Video 25-4 2011

 

Nu troede jeg lige, at jeg havde lært det med at lægge video på. Men der er alligevel gået kludder I det. Det sidste klip skulle have været I begyndelsen. Nå I fanger det nok alligevel. Håber, at det går bedre, når jeg skal ‘sende’ fra England I morgen.

30 kommentarer:

 1. Endelig sover familien og jeg kan i fred og ro nyde dine videoer fra de sidste par dage.

  Hilsen Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 2. Dine trepeoner blir et flott tilskudd til haven, tror jeg sikkert. Så vil jeg ønske deg en flott uke i England, Claus!

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak for dine dejlige og inspirerende videoklip.
  Rigtig tur til England. Glæder mig til at høre om dine oplevelser!

  Kh. Pernilles Have

  SvarSlet
 4. Tak for kigget i haven.
  Det ser fantastisk ud og mon ikke jeg lige skal forbi og så alle dine mange krukker ved porten?

  Rigtig god tur til England !
  Husk at lade kameraet op.... :-)

  SvarSlet
 5. Tak for en stribe dejlige videoer fra en skøn solrig påske. Hav en rigtig fin tur til England.

  Hilsen Trine Høj Dahl

  SvarSlet
 6. Ja jeg nyder også at se videoerne om aftenen når familien sover. Min søn siger jeg har plantehjerne - det er nok en meget passende karakteristik for alle os herinde ;-)
  God aften skønne mennesker og god rejse til Claus :-)

  SvarSlet
 7. hej claus
  rigtig god tur til England, jeg håber at du får rigtig fint vejr så du kan sende nogle dejlige stemningsbilleder hjem til os herhjemme.
  knus fra Midtfyn Pia

  SvarSlet
 8. Dejlig rundvisning, det bliver så flot rundt om dit spejlbassin, det kan der ikke herske tvivl om. Jeg er blevet lidt forsigtig med liljer , nogle af dem ligefrem stiker og andre dufter fint, hvordan er Landini ? og når jeg nu er igang , hvad kamera bruger du til at lave dine videoer , det super kvalitet at se på ?
  Håber du får en fantastisk tur til England
  mange rejse-hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Hvor er din have fantastisk inspirerende.
  Men helt ærligt, hvor i alverden starter man når man har fået hele ansvaret for en have?
  Findes der en begynderbog?
  Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Endnu en gang tak for en dejlig stribe påskevideoer. Jeg håber, de får lov at ligge på bloggen, for det vil være godt at gense dem i februar-marts næste år. Jeg er sikker på, at de vil kunne holde vinterdepressionen i ave.
  God tur til England.
  Med venlig hilsen Heddie

  SvarSlet
 11. Kære Claus..i dette øjeblik er du på vej til Englang, ønsker dig en rigtig god tur og håber vejret derovere også bliver fint.Jeg må nok sige at du har haft travlt i denne påske med alle de dejlige videoer,FLOT KLARET, du fik jo faktist "skruet" lige en mere ind ..rigtig dejlig at se på, og så var der også var en lille hilsen fra klokkerankerne, det tror jeg at vi er mange der sat pris på, mine ligner nøjagtig dine ,det giver helt kriller i maven, og jeg skal ikke tage nogen chancer endnu med udplatningen, det er jo et fælles projekt. smil. Dagen i dag skal jeg bruge i haven , men skal først lige en tur på posthuset og hente min pakke, har nemlig bestildt 4 roser (Constance spray) Dem så jeg første gang i din bog "mit have liv" tænk at være så heldig at skulle gå og passe og se på dem hele sommeren.. I morgen går turen til Amsterdam, bare en endags tur ,så skal nok bruge dagen også på at planlægge min gang dernede.. nu håber jeg virkelig at du får slappet lidt af, og får set noget af alt det du elsker..Det er ren livsmedicin og giver energi til sjælen. kære Claus rigtig god tur kærlig hilsen Paw..

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Træpæonerne er jo en virkelig teaser, for man kan jo næsten ikke vente med at se dem blomstre. Det bliver et fantastisk skue. Også dejligt at se noget jomfrueligt i din have, altså spejlbassinet, men der har vi sandlig også noget at glæde os til, for det bliver spændende at se, hvor smukt det bliver, når det står i fuldt flor. Ja, der er jo meget at glæde sig til at se på din blog, nu da du skal til England, og vi er så heldige at du lægge små klip ud til os, ja det er næsten som at være barn i en slikbutik. Glæder mig meget til at være med på "tur" til Sydengland. God rejse.
  Hilsen fra det sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 13. Har lige nydt dine videoer fra de sidste tre dage, efter en påske på arbejde.
  Dejligt at se din have, både i anlægsfasen og det færdige resultat. God tur til England
  Pia. Veberöd

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Du er tilgivet lidt begyndervanskeligheder udi det video-tekniske.
  Det er så fint, så fint, at du vover at tage kameraet med på din forårsrejse, og jeg glæder mig til skønne billeder fra Good Old England - men selvfølgelig også fra din tur til Holland.

  Hav en rigtig dejlig tur til både England og Holland og take care!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 15. Det er skønt at følge dine kommentar og vidioer, var glad for at se dine klokkeranker,de lignede mine,som er plantet i krukker med pilestativ, så må vi se om det slår til.

  SvarSlet
 16. Rigtig god tur til Sydengland, jeg vil følge dig med opmærksomhed, skal selv til Sydengland til juni, det er en tur Hans Peder Christiansen har arangeret, den gæder jg mig rigtig meget til.
  Hilsen Ingrid

  SvarSlet
 17. Kære Claus,

  har haft store problemer med teknikken og bliver hele tiden "smidt af", som også et par andre kommentatorer har beskrevet. Men nu forsøger jeg igen igen. I skal lige have et lille forårsdigt ( et af mine yndlingsforårsdigte), at starte hverdagen på, efter den mest pragtfulde påske i mands minde:

  "Vårens engel kom,
  han er mild og from,
  vækker alle blomsterbørn af dvale,
  sætter blad på bøg,
  sender lystig gøg,
  bærer på sin vinge nattergale."

  - B.S. Ingemann -

  Mon ikke vi alle føler, at forårsenglen nu for alvor har vækket alle vi blomsterbørn af vinterdvalen? Og mon ikke vi allesammen føler os mere eller mindre genfødte sammen med naturen? Jeg gør ihvertfald.....

  De kærligste hverdagshilsner........jeg krydser fingrer for at det lykkes at få kommentaren afsendt dennegang:o)

  SvarSlet
 18. YES!!! Det lykkedes!! Så fortsætter jeg lige lidt. Med mig har du jo der omvendte problem, Claus. Nemlig, at du slet ikke kan slippe for mine kommentarer, af den simple grund, at jeg ganske enkelt ikke kan lade være, at fare i tasterne, når der er noget, der begejstrer mig.

  Jeg vil også gerne sige tusind trillioner tak for alt det, du har forkælet os med her i påskedagene. Børnene fik æg af påskeharen og vi får videoer af Claus, - dejligt dejligt:o) Din spændende video fra igår manglede imidlertid lyd, eller er det mine manglende tekniske evner, der igen spiller mig et puds?

  Bøgeskoven er den perfekte kulisse til dit blomsterscenarie. Hvor betyder den lysegrønne nyudsprungne bøg dog meget i danksernes bevidsthed. Den er en del af vores identitet og nationalfølelse og den griber os om hjertet hvert eneste forår. Det kan ikke undre, at den nyudsprungne bøg bliver hyldet i så mange danske sange, digte etc. Når de første lysegrønne blade folder sig ud, bringer den os i en hel speciel sindstilstand og glædesrus, som vel næsten er at sammenligne med japanernes andægtige og respektfulde tilbedelse af kirsebærtræ-blomsternes skønhed.

  Her på matriklen er det moreltræerne og mirabelletræernes hvide og duftende blomster, der p.t fremkalder stærke og varme følelser hos mig. De mange mange hvide blomsterskyer op imod den intense blå forårshimmel, er et af forårets allerstørste mirakler og skønhedsåbenbaringer for mig.

  Claus, jeg er så taknemlig for at vi må komme med dig på haverejse til England:o) Du er som en lille flittig bi, der flyver ud og samler nektar til alle os herhjemme. Hvor er vi dog priviligerede. Mon de store bluebell-tæpper i det p.t royalt bryllupsfikserede England, er blomstret af for iår? Det har altid været min drøm, at se sådan et engelsk bluebellsceneri. Det kunne være pragtfuldt, hvis du kunne få lov at udleve denne blomsterdrøm for mig:o)

  Hav en rigtig god rejse. Mon ikke der bliver lidt overbooket i flyet, med alle vi blinde passagerer, der rejser med dig?:o)

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 19. Kære Claus,

  tusind tak fordi du vil agere kontaktbureau for Zep og mig:o):o)

  Kære Zep,

  jeg er meget meget spændt på, hvilken grusom hævn, du har planlagt overfor mig. Men jeg er sikker på, at hævnen er sød, når den kommer fra dig:o) Nu har du vel ikke allieret dig med alle de underjordiske, der bor på Bornholm, vel? Du sender heller ikke en kasse dræbersnegle iblandet frø fra skvalderkål og padderokker, vel? :o) Jubi....vi skal til Sissinghurst i Claus` mødreland med Sweetpea idag:o) Kan det ikke formilde den bornholmske trold lidt?:o)

  Knus og kærlige hilsner og tanker til jer begge

  SvarSlet
 20. Det var sjovt at se dine klokkeranker Claus.

  Jeg havde for første gang problemer med at se din video. Den gik ligesom i stå eller nærmest i koma midt i det hele, men det lykkedes da alligevel, selvom jeg måtte undvære nogle af de midterste minutter. Håber at andre har haft bedre held med det.

  Vh. Lisbeth k.

  SvarSlet
 21. Det ser rigtig fint ud det hele. Jeg er selv begyndt at plante ret tæt, så tæt at svigerfar skælder ud og truer med spaden. Men jeg vil hellere have en plante, som vokser hen over en anden, end jeg vil have bar jord. Pu nej, så skal der bare luges.
  Jeg undrer mig dog tit over, hvordan du klarer det rent praktisk. Hvordan ved du præcis hvor planterne står, når de ikke titter op over jorden? Kommer du aldrig til at hakke nogen over, når du planter så tæt? Især om foråret ærgrer jeg mig over at ramme hostaerne, fordi jeg simpelthen ikke kan huske om de stod 10 cm til højre eller venstre. Nu har jeg overvejet at lægge et rionet ned over bedet som et skakfelt og helt systematisk skrive ned: a3 hosta, b2 påskeklokke, 6c tulipaner osv. Det må dog være en nemmere løsning..?

  Hilsen Maria, som har været i botanisk have i dag og ville ønske jeg kunne blive gode venner med en af gartnerne. Tænk at få aflæggere derfra. Suk...

  SvarSlet
 22. hehe sikke en dejlig film, mine klokkeranker er helt gul i bladen men vokser fint, de vil så komme i jorden i morgen hvor mine nye blomster stativer kommer hjem :-)
  God dag til alle :-) karoline

  SvarSlet
 23. Hej Claus.
  Tak for et flot kig i din dejlige have, og tak for at du hele påsken har gidet at gøre dig den ulejlighed at lave videoer til os hver dag. Det har kun gjort påsken endnu bedre.
  Jeg var lige ved at tro, at du skulle til bryllup i England, men kan høre, at du forlader det hele lige inden - det er nok klogt - de går sikkert helt bryllupsamok derovre.
  Rigtig god tur.
  Anita

  SvarSlet
 24. Hej Mester.

  Tak for en dejlig video. Dejlig at vi endelig blev introduceret for det nye spejlbassin, glæder mig til at følge dets flor.
  Ser frem til de næste videoer, fra det sydengelske.......
  Fortsat god rejselyst :-) .

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 25. Det var dog et pragtfuld udtryk om tid og det man håber man kan nå. Det vil jeg prøve at huske.
  Som altid enskøn video,
  god rejse , håber vejret arter sig derovre

  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 26. Kære Claus.
  Tak for endnu en smuk rundtur i din have. Mine 2 klokkeranker er lidt længere end dine, men det går endnu.

  Jeg skal ud at rejse i næste uge så alle mine krukker er sat i skygge. Så håber jeg de overlever. Jeg er nemlig ikke helt så heldig som dig, at have havehjælp.
  Rigtig god tur.
  Nyd det endelig, og også gerne lidt for mig.

  Knus Rikke.

  SvarSlet
 27. Kære Claus.
  Tak for video, især var det godt at se dine Klokkeranker. Spændende at følge dine flotte bed.
  Håber du får en god tur med mange blomsteroplevelser, ovre i England.
  mange hilsner
  jmn

  SvarSlet
 28. Her sad jeg og troede at jeg havde sendt en kommentar, det var jo en dejlig rundtur vi kom med på her, det glæder mit pilehjerter at se du har et par belgiske flettede træer. Jeg bliver nødt til at spørge. Hvad kamera bruger du til at tage billeder med ? og hvad gør du for at vandet ikke bliver helt grønt i dine spejlbassiner ?
  håber du nyder din tur til England
  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet