Endnu en video

 

 

Imens jeg påbegynder min Hollandstur, får I lige endnu en søndagsvideo fra min have.

27 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Tusind tak for endnu en skøn video og så fra Flammebedet :-) :-) :-)JUBIII !
  Glæder mig bare så meget til at se mere fra lige præcis dette bed i løbet af sommeren - Jeg vil nemlig lave en lille kopi - eller i alt fald et Flammebed ;-)i min forhave til efteråret/næste forår.
  Ha´ en rigtig god tur til Holland

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det var dejligt at se flammebedet igen og det bliver dejligt at følge det hen over sommeren.
  Jeg har selv prøvet at lave et, hvor jeg startede med at plante alle de forskellige planter som roser dahliaer staudevalmuer og mange andre i krukker sidste sommer. Bagefter har jeg så lavet et bed til dem, så jeg er lidt spændt på, hvordan det er kommet til at se ud.
  God tur til Holland.
  Knus fra det Midtfynske Pia

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  1000 tak for de mange videoer, jeg har lige brugt en time på at se alle de sidste mange!! Dt var som altid en stor fornøjelse også at se fra England, man får jo bare lyst til at pakke kufferten og tage afsted!
  Ha en go tur i Holland
  Kærlig hilsen
  Céline

  SvarSlet
 4. Tak for video! Dit flammebed er meget inspirerende.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 5. Hej Claus.
  Det er bestemt ikke for mange levende billeder fra din have - bliv endelig ved med at sende. Dejligt at følge med fra alle de forskellige bede.
  Hvordan går det i drivhuset?
  God tur til Holland.
  Hilsen Lene fra Langeland.

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Tusind tak for det fine kig.
  Da jeg jo selv er ved, at forandre en gammel kedelig have til noget forhåbentlig meget bedre, er det rart jeg kan bruge din blog som "benzin".
  Hver gang jeg synes, jeg er ved at være træt, og godt brugt, går jeg ind og tager en pause. Så kigger jeg på de forskellige flotte, (og meget inspirerende) haveblog´s. Så får jeg ny energi, og mere blod på tanden, så jeg kan give den en skalle mere.
  Så mange, mange tak for god "benzin". Håber du får en god tur til Holland. Glæder mig til at høre om dine oplevelser.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 7. spændende at følge med uge for uge :-)
  håber du har en fantastisk tur til Holland
  rejse hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 8. Hei,må takke for alle de flotte hage videoer du formidler,blir altid veldig inspirert .
  Vi som bor i Norge hvordan kan vi få kjøpt dine bøker ??????

  SvarSlet
 9. Glæder mig til at se flammebedet senere på sæsonen. Lychnis har også fået plads i mit eget lille flammebed, og sammen med alle de orange og mørkrøde synes jeg farven er fin.

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Hvor ser det bare godt ud, og jeg glæder mig også til at du viser billeder om snart igen, da den jo bliver flottere og flottere. Var det en fjervalmue du havde? Min er vist gået ud i vinter æv. Jeg havde ikke lyd på.

  De bedste forårshilsner fra

  Janne i Greve

  SvarSlet
 11. Dejligt at se nyt fra "Den røde have". Jeg har selv sidste år lavet et (meget lille) gult bed, oppe på bakken hvor flagstangen står. Der er tørt og lunt og planterne gror godt. Har også planer om et rød/orange bed - mest orange tror jeg, men det kniber med en naturlig plads hvor fodbolden ikke kommer!
  Har du en god orange rose som du kan anbefale?

  SvarSlet
 12. Du skal endelig ikke tro det er for meget med videoerne. De er hyggelige og idérige. Keep up the good work.
  Jeg er netop hjemvendt fra Bilka, ellers ikke et sted jeg ynder, men når de kan byde på 3 William Shakespeare roser bliver man jo formildet.

  SvarSlet
 13. Hej Claus...
  For nogle år siden så jeg i et af dine haveprogrammer noget omkring Lathyrus... Jeg kan huske at det var et tip om at knække dem af et bestemt sted på et bestemt tidspunkt og at de på den måde blev tættere og med flere forgreninger?
  Jeg forspirer som oftest lathyrus og har en del lange stængler der står lige nu.. Vil du ikke være sød at dele dit lathyrus tip igen? :)
  KH Rakel.

  SvarSlet
 14. Kære Claus

  God tur til Holland, håber tulipanturen bliver bedre end min "Kirschblüten-radweg" omkring Neusidle See i Påsken ... stort set alt var afblomstret, men flot natur alligevel.

  Var i Århus i weekenden og prøvede at finde din indkørsel, bare for at se indgangspartiet hos dig... forgæves. Men så dejligt at der lige ligger en lille film her på nettet når man kommer hjem.

  Nyder hver eneste lille smugkig fra din have.

  Roger over... haven kalder.

  Mange hilsner fra Susanne

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Ja indrømmet, det er første gang jeg lægger en kommentar. Er spændt på om det lykkes, nu har jeg jo læst med siden første dag, men har ikke rigtig følt mig "klar" til at skrive. Men nu skulle det være. Jeg kan nemlig næsten ikke få armene ned igen. Jeg havde afleveret en kupon i Bilka i håbet om at møde dig og se din have. Jeg har ikke hørt fra Bilka, men min tvillingesøster har lige ringet og spurgt om jeg vil med hende, da hun er en af de heldige udvalgte. ...og hvad tror i lige at jeg svarede... (0;

  Men Claus, jeg vil sige tusinde tak for en helt fantastisk blog og håber du har en dejlig tur til Holland.

  Vi ses. (0:

  Med venlig hilsen
  Annette, Esbjerg

  SvarSlet
 16. Hej Claus.
  Tak for kigget i din flamme-have, jeg glæder mig allerede til at se den næste gang du viser noget derfra. Du har bare så mange forskellige blomster der, det bliver flot når det kommer frem med alt sammen.
  Hilsen Lene fra Lolland

  SvarSlet
 17. Du manipulerer Claus, nu har jeg også købt en nordens oliven.
  Godt nok til kirkegården og ikke i Bilka, men alligevel

  SvarSlet
 18. Dejligt at se levende billeder fra et andet sted i din have end skovhaven. Jeg glæder mig til at følge flammebedet i løbet af sæsonen.
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 19. Mit hjerte slog lige et ekstra slag, da jeg så, at du havde forkælet os med endnu en video fra din fine og frodige have. Tak for det !

  Jeg er vist blevet "afhængig" af dig, tror jeg. Nu skal du bare høre noget sjovt og måske bekymrende for min mand ? ( åhh pyt, hvis det ikke er værre, så går det nok ? ) .... i dag, da jeg stod i Bilka og så alle de blomster fra "Claus Dalby", kom jeg meget forundret, for mig selv i hvert fald, da jeg ikke kunne bestemme mig for, hvad der "passede" sammen, til at tænke ved mig selv, og hold nu godt fast.... "hvad ville Claus Dalby" have valgt ! Det er helt utroligt så megen indflydelse, du har på mit valg af blomsterne i år, og det kan jeg kun være taknemlig for, for jeg synes, det giver lidt mere ro og harmoni i min have og mit drivhus med de gode ting, du har givet videre.

  Jeg støtter op om TANTE GRØNS tanke, at du burde anerkendes og endda hædres.
  Du giver os utrolig meget. Tak !!!
  Mange hilsner og rigtig god tur til Holland.
  Birgit (S)

  SvarSlet
 20. Rigtig god fornøjelse i Holland - herhjemme går jeg og venter på at mine Blue Bells springer ud. Det første år jeg har dem i haven - og om det er de "rigtige" finder jeg først ud af når de blomstrer... men de har en god historie, for jeg har byttet mig til dem hos en anden haveejer her i byen - hun fik så nogle af mine flittige storkenæb Rose Clair.

  Mens andre måske skutter sig i kulden glæder jeg mig samtidig over at tulipanerne så holder lidt længere. Og venter spændt på at se, om der er tulipaner tilbage til dig -(og os) i Holland.

  mange forårshave hilsner
  Trine V.

  SvarSlet
 21. Tak for et kig/kick i den orange afdeling, det bliver helt sikkert fantastisk længere henne på sæsonen.
  God tur til Holland - hilsen Pia Kbh

  SvarSlet
 22. Hej Claus

  Vil bare lige sige mange tak for de dejlige vidioer, både fra England og dem fra din egen have, jeg har først lige haft tid til at se dem nu.

  Glæder mig til endnu mere.

  Mange hilsner
  Dorte

  SvarSlet
 23. "Mit" yndlingsbed! Takker, kære Claus.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 24. Hej Claus
  Det var rigtig sjovt at se dit flammebed. Det tror jeg faktisk ikke at jeg har set før. Jeg er enig med dig i at de mørkløvede træer er meget smukke!
  Jeg har selv en rødbladet løn og lige i disse dage blomstrer den og er samtidig i gang med løvspring. Når aftensolen skinner igennem bladene ser det grangiveligt ud som om træet står i flammer. Jeg nyder det i fulde drag. Elsker faktisk mit røde træ meget højt året rundt :-)
  Mvh. Karen Riemenschneider

  SvarSlet
 25. Dejligt at se du osse har varme farver i haven. Jeg har indtryk af mange er bange for at bruge dem. Jeg håber du viser meget mere til det bed , for jeg mangler faktisk nye friske ideer til mit varme bed.
  Håber du osse nåede at nyde din have indimellem vidoerne.
  Gunvor

  SvarSlet
 26. Tak for kigget fra dit flammebed. Jeg er også meget spændt på at følge det igennem sæsonnen. Det er så spændende med stierne som du har fået lavet.
  Mit 'orange' bed er jo selvfølgelig meget mindre, men jeg har også 'stier' i mit, det er dog kun trædefliser. For at spare på pladsen :-D
  Og jeg har skam også brændende kærlighed i mit. Den er jo dejlig nem og har sådan en glad farve synes jeg.
  God tur i det HOllandske og tusind tak for tulipan videoen :-)

  SvarSlet
 27. Hej Rakel.

  Lathyrus kan fint knibes, når de er omkring 10 cm. eller efter 2. bladpar. Det har jeg gjort i flere år og planterne bliver langt mere buskede.

  Hjerteligst

  SvarSlet