære Claus! Tak for, at du overskrider grænser for at vise os, hvad der ligger dit hjerte nær og ikke lige om hjørnet for de fleste af os.

  Og i særdeleshed tak for kigget i den flammende have, cottage garden, solnedgangshaven. Jeg kan ikke lige finde de rette ord for, hvor rørende en glæde, det var for mig, at du ofrede tid på netop den, den varme og sprælske have, hvor solen først går ned, når mørket er faldet helt på - også på en regnvejrsdag. Jeg måtte se lige netop dén mere end én gang - og det er næppe den sidste...

  Sweat dreams.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 17. Tack för att vi fick följa med till Sissinghurst! Så vackert, inte minst fruktträdgården med de klippta gångarna.
  Må så Gott!
  Ester

  SvarSlet
 18. Bente fra Bornholm27. april 2011 kl. 23.07

  Hej Claus
  Tak fordi du gir dig tid til at dele dine fantastiske haveoplevelser med os. Jeg kan fornemme at du har et rimeligt tidspresset program. Superflot så meget energi og livsglæde du udstråler, det smitter virkelig.
  Glæder mig til flere oplevelser og inspiration, da jeg er igang med at anlægge en have til vores hus på landet, et stort og spændende projekt.

  Mange hilsner fra Bente

  SvarSlet
 19. Hvor er jeg glad for at du vil overvinde pinligheden ved at gå og tale med sig selv i det offentlige rum, og tusind tak for endnu en skøn video fra den pragtfulde have.

  SvarSlet
 20. Ja det er da smukt. Jeg er da også helt vild med de der bluebells. Sjovt at det er, kan man sige UK's anemoner. Meget betagende tur at komme med på. Bemærkede hvor langt deres liljekonvaller er kommet. Turen du tog os med på, inspirerer også til nye planter, man lige kan ønske sig i sin egen have.
  Mange hilsener og fortsat god tur

  SvarSlet
 21. Tusen takk for video fra denne legendariske hagen, så kan jeg drømme meg bort til jeg en gang kan reise dit selv. Ha en fortsatt fin tur!

  Mvh Trine

  SvarSlet
 22. Kære Claus
  Blot en tilkendegivelse af, at jeg synes det er fantastisk, at du vil gå og være pinlig over at tale med dig selv for vores skyld. Tak for det :)
  Fortsat god tur.
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 23. TUSIND TUSIND tak for de to pragtfulde videoer fra Sissinghurst.
  Min engelske (have)-veninde har vist mig mange billeder fra denne skønne have og jeg har altid ønsket mig at besøge den.
  Og nu føles det faktisk næsten som om jeg har gået rundt og set den :-)
  Tak fordi du render rundt og føler dig pinlig for vores skyld :-D

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Sikken en skøn skøn have. Jeg blev så inspireret, at det blot er en skam at min have kun er på 800 kvm:-) Fortsat rigtig god tur og tak for at du bruger din tid på noget vi andre kan høste så meget inspiration og glæde af.

  De aller bedste hilsener
  Anne.

  SvarSlet
 25. Kære Claus. Tusinde tak fordi du går rundt og snakker med dig selv :) :) Sikken en oplevelse for os andre. Mange havehilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 26. Tak Claus for de fantastiske billeder af en utrolig spændene og flot have.
  Dejligt at du gider gå rundt og tale med dig selv, for at glæde os.
  Jeg bliver vældig inspireret til selv at komme rundt i verden og kikke på haver.
  Forsat god tur hilsen Pia Veberöd

  SvarSlet
 27. Ha, Ha, Claus :-)

  Tænk, kort før du selv kommenterede det på videoen, sad jeg og tænkte at jeg selv ville blive alt for forlegen til at kunne gå og filme blandt andre på den måde.
  Jeg er imponeret over at du har gjort det alligevel, for man ved jo godt hvad man selv ville tænke hvis "en viking der taler underligt" gik og mumlede isoleret på stierne!
  Men spøg til side: TAK for endnu en video.

  Bedste hilsener Lisbeth K

  PS.: Jeg morede mig også over at du kalder de store massiver af taks for "bamser" - det er virkelig et godt udtryk at bruge om disse, ja kolosser kunne vi også kalde dem. De er så store, at når man kun ser dem på video, så virker de næsten i overkanten af hvad haverummet kan bære, men når du kalder dem bamser, så er det som om de godt må være der, og at de hører til. Hvor hyggeligt:-) Tænk at du kan præge min holdning med et enkelt ordvalg!
  (Og jeg må tilføje at jeg faktisk elsker taks, og gerne ville se mere af det i danske haver).

  SvarSlet
 28. Edith Kristensen28. april 2011 kl. 10.31

  Kære "Underlige mand der taler med sig selv"

  Jo - det ville jeg også synes var mærkeligt, og bestemt også pinligt, hvis jeg selv skulle gøre det. Men jeg sætter så meget pris på, at du går rundt og er lidt sær, for det er meget spændende at se de haver man kun har læst om nærmest "live".

  Mvh.
  Edith

  SvarSlet
 29. Dejlig film - der vil jeg også hen. Husk hver gang du syntes det er pinligt, at du gør det i en GOD SAGS TJENESTE. Nu vil jeg gå ud og fjerne mælkebøtter (tror ikke de har den slags fine planter på Sissinghurst) for dem har jeg rigtig mange af!
  Lisbeth

  SvarSlet
 30. Kære Claus
  Tak fordi du tager dig tiden til at forkæle os, dine trofaste følgesvende. Pragtfulde videoer. Næstbedst efter at være der selv. Nu ved jeg da lige hvad der skal være nede i "frugtplantagen"
  Fortsat god tur. Vi venter spændt på næste føljeton ;))
  Knus Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 31. kære Claus.Tusinde tak for en dejlig video.Hvor må det være inspirerende for dig.Du må være helt euforisk,som vi andre,når vi ser disse billeder.Håber også du får tid til at slappe af og bare nyde nuet.Kh Lilbrith

  SvarSlet
 32. Det er min ynglings have. Jeg sov ikke natten før jeg skulle besøge den.
  Kh Hanne

  SvarSlet
 33. hejsa
  snak du bare løs, vi elsker det. Tak for en skøn havevandring.
  Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 34. Kjære Claus

  Tusen takk for din flotte omvisning på Sissinghurst. Det er veldig snilt av deg å ta deg tid til å glede oss med levende bilder fra England.Håper du får en fortsatt fin tur.

  Med vennlig hilsen Eva

  SvarSlet
 35. Kære Claus.
  Du er en knag! Tænk, at dele sine oplevelser fra Sissinghurst med os på video, og at du vil bruge al den tid på os, som sluger det rådt! Det giver mig bare SÅ MEGET! TAK. - og jeg er fuld af beundring over din tålmodighed med teknikken. Kender det så udemærket. Har i dag modtaget ny adgangskode til NemID, idet den gamle kode var glemt (ups). Tænk, så virkede NemID så ikke efterfølgende på netbank. Herligt:-(
  - Og på jobbet med computere og programmer, der driller. Jo, det er fagre ny verden. Jord under neglene - dét ved man da, hvad er ... ! :-)

  SvarSlet
 36. Kære Claus

  Så blev der endelig tid til at se klippene fra Sissinghurst, de skulle gemmes til en stille stund. Hvor er det betænksomt af dig, at snuppe fantastiske billeder til alle os, der sidder herhjemme og drømme om de skønne billeder. Jeg vil gerne have set den skøre dansker, der vandrede rundt i Sissinghurst og talte med sig selv og sit kamera - det viser virkelig stor hengivenhed for det øjet ser, men i lige så stor grad for os dine læsere - TAK.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 37. Hej Claus!

  Du skal da ikke beklage noget som helst, tak for at du ville gå op i tårnet for vores skyld, der fik jeg et rigtig godt indtryk af hele haven - tak for det, det var sikkert også god motion.

  Pas på dig selv på alle dine rejser.

  SvarSlet