Video d. 2. april 2011

 

 

I skal igen se, hvordan haven ser ud netop nu.

13 kommentarer:

 1. Hej Claus, det er dejligt at se hvordan det hele spirer og en varm dag som idag sætter ordentlig fut i det hele:) Jeg er så glad for endelig igår lykkedes det mig at falde over en lysegul Cytisus praecox i planteskolen, den har jeg ønsket mig og kikket efter siden jeg så den i Krukker i haven for 5 år siden:o)

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Tak for lørdagens tur i haven. Det er så skønt at se hvad der sker uge for uge. Du snakker lidt om magnolia, og jeg overvejer en med gule blomster, nemlig Yellow River. Den skulle blomstre to gange - kender du den?
  Fortsat rigtig god weekend

  Mvh
  Karin fra Fyn

  SvarSlet
 3. Hej Claus, her går det rigtig godt med 29 efterhånden større klokkeranke. Jeg er nysgerrig efter at høre om du har erfaringer med Eccremocarpus eller skønranke som den jo nok hedder på dansk. Jeg købte frø sidste år i Anne Justs have og venter spændt på om der kommer nogle op. God weekend fra Lene

  SvarSlet
 4. How nice video to see! It makes me very very hopeful. We have so much snow here in Finland, even more than last year and that was a lot then I can tell. Now we had a first night last night, that the temperature didn´t fall under zero.

  But your garden now tells me, what to wait for. I think that the spring comes here about 3 weeks later. Your video made me want to put my hands in to the soil. God, isn´t this time of year hard for a passioned gardener :)

  SvarSlet
 5. Hei Claus! Jammen har du mange flotte spirer i hagen din. Fantastisk flott Magnoliabusk du har og det er som du sier, fantastisk at den blomstrer før bladene kommer.
  Ønsker deg en flott vår!

  SvarSlet
 6. Hej Mester.
  Tak for dagens video, skønt at se det hele gror, trods det lidt disede vejr, som absolut blev fantastisk over middag (her i det nordsjællandske).
  Var jo på udflugt til Bilka i Hundige idag. Erhvervede 5 stk store krukker, 3 pæoner (Sarah Bernard), 3 roser samt en del stauder og selvfølgelig Den levende have, (der var rigeligt). Så alt i alt en dejlig dag.
  Forsat god weekend.

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Tak for endnu en dejlig video. Alle årstider har deres egne charme, men foråret er nu en gang min absolutte yndlingsårstid. Forventningens glæde er vidunderlig. Ligesom det livsbekræftende i at opleve, at det hele spirer endnu en gang :-)

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Vil du ikke fortælle om, hvornår du planter porrer, pastinakker og måske gulerødder (?), der skal gå i blomst?

  Jeg vil gerne prøve det, men kan ikke huske, hvordan man gør.

  God weekend.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 9. Tak for et dejligt forårskik. Din magnolie må være pragtfuld når den blomstrer. Og du har jo vintergækker, eller er det dortehealiljer det er lidt svært at se.
  Alt er eksploderet i dag, regn i går og varme i dag, 18g. i skyggen. Vi sad og drak kaffen på terressen, så er det forår.
  Det må være en hård ventetid for dine nordligere læsere, de får foråret nogle uger senere.
  forårshilsner Gunvor

  SvarSlet
 10. Hallo Claus!
  Hva du lærer meg!!! Spennende å se hva som kommer opp av jorda hos deg nå på våren.
  Som jeg har nevnt for deg før ligger snøen i tykke lag og dekker over det som vokser og gror i vår hage her i Sandefjord.
  Hjertens fra Grete.

  SvarSlet
 11. Kære Lene og Karin - nej, jeg har ikke erfaring med nogle af planterne.

  Kære Ungersvend - du kan 'plante' fra nu og en måned frem.

  Kære Grete - med al den sne er jeg altså lykkelig for at bo i DK.

  SvarSlet
 12. God forventningsfuld oplevelse at se dit 02042011 indlæg fra dit domicil.I Grenaa har vi naturligvis også haveinteresse. Jeg har(sammen med fruen) anlagt en have som tilfredsstiller vores drømme. Vi får selvfølgelig nye ideer hvert år til planter og anlæg som inspireres af det vi oplever i løbet af året og tanker vi tidligere har haft om hvad der er vidunderligt at opleve på nært hold.
  Vi er glade for din ligefremme og overbevisende/forelskede evne til at fortælle om dine planters udseende og påvirkning. Den viser livsbekræftende og livsgivende oplevelser gennem hele året. Tak for det Claus.

  Kærlig hilsen
  Karl

  SvarSlet
 13. ej hvor sjov. Jeg bor også i Grenaa og elsker at følge med i dit haveprogram! (-:

  Mvh Jesper

  SvarSlet