En charmerende dame!

Hvad siger I så? Denne underskønne tulipan – ’Charming Lady’ – så jeg i går på Egeskov Slot.

 

20110509_155824

 

En dobbelt abrikosfarvet skønhed med flere dobbelte blomster på hver stilk. Mon ikke, der er stemning for, at jeg får Bilka til at skaffe den? I kan godt glæde jer til løgudvalget dér.

 

20110509_155807

34 kommentarer:

 1. Den dame vil jeg gerne lære at kende, så please do, Claus. Hun skal bo i "Signe-bedet", opkaldt efter min lille datter, som jeg aldrig fik med hjem. Så vil jeg fare til Bilka i efteråret.
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 2. Jo, hun oser jo af charme - den er da helt fantastisk smuk!!!

  SvarSlet
 3. Jo, Claus den er da yndig. Har selv i dag skrevet om en, der ligner den til forveksling. Blot er den lyserød.

  SvarSlet
 4. ÅHH ! Jo PLEASE!
  Sikke da en fuldstændig FANTASTISK charmerende Lady. Den er da virkelig lige til at dåne over og så ville den altså bare passe helt perfekt til min nye gårdhave.
  Mange håbefulde havehilsener Sanne O.

  SvarSlet
 5. ’Charming Lady’ er vanvittig smuk , den er hermed sat på min ønskeseddel !
  den vil se så flot ud i mine røde lerkrukker...også købt hos bilka
  hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Nej hvor er den flot!! Meget meget smuk!!

  SvarSlet
 7. Yderst dejlig dame. Har længe overvejet at lave et bed forbeholdt de abrikosfarvede blomster, for jeg synes farven er svær at passe ind. Og sådan en smuk tulipan fortjener det bedste selskab.

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Jo den er helt fortryllende smuk den tulipan... Nu hvor du har gang i det Bilka-halløj, kan du så ikke få dem til at bygge en afdeling i Odsherred ? ... Det behøver kun at være haveafdelingen.
  Nyd din dag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 9. En sådan skönhet!
  Må så Gott!
  Ester

  SvarSlet
 10. Hvor er den smuk - hende vil jeg gerne stifte bekendtskab med.
  Ha´en god dag:)
  /Hanne Bente

  SvarSlet
 11. Hvor er de smukke.De må gerne komme til Bilka.så jeg kan købe nogle til mit lyserøde bed .Ja er der ikke skønt på Fyn og især på Egeskov .Blomsterhaven er jo et godt besøg.Er ved at plante georginer og chokoladeblomster.Jeg glæder mig for nu er haven ved at være ok.Gode havehilsner Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 12. WOW!!!!!!!

  Det må absolut være en af de smukkeste tulipaner, jeg nogensinde har set. Farven, bladene, faconen... Fantastisk blomst! Dén må jeg eje...!

  *SMIL & SOLSKIN*

  Lisbet

  SvarSlet
 13. Ih altså! Jo tak det vil vi meget gerne bede om! EEEELLLLSSSKKKEEERRR tulipaner! Lidt benmel i jorden og et løg om efteråret, forventningens glæde hele vinteren og sand lykkerus til foråret. En tur til Holland til efteråret og købe "bismarcks klumper" står da også højt på ønskelisten!

  SvarSlet
 14. Den smukke dame flytter helt sikkert ind her!

  SvarSlet
 15. hej Claus
  kunne du ikke vise nogle flere af de omtalte tulipaner, du tog billeder af på Egeskov?

  kh
  Mette (i Horns Herred)

  SvarSlet
 16. Meget charmerende - kunne godt få lov at bo i mit "skovbundsbed" - for den passer ikke rigtigt ind andre steder - men kan lige se det for mig blandt de mange hvide og cremefarvede der blomstrer der lige nu - så få endelig Bilka til at skaffe den hjem! Var i øvrigt allerede imponeret over løg og knold udvalget sidst jeg var der - fik købt en masse dahliaer (som jeg ellers aldrig har været rigtig vild med, men nu skulle det prøves), en masse ranunkler og et par brudeslør og så var det hele til ½ pris. Men glæder mig allerede til at se efterårsudvalget!

  SvarSlet
 17. En rigtig lækkerbidsken - så Ja tak - hvis Bilka liiiige vil have ulejligheden.

  SvarSlet
 18. Jo tak! Kan du ikke sørge for en passende kavaler til hende også? Jeg synes nemlig det godt kan være lidt svært at få den abrikos farve til at passe ind. Og så må du lige argumentere for, at Bilka udvider deres storkøb-rabatter til også at omfatte løg. Det ville jo være skønt at slæbe hende her med hjem i "industrielle mængder".
  Jeg glæder mig allerede til næste forår.
  /Maria

  SvarSlet
 19. Jeg skal bare have plantet masser af tulipanløg til efteråret og denne smukke dame kan helt sikkert få en plads i min have :-)

  SvarSlet
 20. Å denne var vakker:) Må få til en tur til bilka til høsten også skjønner jeg:) danmark neste uke, og bilka here i come:) Håper de har igjen kjempeverbena...

  SvarSlet
 21. Hej Claus

  Den tulipan må godt bo her her - absolut bedårende. Bilka må gerne oprette en filial af deres haveafdeling lidt nord for Københaven.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 22. Kære Claus
  Ja, den tulipan er da virkelig en charming lady. Den beskrives som abrikosfarvet, og det er jo en lidt svær farve at få indpasset til andre farver, men du er jo mesteren, så du kan jo give nogle eksempler. Apropos Bilka, kan du ikke sørge for at de også får lammeøre, bigears, som du beskriver i én af dine bøger, da de ikke blomstre, men kun har disse smukke grågrønne blade. Tænk, jeg har været mange mange gange på Egeskov Slot, men aldrig i Birgit Helbos have, det må jeg da næste gang jeg er på Egeskov, for den er da absolut et besøg værd. Du ved altså også bare hvor alle de skønne haver findes, og tak for det.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 23. Åh ja, den er fin, mon ikke jeg kan finde en plads til en håndfuld af dem. Så må vi håbe at Bilka kan skaffe nok til os alle sammen.

  SvarSlet
 24. Det er en rigtig Lady. Det er fristende med en rigtig efterårstur til Bilka. Man risikerer at skulle have en trailer med,, eller osse at sætte skygklapper for øjenene. Jeg tror jeg begynder at spare op allerede nu, hi hi.
  Lige nu ønsker jeg mig lidt regnvejr, dog ikke der hvor du er for fotografere, Claus. For så får vi jo ikke nogen fristende skønne billeder.
  Forsat god rundrejse i det danske forår.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 25. Den er da helt fantastisk.
  Det ville glæde mig, om du kunne overtale Bilka til at få denne tulipan i sortimentet.

  Det er i øvrigt et rigtig godt billede du har taget, Claus.

  SvarSlet
 26. This was one of my favourites this Spring :
  http://a-little-bit-of-paradise.over-blog.com/article-tulipes-2011-charming-lady-72524913.html

  SvarSlet
 27. Lige til mit laksefarvede, abrikosfarvede bed, som er noget af en udfordring... forårsløgene er ved at være dér, staudevalmuer lidt senere, roser og så dagliljer. Har forsøgt med nogle asters meeeen de er lidt langsomme om at se ud af noget. Nå jo forresten så er der kanten udenfor den lille buskbomhæk som lige nu lægger en til et dejligt flor af geum i forskellige nuancer.

  SvarSlet
 28. Den er meget meget fin - og meget velkommen i min have.
  Det ville da være fantastisk at kunne finde den i Bilka. Glæder mig også til dit præg på de andre løg :-) Det bliver spændende.
  Ja - det var jo i Bilka jeg købte mig 4 poser af den cremehvide påskelilje (navnet er smuttet), men af mystiske årsager er der kommet tulipaner op af krukkerne istedet!!! Ja heldigvis meget flotte tulipaner - men ikke lige hvad jeg havde forventet :-)
  God dag til jer alle - med lidt regn :-)

  SvarSlet
 29. I linket ovenfor ser den mere måneskinsgul ud, men ikke mindre skøn. Det skal blive spændende at få den ind i egen have.

  Og Kære Claus - nu ved jeg godt at der i DK skæres ned på undervisningen rundt omkring- men jeg ville så vældigt gerne se, hvordan du har plantet dine klokkeranker ud, hvis du har plantet dem ud altså.
  Mener at kunne huske, at du har svaret, at der kun skulle en plante ned i en krukke af en gulvspands størrelse. Så skal jeg jo have 15 krukker med klokkeranker, ha ha.
  Kan en plante komme til at fylde krukken ud og skal den hjælpes til at sno sig rundt om stativet i givet fald, så den ikke bare farer i vejret?
  Mange hilsner med håb om lidt regn i dag fra
  Vibeke i Odense

  SvarSlet
 30. E.P. Engros havde den på programmet i 2010 - jeg har 50 der blomstrer i haven nu, og det er et smukt syn. Den passer perfekt sammen med Verona og Apricot Beauty.

  SvarSlet
 31. Den er skøn!! Håber den er at finde i Bilka til efteråret;)

  SvarSlet
 32. Kære Mette - jeg skal nok vise flere billeder fra Egeskov og af tulipaner i det hele taget ved en senere lejlighed.

  Kære Maria - der bliver storkøbsfordele på løg i Bilka. Jeg har sammensat forskellige sortimenter.

  Kære Vibeke - der ingen der siger, at klokkerankerne SKAL plantes i krukker. De kan også plantes ud i bedene.

  Flere af jer siger, at I synes, at lakse- eller abrikosfarvet er en vanskelig farve at anvende. Det gør jeg også. Jeg finder det nemmest at plante vækster med samme farvetone.

  SvarSlet