Haven i Hune

Jeg ved, at mange af jer har kontaktet DR for at få dem til at genudsende ‘Haven I Hune’. Nu er der godt nyt. I dag har jeg nemlig  fra DR fået at vide, at sæson 2005 bliver genudsendt fra lørdag d. 18. juni kl. 14.55 og ni lørdage frem.

 

Nu kunne jeg godt nævne noget om, at det ville være rart, om udsendelserne i stedet var blevet sendt til vinter i stedet for, når vi alle i haven. Men så må udsendelserne jo optages.

 

 

NB. Jeg har i aften besvaret de spørgsmål på bloggen, som I har stillet de sidste dage.

28 kommentarer:

 1. Fantastisk nyhed. Det vil jeg glæde mig til... om det så bliver i solskin og super havevejr så vil jeg glæde mig til at gense programmerne!
  Det passer lige til en kop eftermiddagsthé :-)

  SvarSlet
 2. Jubiieeee.... herlige nyheder, det vil jeg glæde mig til :o)

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  Vil sendingene bli tilgjengelige på nettet etter sending?
  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Ellers kan man låne dvd´en på biblioteket. Det har jeg gjort og glæder mig til at se den :)
  Smil fra Lene Nehlsen

  SvarSlet
 5. Kære Lene - du har ret. Men det er kun brudstyjkker. De tre sæsoner varer sammenlagt 15 timer!

  SvarSlet
 6. Det var dejlige nyheder :-)
  Jeg havde helt opgivet håbet om at vi ville få de dejlige programmer at se igen... jubii :-)
  Og ja, tak og lov for at vi kan optage dem, for det var da et fjollet tidspunkt.

  SvarSlet
 7. Det var den bedste nyhed længe! Jeg er klar med optageknappen, for jeg var ikke helt så havetosset, da de blev sendt sidst. Tak for infoen :-)

  SvarSlet
 8. Dét er et gensyn jeg vil glæde mig voldsomt til. Tak for oplysningen :o))

  SvarSlet
 9. Det var en glædelig nyhed...:-o)

  Så skal de optages og nydes i aftentimerne.
  Glæder mig til at se Anne igen.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Det lyder sandelig dejligt. Så skal der hygges.

  SvarSlet
 11. Kære Claus. Nej en god nyhed - dem vil jeg glæde mig til at gense. Jeg har været så heldig og været oppe og se og overnatte i Haven i Hune og til dem der ikke har været det....DET kan anbefales. Mange sommerhilsner fra Lise Lotte

  SvarSlet
 12. Jeg glæder mig allerede, dejligt at høre:)

  SvarSlet
 13. YES ! . . . JUBIII ! ! . . . FANTASTISK ! ! !
  Mange glade havehilsner Sanne O.

  SvarSlet
 14. Dejligt , det absolut et af mine yndlings programmer !

  H

  SvarSlet
 15. ju-hu hvor jeg glæder mig allerede. Det bliver dagens gode nyhed. TUSIND TAK FOR INFO'EN CLAUS !
  Jeg har godt nok ovennævnte dvd selv, som Lene skriver om (den kunne for mange år siden købes i Silvan) og har godt nok også alle 3 sæsoner (2003-2004-2005) på gamle slidte videobånd som jeg senere har brændt over på dvd-skiver.... men kvaliteten ... ja den er bestemt rigtig dårlig, men i mangel af bedre. Så nu skal der optages på harddisk denne gang. HÅBER SÅ OGSÅ AT DR VIL GENUDSENDE SÆSON 2003 OG 2004 PÅ ET TIDSPUNKT.
  Rigtig dejlig havedag ønskes herfra V.Aaby på Sydfyn / Helle

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Iiih hvor jeg glæder mig! Det var jo sådan nogle fantastiske, inspirerende og flotte udsendelser. Pyt med om de vises i sommermånederne, for ses det skal de, og man kan jo også optage dem, så man kan gense dem til vinter, og drømme sig til forår og sommer igen. Vinteren er jo armchair-gardening også, så der er meget at glæde sig til.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 17. Fedt...der var intet som at besøge Anne og Claus have. Den er stadig fantastisk...men bliver nu godt igen at se Anne vise rundt i den og fortælle om blomster og nye idéer, på den helt særlige måde som kun hun kunne - glæder mig.
  Tak for tippet, Claus

  Mvh Henrik
  PS: Husk nu osse at besøge Haven rigtigt - den er endnu mere fantastisk i virkeligheden!

  SvarSlet
 18. ... ja det kan varmt anbefales at besøge haven og også at overnatte i havehotellet. Har selv været der 3 gange og selvfølgelig på lidt forskellige tidspunkter og havehotellet og morgenkaffen i det skønne drivhus... det skal bare opleves.... man føler virkelig man sådan "ejer" det hele selv, når man sidder der stort set helt alene inden haven åbnes.
  Har også et skønt billede derfra og er også så heldig at have et foto hvor jeg sidder i haven og taler med Anne Just. Det hænger sammen med en masse andre skønne havebilleder og matr. på mit såkaldte haveværelse og en hel mappe er der også kommet til efterhånden... en slags scrapbog om Anne Just og en masse artikler om dig og din skønne have også Claus. I er og bliver mine haveguruer. Først efter jeg så Haven i Hune i 2003 fandt jeg mig selv sådan rent have-stil-mæssigt kan jeg mærke. TAK begge to.
  mvh Helle fra Sydfyn (igen-igen)

  SvarSlet
 19. Det er en rigtig god nyhed. Jeg har allerede lavet en påmindelse på mobilos, så jeg også husker at optage alle programmerne. Tænk hvis jeg glemte det - UHA!

  SvarSlet
 20. Kære Claus.
  Jeg vil gerne tilslutte mig jubel-koret: Sådan! Godt gået! Jaaahhh... (find selv på flere). Så nyttede det jo at "plage" DR!!!
  14.55 - det er da perfekt at holde kaffe/tepause den tid. Måske de sender dem til vinter igen. De plejer da at være gode til at genudsende genudsendelserne!

  SvarSlet
 21. Kære Claus.Det var den beste nyhed i længe.Mine optagelser,fra siste gang er ved at være slit.Tak for din insats.Mange hilsner fra Heidi Olsen.

  SvarSlet
 22. Kære Claus.

  Dém skal jeg bare se! Jeg har ikke haft æren tidligere og har efterhånden fattet, at jeg er gået glip af noget...

  Hjerteligst

  SvarSlet
 23. Hej Klaus
  Kan du ikke også få DR til at sende de programmer, de sendte for en del år siden fra, jeg mener bl.a Sissinghurst og måske var der også andre engelske haver. Generelt er det lidt sløjt med haveprogrammer på TV

  SvarSlet
 24. ... ja og jeg vil blive mere end glad, hvis du "lige kunne få DR til" også at genudsende Haven i Hune fra sæson 2003 og 2004. Undrer mig over hvorfår de begynder i den rækkefølge, altså med 2005.????????
  Kære Claus du kan jo så meget, så krydser fingre for også det kunne lykkes.
  Men endnu en gang stor tak for den gode nyhed til lørdg 18. juni med Haven I Hune :-))
  mvh Helle Aa.

  SvarSlet
 25. Kære Claus
  Tusind tak for det. Og tak fordi du skriver det til os. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at se disse udsendelser, da jeg ikke kunne se dem da de blev sendt i sin tid.

  Mange hilsner

  Mette Marie

  SvarSlet
 26. Jeg er lige ved at "læse op" på bloggen efter længere tids fravær og så er det første jeg ser denne længe ønskede nyhed - hvor dejligt. Jeg glæder mig til at se Anne igen. Det var et besøg i hendes paradis, der slog benene helt væk under mig og tændte den helt store havekærlighed. Lige siden har hun været my garden godess. Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 27. Hello to eѵery ѕingle one, it's genuinely a good for me to go to see this site, it includes helpful Information.

  Here is my site ... Lloyd Irvin

  SvarSlet