Video d. 17. april 2011

 

Så er der endnu en video. Håber, at I vil bære over med et par fortalelser.

9 kommentarer:

 1. Jeg elsker dine videoer Claus...
  Syntes ikke du får nok rosende kommentar for dit arbejde med at lave dem.
  Så ros fra mig :-)

  Hvis jeg skulle have et lille ønske var det at videoerne blev uploadet i en lidt bedre opløsning, så billedet kvaliteten forøges.
  Men så er der selvfølgelig mulighed for at du for alvor bliver en konkurrent til diverse haveprogrammer i tv :-)

  Jeg vil igen ud at nyde det gode vejr i kolonihaven

  SvarSlet
 2. Dejligt at få lov at følge med i din have og se hvor stærkt det går i din have.

  glæder mig til at se forskellen til næste weekend, for de har jo lovet sol og godt vejr fra nu så det skal nok give en hel del.

  SvarSlet
 3. Takk for hyggelig omvisning i vårhagen, Jeg lærte her mye om staudene og plantenes utseende i "sin barndom". Takk også for noen nye bekjentskap!

  SvarSlet
 4. Jeg fik helt dårlig samvittighed og vil straks tilslutte mig Jesper D´s roser. Det er dejlige videoer du laver Claus. Når jeg ser dem bliver jeg altid glad og inspireret.. og så minder de mig om de skønne haveprogrammer fra Hune. Gad vide hvad der dog skal til, for at få DR til at sende dem alle sammen igen. God søndag, Claus og endnu engang TAK for videoguf. Lise i Højbjerg.

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Tak for endnu et sæt weekendvideoer fra din spændende have. Det er interessant at følge med i alle dine projekter.
  Jeg vil give Jesper ret i, at vi godt kunne være lidt mere flittige til at melde tilbage. Jeg kan kun sige, at jeg nyder videoerne hver gang, også selv om jeg ikke kommenterer dem. Jeg synes, det er dejligt, at du på den måde inviterer os indenfor i haven, når der nu ikke er plads til, at vi kan møde op alle sammen. Jeg glæder mig til både at følge tilblivelsen af dit lyserøde bed, og se lag på lag dukke frem i dit hvide bed. Er spændt på at høre/læse, hvad du kan fortælle om stjerneskærm. Jeg har tænkt mig at plante nogle i en krukke i år (sorten 'Roma') - ved du om de overhovedet er egnede til det?
  Du fortæller, at I skal til at kultivere bedene. Hvordan i alverden kan I det, når planterne gror med 5 cm mellemrum?
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 6. Tak for videoer , det er sjovt at se hvor forskelligt udviklingen i haverne er , mine tidlige narcisser er i fuldt flor, og vibeæg sprang ud forleden. En undren, er dine violer virkelig så stærkt blå blå? eller det billedekvaliteten,, mine violer er mere violblå, øv det er svært at beskrive en farve,,
  Jeg kender en have hvor martargonliljer sår sig selv i urstyrlige mængder, så jeg kan heller ikke forstå de skal være så dyre. Hvis du kan dy dig med saksen, kan det være du osse får en "sky" af liljer om nogle år. Det er et flot syn.. men jorden skal nok være lidt skovbundsagtig.
  Jeg glæder mig til at se hvor I planter alle de nye sager,,der må godtnok være trænsel i bedene.
  Jeg vil hen og rense mine negle lidt bedre, inden hverdagen.
  god restsøndag Gunvor

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Tror ikke, jeg kun taler på egne vegne, når jeg siger, at vi hjertens gerne bærer over med dig - ligegyldigt om det drejer sig om fortalelser eller andet.

  Tak for 'klap' under indlægget 'De ugjorte tings tyranni'. Fantastisk, at du tager dig tid til opsummering.

  Også tak for dejlige video'er denne weekend.

  Du fik mig faktisk inspireret til at gå ud og fotografere de tomme huller i bedene.
  Hvorfor de tomme huller?
  Jo, for til efteråret kan jeg sandt for dyden ikke huske, hvor der i forvejen ligger forårsløg, og hvor der mangler.
  Så nu kan jeg blot i sept./okt. kigge på de tagne fotos og sige - hej, det er jo lige her, der trænger til forårsblomster.

  Man må jo hjælpe sig selv og sin hukommelse så godt man formår - ikke sandt?!

  Lige et dybfølt ÆV til Tante Grøn - hvorfor sker sådan noget altid, når det er mest ubelejligt.
  Rigtig go' bedring og go' påske!

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Kære Karen,

  tusind tak for dit "ÆV". Det føltes ligeså rart, som at blive pustet på, når noget gjorde ondt, da man var barn:o)Jeg tror faktisk allerede dit "ÆV" har hjulpet lidt.....:o)
  Rigtig god og solrig påske til dig, søde "Mor Karen":o)

  Tantelige hilsner

  SvarSlet
 9. Kære Jesper - i næste weekend prøver jeg at uploade i en bedre opløsning. Jeg har ikke været opmærksom på dette.

  Kære Heddie - alle typer stjerneskærm er meget fine i krukker. Og 'Roma' er min favorit.
  Forstår godt, at du undrer dig over det med kultiveringen. Jeg kommer med en afsløring en af dagene!

  Kære Gunvor - vil du ikke sende mig en mail og fortælle lidt om den have med de selvsåede liljer? Mine violer er også blålilla.

  Kære Karen - god idé med fotos. Det praktiserer jeg også.

  SvarSlet