Video d. 10. april 2011

 

Så er der igen levende billeder. Flere har efterlyst en videobeskrivelse af, hvordan jeg/vi klipper vore roser og spænder dem ned. Den skal I nok få I den kommende uge.

8 kommentarer:

 1. Alltid koselig å se dine levende bilder, og alltid nye navn og annet å lære.:)
  Ser frem til at du skal vise hvordan beskjære rosene. Det er eg veldig dårlig på. Lurer samtidig på om du kommer til å ta for deg gjødsling?
  Du trenger ikke svare på mitt spørsmål. Men eg blir nok å følge nøye med om du eventuelt tar for deg det med gjødsling.
  Ønsker deg en flott søndag.
  Mvh. Catharina

  SvarSlet
 2. Mange tusind tak for den dejlige forårsbebudende video, Claus. Hvor ser der skønt ud i Risskov:o)

  For at vende tilbage til emnet forsythia og rød ribes, så undrer det mig, at man ikke så ofte ser den vidunderlige Cornus Mas, med de helt eventyrlige limegrønne/pastelgullige farver í flere forårs-havescenerier. Den holder jeg så meget af , og den er så tilpas diskret, at den ikke stjæler al opmærksomhed fra løgvæksterne.

  Jubi, har endelig fundet rosa og hvid hundetand:o)

  Jeg vil kysse den jord du går på Claus, hvis du i den kommende uge, vil være så sød at vise os, hvordan du nedbinder dine buskende roser. Det lyder bare SÅ godt:o) Yeehaa......:o) Flere Clauser i denne verden, tak:o)

  Jeg iler ud i haven......

  Til dig Claus, ønkser jeg en inspirerende og produktiv skrivedag og til alle I andre en skøn havedag.....

  SvarSlet
 3. Tenke seg til så langt det har kommet hos dere i Danmark! Mange takk for en vidunderlig skjønn vår-video :). Dette går vi og gleder oss til i Norge! Her har så vidt de første krokusene kommet i blomst. Vi har skjønne og varme dager her på Østlandet, så det går raskt fremover ute nå. Litt sne ligger det fortsatt igjen i haven.
  Ha en riktig deilig søndag, Claus.
  Klem fra Ninni

  SvarSlet
 4. Kære Claus

  Dejligt at se hvor langt de forskellige tinge er kommet frem hos dig. Her pibler det også frem - omend ikke i helt så store mængder:-) Hvis du har tid mellem skriveriet (som jeg jo også er meget interesseret i at du bliver færdig med, så jeg kan komme til at nyde de næste bøger:-) så vil jeg meget gerne bede dig om at komme med "opskriften" på spejlbassinet - jeg har søgt rundt på siden her - og i bøgerne, men er stadig noget i tvivl om, hvad jeg skal bestille hos smeden...

  Det er noget med en kant på 10 cm valset jern rundt om en plade på fx 3 diameter (din have er jo større end min - så 3 meter må kunne gøre det hos mig) - men du skriver 10 mm jern; og dermed også meget tung; hvad er årsaget til at det skal være 10 mm - er det "ekstra luksus" eller er det for at sikre en længere holdbarhed; da jern jo alt andet lige ruster...

  Og skal det efterbehandles (males - hvad ved jeg?)?

  Håber du har tid til at hjælpe mig videre - for det kunne se så fantastisk ud her hos os!!!

  Mange forårshave hilsner
  Trine V.

  SvarSlet
 5. Tak for video.
  Jeg har længe funderet over, hvordan påskeklokker bedst plantes, så de kan ses nedefra. Det må bliver noget med, på så bakketopper måske.
  mette,djurs

  SvarSlet
 6. Första humlan (humlebi) surrade förbi mig när jag klippte rosorna i dag! Hoppas den surrar förbi dig oxå!

  SvarSlet
 7. Ja, påskeklokker/juleroser vender nakken opad, så man skal ligesom Claus løfte blomsterhovedet for at se det indre. På spisebordet har jeg i et halvdybt rundt glasfad med vand lagt en masse blomsterhoveder - så kommer de rigtig til deres ret og man kan se de mange forskellige farveaftegninger. Ligesom Trine V er jeg interesseret i et spejlbassin på ca. 1x1 mtr, så man kan hente himlen ned. Jeg håber, Claus vil fortælle "opskriften" ligesom ved klatrestativerne.
  Hilsen fra Sjølunds fagre sletter
  Birthe

  SvarSlet
 8. Hej Mester.
  Tak for endnu en dejlig video fra din skønne have.
  Har været i haven hele dagen, og er først kommet ind nu,( sikken et fantastisk vejr det har været), så nu "værker" det i hele min krop (ville være skønt med noget massage).
  Glæder mig til næste video, hvor vi skal lære at binde roserne ned.

  Forårshilsner fra Bettina

  SvarSlet