Video d. 3. april 2011

 

 

Søndagens levende billeder. God fornøjelse …

16 kommentarer:

Gro sagde ...

Kære Claus tak for en dejlig video :-)
Du var bla. inde på forskellige skærmplanter i dit indlæg, og jeg kom til at tænke på gulerodden som jeg har tænkt mig at, sætte plandt stauder og roser i haven :-) Mit spørgsmår er hvornår skal de sættes i jorden?
Mange søndags hilsner Gro

Anonym sagde ...

Hej Claus
Tak for video, dejligt at se hvordan alting myldrer op. Vi fik en ordentlig byge her ved middagstid, så jeg nåede lige det med gødningen. læste nemlig tidligere på ugen her på bloggen, at det var på tide!
Nå, på med havehandskerne igen, det er klaret op, og jeg må ud. Fordrev pausen med et stykke kage, så det er på tide at grave et eller andet op - eller ned!
Hilsen Pia KBH.

Claus Dalby sagde ...

Kære Gro - det kan du gøre nu og den næste måned frem.

Trädgårdsdrömmar sagde ...

Tack för visningen Claus. Jag hör i bakgrunden att inte alla fåglar är i min trädgård :)
Underbara Helleborus du visar, de är en stor favorit. Våra har inte kommit så långt än.
Ken

Lisbeth sagde ...

Det ser fantastisk godt ud ved det nye spejlbassin - en rigtig fin plads! Jeg læste lidt i Den levende have i går - (det er altså den bedste opslagsbog) og da tænkte jeg netop på den store forandring din have har gennemgået siden, hvor der er kommet meget mere struktur med høje træer, mindre rum, vand o.s.v. Det er blevet meget mere spændende selvom din have også dengang var skøn med alle farverne:0)

Anonym sagde ...

Jeg synes, de firkantede vandbassiner er skønne - sådan et kunne jeg godt tænke mig. Kan de købes og hvad er prisen?
Mange hilsener fra Birthe

Gudrun sagde ...

Njuter av din videos du bjuder oss på! Tack.
Gudrun

Claus Dalby sagde ...

Kære Birthe - nej, de kan ikke købes. Priser er der aldrig nogen, der får ud af mig!

gunvor sagde ...

spejlbassinger giver haven et helt specielt udtryk, bare de billeder der laves når himlen spejler sig, er unikke. De taler rigtig til fantasien.
Det bliver spændende at følge med i dine nye bede omkring bassinget, efterhånden som de blir plantet og groer til.
Da du sagde du hev de tomme tulipanblade op i går, kom jeg til at tænke på , at hvis det er de gode gamle solide typer kan det faktisk godt betale sig at grave dem op, og sætte dem til "opfedning"et diskret sted evt. i et hjørne af urtehaven hvis man har det. Ganske langsomt får man flere og flere. Og helt nemt er det ikke altid at få figrene i den slags.
forsat godt forår Gunvor

Gro sagde ...

Tak Claus så vil jeg straks sørge for nogle grønne toppe :-) - hørte du efter Nette? det er NU.....

Anonym sagde ...

Hej Claus og I andre på bloggen !!

Har ikke været i Bilka.. Men på Heides Planteskole i Thisted. Et besøg værd. De forhandler iøvrigt spejlbassiner.. ikk´ Claus.

I ønskes alle et godt forår i haven.

Birk

Anonym sagde ...

Kære Claus
Det er bare så superflot med dit nye spejlbassin. Så smukt lysthuset og alt det andet spejler sig i vandet. Det giver en hel anden dimension i haven.
Jeg glæder mig også til at se, hvad du finder på af blomster til bedet. Og hvilke farve du vælger.
Mange hilsner

Mette Marie

Anonym sagde ...

Hej Claus
Jeg bliver inspireret til at få mig et spejlbassin. Hvordan passes det - for det skal vel renses fra tid til anden og der fyldes vand på jævnligt, men hvordan undgår du alger i det stillestående vand?
Hilsen
Dorte

Michael sagde ...

Hej Claus,
Jeg fik kigget med lidt sent denne gang, men mange tak for rundvisningen i en del af din have. Jeg Så og læste om Ravensving første gang i "Den levende have" og købte hurtigt frø. det har jeg gjort igen i år, men jeg må erkende at jeg ikke har succes med dem. Hvad gør du for at formere dem eller får dem til at spire..? kh Michael, Horsens

Anonym sagde ...

Kære Claus

Hvor er det flot med spejlingerne. Jeg tror det må opleves som noget helt specielt at stå lige netop dér i din have.
Et tempel og så et spejlbassin ... hvor er det grandiøst!

Tak for kigget, Lisbeth K.

Claus Dalby sagde ...

Kære Birk - Heides planteskole er ALTID et besøg værd. Det er deres vandspejle, jeg er inspireret af.

Kære Dorte - har ikke haft problemer med alger.

Kære Michael- stort set alle skærmplanter skal have frost i en periode for at spire.