Åben have

I næste weekend trækker jeg lod om, hvem der kan komme og se haven her d. 26. juni. Denne gang gør jeg det sådan, at jeg ikke alene ryster ’posen’ godt (og trækker lod blandt de flere tusind, der gennem tiden har meldt sig), men også trækker ekstra mange ud blandt de, der melder sig de næste dage. Selv om I har meldt jer tidligere, opfordrer jeg jer altså til at gøre det igen, hvis I ønsker at se min have. Så har I en ekstra stor chance Klik her.

 

Jeg skal nok fortælle, når jeg har trukket vinderne ud.

28 kommentarer:

 1. Lene Borreskov Andersen23. maj 2011 kl. 11.44

  OH lækkert med en ekstra chance for at se din have ..så kan det ikke blive bedre og jeg krydser fingre ..tak kære Claus :-)).
  Glade hilsener fra Lene B. Andersen

  SvarSlet
 2. Jeg krydser gerne Storebælt for at se din have - så jeg krydser fingre :-)

  Randi

  SvarSlet
 3. Nu må jeg se om heldet er med mig denne gang :)

  SvarSlet
 4. Jeg krydser også finger for at komme ud og se din have. Især det hvide bed, er jeg interesseret i, for jeg er ved at lave et selv. Jeg synes det er en spændende blog, som jeg dagligt lige skal ind på

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet
 5. åå, der skulle jeg ha vært gitt! Blir vel ikke helse til Danmarkstur i år heller, så jeg håper du fortsetter med dine åpne hager, så jeg kan melde meg på en gang i fremtiden i stedet :)

  SvarSlet
 6. Tænk om man vandt !!!! ? Hvor ville det være dejligt !

  H

  SvarSlet
 7. Jeg skynder mig at at melde mig her, åhhh Claus jeg vil såååå gerne og kender en der vil blive superglad for at komme med

  SvarSlet
 8. Uh hvor jeg håber jeg er en af de heldige :0) Jeg krydser i hverfald fingre..
  Men det er også dejligt at følge dig her på bloggen og suge til sig af din store viden og gode ideeer..
  God dag

  SvarSlet
 9. Hei Claus
  Har tenkt på det de siste dagene om hvornår du skulle trekke ut de heldige. Jeg setter pris på en ekstra sjanse, og en ting er sikkert... ingen ferieplanlegging foregår hos meg før loddtrekningen er over. Hvis jeg kommer med skal jeg overraske min mor, og invitere henne. Samtidig vil jeg også ta en tur innom Anne Just sin hage så nå krysser jeg både fingre og tær. Mon det er mer som kan krysses?:):)
  Hilsen Unni

  SvarSlet
 10. Takk for nok en mulighet. Det er alltid hyggelig med en tur til Danmark, med et besøk i haven din i tillegg, kan det vanskelig bli bedre. Krysser både fingre og tær.

  SvarSlet
 11. Endnu en tilmelding er fløjen ind fra mig, med mange ønsker om lykke og held denne gang :o)

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Selvfølgelig vil man gerne se din have. Så jeg har da sendt mailadresse.
  Håber så det bedste ---
  Tak for alle de haveoplevelser du giver os.
  mange hilsner JMN

  SvarSlet
 13. Ja det må man da lige prøve. Så har sendt en STOR mail :-D. Kunne jo være man var den heldige. Man har jo lov at drømme :-)
  Her er vi ved at blæse væk. Bladene falder af træer og buske, og de tilplantede krukker at rykket i læ. Men så kan man jo sidde med et krus te, og læse på bloggen.
  Rigtig god mandag aften til alle.

  Kærlig hilsen Tina Larsen

  SvarSlet
 14. Jag har velat se både din och Annes trädgård sedan ni visades i SVT för många år sedan. Tack för extrachansen. kram Katarina

  SvarSlet
 15. Sikke herligt.... Jeg har fluks lagt min mailadresse ind igen..... :-)
  Hvor kunne det være skønt at være en af de heldige... Jeg krydser ALT hvad jeg kan.
  Og ellers.. så er jeg liiiige på vej i BILKA :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 16. Sikke fin gestus Claus, men jeg giver gerne min plads til en anden, hvis jeg så kan være så heldig at blive udtrukket til august fremvisningen. Jeg kan bare ikke den søndag, selv om jeg ville gøre alt for at komme over og se din smukke smukke have.
  Har i eftermiddag været i haven og fået skruet en del af mine sommerblomster ned imellem mine stauder og roser :-. Så kan de få lidt regnvand i morgen.

  SvarSlet
 17. Vi er mega super duper monster hyper ekstra mægtig kodylt ekstremt mucho meget med!
  Signe

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Lyder skønt, og hvor kunne det være dejligt at være én af de heldige. Har du trukket de personer, der via Bilka kataloget kunne komme og se din have? Eller det er måske passé? Har været i haven hele dagen fra årle morgen til sen aften, for at grave kæmpe stenbræk væk, og de er godt nok vanskelige at få gravet op, men op det kom de. Skal jo så lige have tjekket Bilka katalogerne, for at se hvad du har anbefalet. For nu har jeg jo noget bar jord, og det går jo virkelig ikke. Det skal beplantes med smukke planter anbefalet af mesteren himself, smiler. Glæder mig.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 19. Hej Mester.

  Har straks sendt endu en mail, så må vi om jeg er heldig endnu engang.... Det ville være så skønt at få lov til at besøge dig igen :-)

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 20. Kære Claus.
  Der bliver også holdt åben have i Sakskøbing på Lolland, nemlig lørdag d. 28. maj og i hele 2 haver på samme tid. Det er Haveselskabet - Lolland Falster afd., der har fået en aftale i stand. Hvis man skulle være i det område på lørdag, er der åbent mellem kl. 14 - 17. Det er dog ikke helt gratis, for der er en lille entré, som vil blive brugt til andre arrangementer hen over vinteren (oftest er det foredrag). Tjek adresserne, info om haverne og pris på entré på www.lollandfalster.haven.dk - hvis jeg da må reklamere lidt for arrangementet? (- og jo, jeg er selvfølgelig en del af Haveselskabet på Lolland Falster ...).
  Det er altid hyggeligt at se haver "live" og tale med dem, der har haverne - og det gjorde da ikke noget, hvis jeg skulle være så heldigt at vinde et besøg i din have, Claus! :-)

  SvarSlet
 21. Jamen den chance vil jeg bestemt ikke lade gå fra mig, så jeg har fluks sendt min e-mailadresse. Tænk om man kunne være én af de heldige, der får din smukke have at se. Datoen er i hvert fald reserveret, og da jeg tidligere har lagt billet ind, er der måske en lille bitte "risiko".
  Mange hilsner Ditte K

  SvarSlet
 22. Hej Claus
  Det ville da være den bedste søndag i Juni hvis man gik hen og vandt.
  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 23. Åhhh det ville være en drøm der gik i opfyldelse af få set din dejlige have og jeg krydser gerne storebælt for det ;-)

  Håber det bliver mig

  SvarSlet
 24. ØV, der er jeg ikke hjemme. Jeg vil ellers så gerne se din skønne have, men så må jeg jo deltage i lodtrækningen næste gang du åbner dørene.

  SvarSlet
 25. Hej Claus,

  Uhh hvor ville det dog være en gave!! At se farverne og kompositionerne helt uden filter fra en computerskærm - Selvom billederne er total flotte, kan farverne jo snyde alt afhængig hvilken skærm man kigger på. Jeg er en af dem der flittigt følger med, men ikke helt har taget mod til at skrive herinde endnu. Med med sådan en chance, må jeg altså bare ud af busken. Griner. Og jeg ved også lige præcis hvem jeg skulle tage med hvis jeg er heldig :)

  Knus frøken Nielsen

  SvarSlet
 26. Hej Claus,
  Jeg har også tilmeldt mig, og håber selvfølelig, som alle, at komme til at se din smukke have d.26.juli. Jeg har ikke mulighed for at få chancen d.21. august, da jeg er sat til at føde d.23.(på Bornholm!)

  God fornøjelse til alle der får lov til at opleve din have!
  Mange hilsner!

  SvarSlet
 27. Åh. Der er jeg ikke hjemme. Men det er et stort ønske at se din have engang. Jeg har set den udefra mange gange, når jeg cykler gennem skoven.
  Tara.

  SvarSlet