Et par praktiske oplysninger

Vil lige fortælle, at Bilka fra i morgen har store flotte Verbena bonarienses i havecentrene. Desuden er der tilbud på smukke terrakottakrukker.

 

claus20090808_114114

 

Endelig skal jeg en sidste gang gøre opmærksom på, at det er i næste uge – onsdag og torsdag – I kan møde mig i Ilva i henholdsvis Ishøj og Århus. Klik her.

 

claus20090902_093602 claus080906_073954_

 

En del af jer har fortalt, at I kommer. I må endelig give jer til kende.

25 kommentarer:

 1. Så den sørme godt i reklamen... og overvejer om den kunne være flot imellem mine pæoner.
  De står godt nok ret tæt, men jeg kunne jo gøre et forsøg.
  Ja - det er blevet MEGET spændende at kigge i Bilka reklamer :-)

  SvarSlet
 2. Nydelige nydelige bilder!! Kjempeverbena er et must i hagen!

  SvarSlet
 3. Tak, Claus, jeg går ud fra, du mener, at vi skal sige juhuuuu, i Ilva på torsdag, når vi endelig for første gang mødes ... ? (fniser).... tror nu ikke du behøver at være ængstelig... skal nok opføre mig "pænt", men helt klart da, så vil jeg da lige prøve at komme til at sige "Goddaw" til "min helt"... (smiler)
  Mange venlige hilsner fra Birgit (S)

  SvarSlet
 4. Fantastisk uge med underholdning fra Holland.
  Havde selv Kæmpeverbena sidste år, der blomstrede konstant til frosten kom.

  SvarSlet
 5. prøver for første gang at give kommentar. Kæmpeverbena er et must.Må til Bilka endnu engang!

  SvarSlet
 6. Kjempeverbena er en plante jeg oppdaget etter at du skrev om den, og den har blitt en favoritt, en skikkelig "må-ha"plante. Jeg ønsker meg bilka til norge:):)

  SvarSlet
 7. Hvor er det altså dejligt at du lige komme med små nyheds bullitin angående Bilkas aktuelle sortiment.Tusinde tak for dem:-)

  SvarSlet
 8. Hej Mester.
  Øv har lige bestilt et par eksemplar i Høsterkøb, havde dem sidste år og de er blevet et must. Prøvede at overvintre dem, men uden held.
  Sikken en have i Kooihof, tænk at der findes sådanne privat haver. Tror nok jeg fik det , som Tante Grøn har det...... :-)

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 9. Verbenaen er SKØN jeg havde den sidste år- havde ellers håbet på små nye planter i bedet - Øv det er ærgeligt at det ikke er en staude!
  Vi ses på onsdag :-D
  God søndag Gro

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Hilste lige på dig igår i Bilka, men du så vist ikke mig.
  Heldigvis var jeg heldig. Håbede på, at kømpeverbenaen havde meldt sin ankomst. Det havde den og jeg sikrede mig nogle fine eksemplarer. Håber de har købt nok til alle. Den er jo bare helt uundværlig.

  Mange søndagshilsner Tina

  SvarSlet
 11. Det ser fantastisk ud. Jeg har selv lavet kæmpe verbena i år, tror der er 100 stk., men potter må jeg ud at have. Tak for skønne film. Har arbejdet med blomster, priklinger, mark m.v. så har ikke haft tid til at kommentere. Skøn søndag :-)
  Kærlig hilsen

  Lise

  SvarSlet
 12. Hej Claus
  Kan desværre ikke komme i Ilva på onsdag, skal på arbejde til den årlige fagfordeling. God fornøjelse til alle jer andre!
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Glæder mig til på onsdag.

  SvarSlet
 14. Hej Claus - og alle andre.

  Blot en "forbrugeroplysning":
  Jeg har været i Bilka (Herning) efter Verbena her i formiddag. I Herning - og måske også øvrige varehuse - fås de først fra i morgen, da 1. sending var frostskadet.

  Men de smukke krukker, som du omtaler Claus, dem har de - og jeg synes virkelig der er tale om et rigtig godt køb. To store smukke krukker for kun kr. 300,00.

  Fortsat go' søndag.

  Bedste hilsner
  Gitte
  Vildbjerg

  SvarSlet
 15. Jeg har for kort tid siden købt 3 Verbena bonariensis. Jeg blev inspireret af et billede i bogen 'Min Krukkehave', side 49, et fantastisk billede af en imponerende kæmpeverbena... se selv :o)

  SvarSlet
 16. Trine Petersen8. maj 2011 kl. 16.18

  Åh ja, den må jeg have - men når desværre ikke i Bilka i denne uge - har konfirmation på lørdag, så jeg ved godt hvad tiden skal bruges på! :o)
  Har netop være på årets første plantemarked i Lyngby - det er simpelthen SÅ hyggeligt og jeg fik stort set udsolgt, så nu er der penge i havekassen til nye indkøb - og jo Tante Grøn, jeg solgte rigtig mange rølliker! :o)
  Fik lige købt lidt selv, men kun 2 planter - der var simpelthen ikke tid til at forlade min lille bod - måske meget heldigt. Nu vil jeg gå ud og så det første bed til med sommerblomster, har klargjort og vandet for et par timer siden, så nu er vi klar - så mangler jeg bare de to sidste (de er "kun" ca. 5 m2 hver, så det er overkommeligt, men der skal jo lige hakkes og kultiveres). Og så må jeg erkende at jeg er håbløst bagud med alle videoerne herinde, så dem vil jeg glæde mig til i aften - hvor må det være fantastisk Claus, sådan at rejse rundt og opleve haver.

  SvarSlet
 17. Hej Claus

  Har selv sået kæmpeverbena mellem jul og nytår... igen i år. Følger dine anvisninger fra "Den levende have". Og med godt resultat.
  De selvsåede planter i haven, graves forsigtigt op, pottes i god muld i drivhuset. Så kan de udplantes lige præcis der hvor jeg gerne vil have dem. PS: Når der er 200 km til BILKA, så er det godt at kunne selv. Fru Birk

  SvarSlet
 18. Åh nej - nu røg hele min kommentar ud, så jeg skal begynde forfra. Jeg nøjes med lidt af den.
  Verbena er købt og plantet. Jeg glæder mig til de blomstre.
  Jeg har et spørgsmål, som ikke har noget med dagens indlæg at gøre - beklager Jesper ;-), men jeg har virkelig brug for hjælp vedr. KLOKKERANKERNE.
  Kan de plantes ud nu?
  Jeg regner med at plante nogle af dem i krukker, men hvor stor krukke skal der bruges til en enkelt plante?
  Lige nu har jeg ca. 15 planter stående, som nu er ved at indtage hele rummet, og ikke mindst hinanden.
  Jeg håber på svar fra jer og takker på forhånd.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 19. "Den levende have" har også introduceret Verbena bonarienses i vores have. I store mængder faktisk - og tak for det Claus. De kommer i flisefuger og steder, hvor de ikke burde findes, men vi kan simpelthen ikke nænne at fjerne dem. Hvert år siger vi "til næste år tynder vi ud"...men fakta er jo at vi ikke kan undvære dem.

  Så Gro, de kan sagtens dukke op endnu og stadig nå at blive fine senere på sommeren. Så pas på, hvor du luger.

  Ej, Trine altså. Hvor var du dog?? Jeg havde jo set herinde at du ville komme og tænkte "Jeg spørger da bare lige om det er dig?". Indtil vi så, hvor mange stande der var.... Men jeg fandt hvide/rosa rølliker (håber det er sandt). Sammen med lidt rigeligt andet, som skal skrues ned her i haven. Dejligt marked, mange mennesker.

  Mange hilsner
  Anne Mette K
  - der stadig er langt bagud med videoer

  SvarSlet
 20. Hej Claus.

  Jeg elsker dem også - men jeg er nu lidt bekymret, vil de allerede kunne klare sig udenfor - jeg ved at det er lunt lige nu, men alligevel? Eller er de ikke i blomst endnu, men bare "skud"?

  Mvh.
  Edith

  SvarSlet
 21. Kære Birgit - ja, du/I skal selvfølgelig komme og sige 'Juhuuuu'/'Goddaw'.

  Kære Gitte - ja, krukkerne er et godt køb.

  Kære Hanne - plant du bare ud nu. Men dæk planterne, hvis det igen bliver koldt om natten. Til en enkelt plante skal du bruge en potte på størrelse med en gulvspand. Men du kan også plante direkte ud i jorden.

  Kære Edith - de kan fint klare sig ude nu. De er ikke sarte.

  SvarSlet
 22. Trine Petersen9. maj 2011 kl. 08.58

  Til Annemette - ej, hvor ærgerligt at vi ikke fik hilst på hinanden, men ja, der var rigtig mange boder, så der var noget af et leben. :o)
  Måske var det mig du købte rølliker af? Og så kan du i hvertfald trygt stole på at de er som de skal være. Min bod stod et godt stykke nede på marken i højre side, lige efter en bod hvor to børn solgte planter og to boder før Anne Stnne stauders bod. Måske du så alligevel har set mig. Nå, nu skal det jo ikke blive en privat snak her på bloggen, men Claus, tak fordi du har den og på den måde også bringer os havenørder i kontakt med hinanden. Jeg har netop fået den fineste lille storkenæb fra Tante Grøn, som tak for de rølliker jeg sendte til hende - og DET er da hyggeligt sådan at kunne udveksle både planter og haveråd!

  SvarSlet
 23. Hej Trine

  Mon ikke Claus tilgiver os, her i en nu gammel 'tråd'. Jeg så dig helst sikkert, men rækkefølgen er lidt kaotisk i min hukommelse. Mon det var dig, der havde vældig mange stjerneskærm? Som blev revet væk. Ville egentligt gerne, men orkede ikke helt kaste mig ind i 'kampen'. Næste må du altså have en røllike i knaphullet :) Hvis du stadig har rølliker el. stjerneskærm tilbage, så må du meget gerne skrive til mig: cugina.dk@gmail.com eller på min blog. Måske bor du tæt nok på. Ellers ses vi bare til næste marked :)

  Tak for pladsen, Claus.

  Mange hilsener Anne Mette

  SvarSlet
 24. Jo, vi satser på tilgivelse - det skulle jo være nemmer at få end tilladelse. :o)
  Og jo, jeg havde også mange stjerneskærm og de blev netop revet væk - men det er jo også en plante jeg taler varmt for og at en sådan skønhed så samtidig formerer sig villigt er fantastisk! Jeg skriver til dig - du skal være så velkommen til at komme forbi og hente både rølliker, stjerneskærm og hvad jeg ellers måtte have på hylderne du kunne ønske dig! :o) Det er altid en stor glæde når jeg kan glæde andre med alle mine små "babyer" og jeg elsker at opformere - kan simpelthen ikke bare fjerne små planter og smide dem på komposten, så sidste år måtte vi installere reoler i haven, hvor jeg kan have alle mine småplanter! Og nu skal vi nok flytte kommunikationen far din blog Claus! :o)

  Mange hilsener

  Trine

  SvarSlet
 25. Undskyld igen, Claus.....og andre, der måtte være trætte af os.

  ...men Trine, jeg fik skrevet forkert mail. Det er CuginaK.dk@gmail.com. Glæder mig til at høre fra dig.

  SvarSlet