Besøg Riet Brinkhof

 

Her skal I se, hvor dejligt der er i Riets have.Glæd jer …

34 kommentarer:

 1. Hold da op - det er da stemning, så det vil noget.

  SvarSlet
 2. For en praktfull hage! Likte så godt det lille hagehuset og hønsehuset. Det skal jeg vise til min mann, så han får se hvor flott andre høns bor. Jeg har ingen bilder av vårt hønsehus, for det er langt ifra vakkert:) Ønsker deg et fint opphold på dette koselige stedet:)

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Sikke en lille perle, man fornemmer virkelig atmosfæren er helt speciel. Nej, hvor er de søde - gederne! Man er jo heller ikke helt så afhængig af geder som af en hund, og så er man fri for at lufte om morgenen:O)
  Jeg tror nu ikke, at det er tilladt at holde ged, hvor jeg bor. Så vidt jeg husker er geder også altædende, så det er vist med at holde dem i kort snor i bogstaveligste forstand. Men her er de altså helt "bedårende".
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 4. Det er da så dejligt hos Riet. Og solskin og varme, ikke som i DK i disse dage. Godt at du bliver forkælet, for det gør du vist på alle måder. Det er dig vel undt.

  Så jeg porrer i fuldvoksen størrelse. Er de så langt foran i Holland?

  Maj-hilsener
  Anne Mette K

  PS: Får først set alle dine videoer fra påsken nu, skønt. Jeg kom da lige lidt bagud pga det fine vejr, men jeg ser dem alle....

  SvarSlet
 5. Vidunderlig have! Tak for turen Claus!!
  Bedste hilsen
  Pernilleshave

  SvarSlet
 6. Jeg troede ikke, at din blog kunne blive bedre, men disse udlandsrejser slår simpelthen alt! Tænk at få lov at sidde på skulderen af dig, imens du viser rundt i så megen spændende skønhed - og på en sådan måde, at det ligefrem kribler i een af nysgerrighed, for hvad mon der viser sig, næste gang du drejer hovedet...?
  Fantastisk rundvisning, utrolig charmerende have og skøn fuglesang. Det kan ikke gøres bedre, Claus Dalby! 10 af 10 mulige stjerner fra mig! Og 1000 tak for turen.

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Et helt fantastiskt sted med detaljer og stemninger, så det basker. Jeg er glad for dit klip, men har fået lyst til at se meget, meget, meget mere derfra. Også selvom jeg husker stedet fra din rapport sidste forår og Mit Haveliv. Sikken kreativitet og god smag!

  SvarSlet
 8. Kære Claus - tak for et dejligt video-postkort fra en have med stor "personlighed" Den fine aftenstemning i solen får mig til at tænke tilbage på sommerferieaftener i mine morforældres landbohave på Sydfyn. Hilsen Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 9. Helt fantastisk stemningsfuld have. En video jeg helt sikkert vil kikke igennem flere gange og lade mig inspirerer. En dejlig og forventningsfuld tid vi går i møde.
  Tak for en fantastisk blog.
  Hilsen Maj-Britt

  SvarSlet
 10. Ved du hvad, kære Claus... Jeg tror også, at gederne synes, det er underligt, du går og taler med dig selv (bobler indvendig).

  Sikke en have! Jeg er solgt til stemningen i den. Den er nemlig bare bedårende - åh! Vinker beundringsfuld til Riet, fra Bornholm.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Der boer du vist godt, sikken en skøn have med firnurlige stier, der var ikke lyd på, så jeg fik ikke fat på om det var Mads eller Mette der blev kløet i panden, vil du have en af dem hjem, hi hi, de er jo hvide ligesom duerne?? I så fald skal du passe på,, de æder alt indklusiv vasketøj..
  Her har det været frostvejr inat,, minus 2 har vi målt på føleren, ren gyser..
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Du må gerne hilse værtsparret og sige, at får jeg nogensinde mulighed for at tage på B&B i Holland, så ville jeg helt sikkert vælge deres skønne sted.
  Godt du fik hvilet ud - men stedet emmer jo også af fred og ro og ren idyl.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 13. Hvor var det en dejlig video fra Holland. Næsten som at være der selv. Send straks mere !!!

  Hjerteligst

  Marianne

  SvarSlet
 14. Hei Claus
  Fantastisk hage og fantastisk kjekt innslag. Jeg ble rett og en smule misunnelig. Får jeg det til skal jeg prøve å ta meg en tur, skal til Nederland i slutten på juni. Får ta et par telefoner og høre om det er ledig;) Er det her du har fått ideen om de oppstammede roser? Det var slående vakkert!!!

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 15. Tusind tak for kigget hos Riet.
  Jeg kan godt forstå at du bruger orden 'bedårende' for det er nøjagtigt hvad hele hendes have er... sikken en romantik! :-)

  SvarSlet
 16. Herlig gåtur i Riets have. Sådan følte jeg det. At jeg nærmest sad på skulderen og var med på en kigger. Dejligt atmosfære i haven.
  Tak for rundturen!!
  Meget smukt.

  SvarSlet
 17. Dejligt at kigge rundt i Riets have - hvor er havehuset fint, der må være plads til mange dejlige aftner.

  Hvor er jeg forundret over, hvor langt fremme Holland er i forhold til os - de er alligevel ikke så langt væk.

  Rigtig god fornøjelse på de sydlige himmelstrøg.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 18. Hej Claus.
  Tak for en skøn video fra Riet, Holland - håber at du nyder din tur.
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 19. Kære Claus

  Endnu en gang tak for en dejlig rundvisning.

  Hvilket herligt paradis.

  Hvilken herlig inspiration.

  Stor tak

  kh Susanne

  SvarSlet
 20. Kære Claus
  En helt vidunderlig lille perle af en have. Ja, du kan bare det der med at finde de mest fantastiske haver, og tænk vi får lov at være med på turen! Det er jo bare skønt. Mange tak for vuet i Riets have.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 21. Ja, sikke en romantisk have. Det havehus er da en drøm! Jeg har netop i dag selv skrevet om mit eget lille hus i haven, et over hundrede år gammelt hønsehus, som endeligt kommet til ære og værdighed som havehus/drivhus efter mange spekulationer om det skulle være ophold m. møbler, anneks eller til praktiske gøremål. Når jeg ser Riets kommer jeg da også helt i tvivl om alligevel jeg skal gå tilbage til lysthus ideen . . . :-)

  SvarSlet
 22. Hvor er der dejligt og utoligt stemningsfyldt! Sikke et hønse-palads, det er vist ikke mange hønsehuse, der kan siges at pynte i haven, men dette gør. Et skønt sted, tak for endnu et kig derfra.

  SvarSlet
 23. Åh - suk hjerte, brist ikke!
  Kære Claus, jeg måtte lige kigge bagud på dine tidligere billeder fra Riet Brinkhof's have og B&B - blot for at få det hele med!!
  Tak for et gensyn med dette lille paradis på jord.
  Tror aldrig, jeg har sat mine ben i noget tilsvarende.
  Har ej heller nogen sinde set et tilsvarende hønsehus-slot.
  Det er jo mageløst!
  Kommer sådan til at savne mine tidligere høns - men det gør Mikkel Ræv forhåbentlig også - he,he!
  Håber, du vil overbringe værtsparret en stor buket verbale roser her fra Danmark. De har jo skabt noget helt unikt i deres lille del af verden.
  Er lige ved at revne af benovelse!
  Vil ønske dig en fortsat god tur og glæde mig til flere haveperler fra din hånd.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 24. Når nu pengepungen ikke er til haverejser, så kan det ikke blive bedre end at tage på haverejse med Claus Dalby, der finder de smukkeste steder i Holland og England og blive inspireret af dine videoer. Hønsehuset bliver nu vist til min mand, der fortsat ikke mener, der skal være flere dyr end hund, katte og kanin.
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 25. Åhh så underbart vackert och mysigt.Dit ska jag drömma mig bort.
  Marie

  SvarSlet
 26. aaahhhh - der har jeg også lyst til at overnatte - fantastisk sted!

  SvarSlet
 27. Kjære Claus!
  Så, vidunderlig vakkert dette var. Her ser en jo at det bor harmoniske mennesker.
  Skjønner godt at du har lagt dette stedet og menneskene i ditt hjerte!!!!
  Håper du også har tid til å nyte det litt når du er på besøk, men det virker jo som at du nyter det hele og kan slappe av litt.
  Jeg har vært på Jomfruland i to dager nå. Det er ei lita øy som ligger ut for Kragerø by ved Telemarkskysten. Det er en øy som er bygd opp av bare rullestener fra is tiden. Det bor ca. 70 fastboende mennesker der. Stedet har boplikt, så da sier det seg selv at hyttefolket ikke inntar øya. Sjeldent og nydelig sted. For oss var oppholdet vellykket fra a til å. Klem fra meg som nyter Sandefjord i et vakkert vær. Grete.

  SvarSlet
 28. Tusind tak for kigget :-)
  Jeg husker tydeligt billederne fra din blog og bog tidligere, både lysthuset og gederne, men hvor er det bare fint at se det på en video også!
  Hvis du ikke allerede er fløjet videre, så må du hilse Riet rigtig mange gange fra en hun ikke kender i Danmark, men som blot gerne vil sige tak fordi hun lader dig filme til din blog - og sig hendes have er virkelig indbydende og inspirerende og attraktiv og hvad du ellers kan finde på af rosende ord :-)

  Jeg krydser fingrene for en dag selv at besøge den - vil takke af for nu, og ønske dig, Claus, en fortsat god rejse :-) Lisbeth K.

  SvarSlet
 29. Kære Claus van der Drømmeudlever,

  tusind trillioner tak for den fantastiske havevandring i Riets bedårende have. Mandigt eller ej, så er ordet "bedårende" jo det allermest rammende og passende, når Riets paradisiske plet på jord, skal beskrives. Du er så god til at nuancere dine superlativer; og ramme det rette ord, når du beskriver en haves atmosfære og stil. Hatten af for dig:o)

  At komme med på dine cyberspace-haverejser, er noget af det bedste, der længe er sket i mit haveliv. Du er eminent dygtig til at finde de ypperste have-juveler - og det er det rene blomstermekka for os læsere. Og sikke fremtidsperskektiver, der er i disse videodagbøger fra dine blomsterrejser:o) Jeg læste iaftes i din nye pæonbog om det årlige pæon-festival i Kina f.eks:o)!!!!!!!!!!!!!!:o)

  Det er iøvrigt en helt vidunderlig smuk og meget meget lærerig pæonbog, du har skrevet Claus. Jeg har lært SÅ meget og fundet mindst 3 nye pæoner, jeg ikke kan eller vil leve uden. Jeg kan meget meget varmt anbefale alle, der også elsker pæoner og bonderoser, at læse denne bog. Den har rigtig gode forslag omkring selskabsplanter, masser af nyttige og uundværlige råd og fif om pasning og pleje etc etc etc. Selv elsker jeg at læse om planters kulturhistorie og Claus kommer også ind på pæonerne i et historisk perspektiv. Og så er der alle de underskønne, appetitlige, sjælfulde, drømmende og indfølte billeder i den unikke Dalby-stil, som vi alle elsker og aldrig kan få nok af.

  Da jeg var blevet færdig med bogen, skyndte jeg mig ud for at forkæle mine pæoner lidt. De trængte i høj grad til at blive bundet op. De vokser som blev de betalt for det.

  Idag har jeg også en Preben:o) En stærk knokkelmand, der hjælper med alt det tunge, som jeg ikke selv kan holde til. Det er vidunderligt med hjælp for en dag. Det kan man vist nemt blive afhængig af, tror jeg:o)Vil skynde mig at bage en kage til ham. Det har han fortjent.

  Claus, jeg har længe tænkt på, om vi andre kunne være dig behjælpelige med at svare på hinandens spørgsmål, og har tit haft lyst til at besvare en kommentatorkollegas spørgsmål, hvis jeg har kunnet. Men jeg lod være, da jeg var bange for at gå "dig i bedene", så det er dejligt at du melder ud, at det vil være en stor lettelse for dig, hvis vi hjælper hinanden:o) Jo mere tid får du også til at samle blomsternektar til os:o)

  Hils Riet og sig, at hendes og hendes mands have er som et stykke af Paradis. Alt i haven og dens indretning er gjort med sådan en inderlighed og kærlighed, at det kan mærkes helt ud gennem skærmen. Har set videoen flere gange og opdager hvergang en ny smuk detalje. Et vidunderlige sted. Det eneste Riet mangler er nogle hvider duer. Kan du ikke forære hende et par højstjerte"stiklinger"??!:o) De ville lige være prikken over i`et:o)

  Nyd din tur, for det gør vi:o)

  Travle haveknus

  SvarSlet
 30. Hej Claus.

  Ja sikke et dejligt sted, hvordan skal man overhovedet blive tilfreds og finde sin egen stil, når man hele tiden bliver bombarderet med så mange skønne muligheder. Jeg gik lige netop idag i haven og længtes efter nogle ting, der skulle springe ud - jeg synes slet ikke det kommer hurtigt nok, men kom så i tanke om, hvor vigtigt det er at nyde det hele tiden, for det, der blomstrer nu, kommer først tilbage om et år. Jeg glæder mig til flere videoer fra Holland, fortsat god tur.

  Mange hilsener fra Jette.

  SvarSlet
 31. Åhh dit kommer jag att drömma mej bort,så mysigt och hjärtligt....
  Hälsningar Marie

  SvarSlet
 32. Hej Mester.

  1ooo tak for dagens video, den var aldeles BEDÅRENDE, så fint og naturligt der ser ud hos Riet, absolut endnu et ønske til en ferie/haverejse.
  Og ja det ville da være en fornøjelse at hjælpe med svar, hvis jeg (man) kan, og så hvis belønningen er endnu flere videoer ;-) .......

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 33. nej hvor ser den have hyggelig ud, den har bare det hele. gedderne kan jeg nu godt udvære ;-)
  undre mig lidt over der ikkeer så mange tulipaner i disse haver , når det nu er tulipanland.
  Jeg har i øvrigt været på markvandring i Danmark i en masse tulipanmarker !
  http://willowdane.blogspot.com/2011/05/endnu-et-lille-sidespring.html troede slet ikke det fantes i danmark.
  tulipanhilsen
  fra
  Birgitte

  SvarSlet
 34. Helt bedårande! De vita getterna ger nästan en sagostämning till platsen. Inspirerande! Tack, Iréne

  SvarSlet