Video d. 30-04 2011

 

 

 

Så er der atter video her fra haven.

19 kommentarer:

 1. Kærer Claus:-)
  Hvor ser det bare smukt ud, jeg glæder mig til at se bedet mår det er færdigt :-) husk nu at hygge dig med manden inden du tager afsted igen.
  Solskins hilsner karoline

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Jeg tror næsten, din skovhave er på sit allersmukkeste lige nu - vidunderlig er den ihvertfald at se på og frister sådan til et nærmere kig!

  Også fortsat rigtig god lørdag til dig (og dine havefolk m.fl.)!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Det er altid godt at se frodighed og skønne farver, men jeg hælder altså mest til dine planteprincipper. Wauw, hvor er der smukt!

  SvarSlet
 4. Tak for kigget, det ser frodigt ud. Bliv endeligt ved med dine videoer.

  SvarSlet
 5. hej claus.
  Det er altid hyggeligt at se video og billeder fra din have. den er jo så flot.
  god weekend.
  jette

  SvarSlet
 6. Dejlig tur i haven. Sikke smukke farver der er. Betagende med vibeæggene som står så fint til påskeklokkerne! Ja der var highlights med specielt vibeæggene er også en af mine yndlinge.
  Tak for turen .....

  SvarSlet
 7. Hej Claus.
  Dejligt at vi denne gang får et større overblik ud over haven. Det er godt at se de enkelte planter tæt på - men engang imellem har jeg savnet et blik ud over haven, netop som vi fik i dag. Tak for det.
  Hilsen Lene.

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Hvor er det skønt og frodigt.... Meget smukt skue.
  Fortsat god weekend.
  Susan

  SvarSlet
 9. meget, meget smuk - og farverne er så meget blidere for øjnene, end de røde tulipanbede du viste fra England.

  SvarSlet
 10. Hej Claus,
  Det er helt rigtigt som du nævner i videoen.. Der er så meget at glæde sig over lige nu. Alle steder, hvor vi kommer frem springer nye vækster ud. Resultatet af efterårets arbejde i haven er helt tydeligt i din have;-). Haven tager sig utrolig godt ud med de nyetablerede stier og bassiner du har fået lavet. Mange tak for rundvisningen. Rigtig god weekend og god tur til Holland. Kh Michael, Horsens

  SvarSlet
 11. Kære Claus

  Tak for et spændende kig ind i din egen have. Hvor ser det dejligt og frodigt ud. Ganske vidunderligt.

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Dejligt at se din dejlige have igen, det er utroligt så meget der sker fra den ene uge til den næste, dejlig grønt og frodig og man bliver rigtig glad indvendig.Du har god sans med det som hedder plante sammensætninger af blade,farver og planter som giver en god harmoni mellem tingene.
  Knus fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 13. Kære Claus
  Har fået tid nu til at kigge dine videoer fra England igennem.Tusind tusind tak fordi du giver dig tid til at lave dem og vise os dem. Det er jo næsten som at være der selv. Jeg er helt overvældet over din gavmildhed. Men må jo nok indrømme ligesom Sussi at din have er mildere for øjnene end englændernes. Men det er jo herligt, at der er noget for enhver smag...
  Glæder mig til at se din rapportage fra Holland i næste uge. Rigtig god tur.. (Ps også dejligt vi lige så et glimt af din hund. Er en stor hundeven ;))
  Stort knus Lena fra Håstrup

  SvarSlet
 14. Hej Mester

  Selvfølgelig var det igen hyggeligt, at få lov til at følge med i din skønne have.1000 tak.
  Jeg er så imponeret over hvordan noget nyt hele tiden overtager, og står i fuld flor.
  Tænkte på om man kunne stille dig en lille opgave (udfordring)..... hvor du kunne lave et indslag (liste) om, hvordan man sammensætter et bed (med stauder, buske) så man havde blomster hele året, som samtidig klæder hinanden. Var det en ide du kunne bygge videre på...... :-)
  Fortsat god havedag.

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Jeg har den seneste tid fulgt med på din blog, set dine videoer og købt nogle af dine bøger.Det er meget inspirerende :)Hvis du får tid kunne jeg godt tænke mig, at vide hvordan dine vandspejle er lavet og hvilken maling du/I bruger.
  Med vinlig hilsen
  Gitte Marie

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Sikke smukt din skovhave tager sig ud nu.Vibeæggene er helt fantastiske. Har selv nogle, men de er ved at takke af nu, måske fordi de står for lyst?
  Og det er jo helt imponerende hvordan du bare kan det der med at plante, så der hele tiden kommer nye smukke planter frem, så der hele tiden er noget smukt at se på. Glæder mig meget til at se, når beplantningen omkring spejlbassinet er kommet i jorden og begynder at blomstre. God tur til Holland.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 17. Jamen , det er jo bare kraes for mine ojne, jeg nyder virkelig dine videoer, der er inspiration for alle pengene. Og jeg beundrer din utrolige energi, du filmer, du blogger, du rejser, du planter, og gud ved hvad... alt sammen pa samme rolige og afslappede maade. En anden ting, som jeg vaerdsaetter enormt er, at du siger planternes navne paa latinsk....naesten hele tiden.
  Men god tur til Holland, og film los...vi elsker det!

  SvarSlet
 18. Hej Claus

  Efter nogle dejlige videoer fra England, ja så er det jo næsten som at komme hjem igen, når jeg får en tur i skovhaven.

  Der er en dejlig ro og god kontinuitet givet vis på grund af gentagelserne, men også dine dejlige farvesammensætninger.

  Hilsen Trine

  SvarSlet