Det er dejligt at kunne hjælpe

Og når det gælder én af ens næreste venner, er det ekstra skønt!

 

Still Life with Flowers, Herbs and Vegetables

 

FDB har udskrevet en konkurrence om Danmarks bedste madblog, og jeg er meget stolt over, at www.kodfrifredag.dk, som er skabt af en af mine aller bedste venner - Kirsten Skaarup - er nomineret. Nu skal Kirsten bare have en hel masse stemmer.

 

Besøg Kirstens fantastiske blog - www.kodfrifredag.dk -  for alle os, der elsker det grønne. Hvis I synes, Kirsten fortjener jeres stemme, kan I stemme her: http://viskalspise.dk/madblogger

7 kommentarer:

 1. Jamen... der er da ikke noget jeg hellere vil!!!

  Er selv lige-ved-og-næsten-vegetar med mange [ RIGTIG MANGE(!) ] kødløse dage, så selvfølgelig skal "Kødfri fredag" ha' min stemme!

  Har fluks været forbi med "stemmesedlen" og bloggen med de mange skønne vegetarretter!

  Go' søndag! :-)

  *SMIL* fra Lisbet

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Selvfølgelig vil jeg stemme på kødfrifredag, for det er da nogle helt vidunderlige retter. Min lille familie og jeg er også til mange kødfrie dage, hvor der spise masser af grønt, så det er dejligt at støtte kødfrifredag. Får også hendes opskrifter, så naturligvis har jeg stemt på kødfrifredag.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke stemme, hos mig vises ikke noget ´face-book´-ikon. Det var ellers min mening at stemme, selvom jeg finder det lidt useriøst at stemme, uden at have klikket på flere blogs og dermed at have taget stilling.

  Stammer det smukke billede fra kødfri fredags blog????

  SvarSlet
 4. jeg vil rigtig gerne stemme på Kirsten, hendes blog er familiens favorit - men skal jeg først være facebook medlem for at kunne gøre det? spørger Erika

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Vad härligt att blanda grönt och skönt :)
  å missa inte


  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Jeg vil gerne give min stemme til Kirstens madblog. Men det kræver medlemsskab af facebook og det har og ønsker jeg ikke.
  Så desværre ingen stemme herfra.
  Andre muligheder for at deltage i afstemningen?
  Spørger Jette

  SvarSlet
 7. Det foto kan sælge mig næsten hvad som helst - wouw! Jeg har afgivet min stemme.

  Hjerteligst

  SvarSlet