Vil I besøge min have?

Et lille tip. Som nævnt for et par dage siden åbner jeg fredag d. 24. juni porten for en udvalgt skare af Bilkas kunder. Her vil jeg gerne afsløre, at det sammenlignet med den gængse tilmeling, hvor der hver gang er nogle tusind, der melder sig, bliver lettere af komme i betragtning til Bilkaarrangementet. Tror jeg …

 

I indstikket i denne uges Bilkakatalog, er der en kupon. Her skal man svare på spørgsmålet: Hvornår begyndte Claus Dalby sin havekarriere? Kuponen skal afleveres i havecentret. Har I ikke kataloget, kan det fås I butikkerne.

6 kommentarer:

 1. Akk ja sann - den som hadde en Bilka katalog! Hvordan kan vi fra øverste nord få en sjanse til å komme til haven din? Ha en strålende vårdag. Hilsen Hanne

  SvarSlet
 2. Nå så jeg det! og har meldt meg på - så nå får jeg vel tre nyhetsbrev :) Hanne

  SvarSlet
 3. Jeg har afleveret kuponen og reserveret dagen:-)

  Vi ses.

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 4. Kære Claus,
  Ja, hvem vil ikke gerne det. Dagen er reserveret, sedlen puttet i kassen i Bilka, så jeg venter bare spændt :-)
  Sikke et havevejr - det kan vi ikke forlange meget bedre.
  Fortsat skøn dag derude :-)
  Kærlig hilsen Lise

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Ja, hvem der bare kunne være heldig og blive udtrukket til et besøg i din fantastiske have. Var i Bilka og har besvaret og lagt sedlen i postkassen, og det var jo noget af en køretur på 84 km, men hvad gør man ikke for at deltage til sådan en skøn begivenhed.
  Venlig hilsen
  Jeanne

  SvarSlet
 6. Håber, at I bliver nogle af de heldige

  SvarSlet