Haven i Hune

 

Så er der levende billeder fra Anne Justs have. Som jeg nævner undervejs, kan I møde mig i Haven i Hune søndag d. 28. august kl. 15.00, hvor jeg vil fortælle om ‘Anne og mig!’ Det bliver ikke kedeligt!!!

19 kommentarer:

 1. Det var et hyggelig gjensyn av Annes hage, jeg var så heldig å besøke den mens Anne levde og en flott opplevelse!
  Trine

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Sikke fantastiske billeder, skal helt sikkert besøge haven i Hune i løbet af sommeren.
  Skal til København d.27 -28. august, men hvis flyveren ikke er forsinket, kan jeg måske lige nå at deltage d.28 august, det vil jeg glæde mig til.

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  For en fantastisk hage, og takk for kikket:) Er det noe forhåndssalg av billetter slik at en er sikker på å få komme med? Det blir litt langt å reise fra Norge når en ikke er sikker, men dette har jeg virkelig lyst til å få med meg.
  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Anne Just var min første havekærlighed. Jeg sad klistret til fjernsynet når Haven i Hune udsendelserne kom og jeg kan huske at det var meget vigtigt for mig at optage dem på videobånd, så jeg kunne gense dem. Hendes bog af samme navn var også min bibel i en periode. Det er meget dejligt at se de levende billeder fra haven. Jeg har aldrig været der, så måske er det på tide at jeg aflægger Haven i Hune et besøg. Hilsen
  Zohar.

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig video. Jeg skal faktisk - sammen med en veninde - op og se Haven i Hune på tirsdag. Glæder mig helt vildt. God weekend.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Tak.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Haven er bare skøn, og jeg er vild med alt det vand. Kunne du ikke forklare hvordan jeg laver de lange "kar" som Anne har fået støbt. Det har jeg ønsket mig i årevis.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Skønt at se haven igen, og så på en anden årstid. Da jeg var på besøg var det august.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Besøget er sat på ønskelisten.
  Tak for videon. Den får mig til at glæde mig endnu mere til genudsendelserne i tv.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Tak for et dejligt gensyn med Anne's have. Har selv besøgt den flere gange og også haft gode snakke med Anne selv - fik sågar en lille gave med hjem fra hende første gang, da hun hørte vi kom helt fra Odense "bare" for at se haven og så køre hjem igen. En fantastisk oplevelse og en fantastisk kvinde.

  Tænker at du da må ha' materiale nok til en hel bog kun om dit liv og haverejser med Anne. Du nævner endda selv titlen i dit indslag - "Mit liv, vores rejser - Anne og jeg".

  Overvejer stærkt at tage kørerturen til Hune igen d 28 august :-)

  /Bo

  SvarSlet
 11. Dejligt, dejligt at gense haven.
  "Anne og jeg" - det lyder som titlen på en bog, Claus!?

  SvarSlet
 12. SUK - jeg kæmper stadig med at kunne kommentere, prøver lige kort...
  Sikke en dejlig video fra Annes have.
  PS: Jeg kan ikke længere se om jeg er logget ind og heller ikke de faste læsere.
  Min PC lever sit eget liv - og det bliver meget snart helt adskilt fra mit, hvis ikke den arter sig.
  Mange gode weekendhilsner Vibeke i Odense

  SvarSlet
 13. Tak for kikket i Anne's have. Mon man skal bestille adgangsbillet til den 28. august? Fynboerne er ihvertfald klar til en tur nordpå efter denne meget smukke video! God weekend til dig. Kærlig hilsen Fru Krull

  SvarSlet
 14. (test kommentar lj/nn5)

  SvarSlet
 15. Kære Claus.

  Tak for video fra Anne Just's have, det ser ud til at være en interessant og flot have, og jo med mange minder for dig!
  mange hilsner JMN

  SvarSlet
 16. Kære Claus
  Tusind tak for en smuk tur i Anne Justs have ledsaget af din andægtige fortællen.
  Det bringer minder frem om de dejlige TV-programmer med AJ og hendes utrolige gennemslagskraft og om mit besøg i haven i 2007, hvor jeg var så heldig at møde AJ i hendes "have-outfit".
  Er det virkelig rigtigt, at vi kommer til at gense TV-programmerne?
  Mange hilsener Bodil K.

  SvarSlet
 17. tak for gensynet af Annes have. Dejligt at se den stadig har hendes ånd.Har hendes bøger og det er et stort ønske engang at komme derop og se den "live" men der er jo lidt langt væk. Men så kan jeg jo se din video en ekstra gang.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 18. Jeg kan alligevel ikke undlade at kommentere denne video, Claus. Det var måske lige nemt nok på forhånd blot at skrive at den ville blive god! Den er jo så meget mere end det.
  Jeg kan godt forstå at dit møde med denne have og dens ejer har kick startet noget hos dig. Det gjorde mit møde med bogen "Den levende have" også! Den slags mennesker som sætter så store aftryk bliver ved med at være til stede og gøre indtryk. Det ses jo tydeligt i dette tilfælde med Annes have.

  Jeg har aldrig været der, men det kan jeg ikke udsætte meget mere, det er helt sikkert. Der er simpelthen så meget sjæl i denne have at man bliver draget mod den!
  Der er en trang til dvælen i hvert af de enkelte haverum. Man mærker også din bjertagelse gennem dine fine kommentarer og jeg gætter på at Anne Just ville have været glad for denne video også.

  Det var en umådelig godt ide at vise netop denne have til os på bloggen. Tak for det Claus.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Takk for titten Claus. Jeg var så heldig at jeg fikk besøkt Haven i Hune på vår Danmarksferie i fjor.

  Det var en kjempeflott og nydelig hage som jeg anbefaler alle som er i nærheten å besøke.

  SvarSlet