Her har I mig tilbage

Omkring en halv milliard bloggere verden over har det sidste døgns tid været forhindret I at blogge. Det skyldes, at Googles system, som også jeg benytter, var nede over hele kloden. Ydermere er de sidste to dages indlæg og kommentarer blevet slettet. Det er meget beklageligt. Håber selvfølgelig, at I har savnet mig.

30 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage, Kære Claus!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Hej Mester.

  Var lige ved at gå i panik, troede simpelhen min computer lavede fis med mig, kunne ikke forstå hvad i alverden der skete, for det kunne simpelhen ikke være dig der svigtede os :-D
  Så ja selvfølgelig er du MEGET savnet ;-) Rar at der endelig er kontakt igen.

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 3. jep... det har vi. Det har været helt underligt.

  Ligesom i gamle dage når der var teknisk fejl på tv. ;)

  Glæder mig til at se hvad du nu finder på.

  :) Eva

  SvarSlet
 4. Kære Claus.
  Dejligt du er tilbage. Jeg troede "bare" du var ekstra meget i din skønne have. Hvis vejret har været så godt hos dig som her, så håber jeg du har haft mulighed for at nyde din have.
  Jeg har nået meget og nydt haven sammen med ungerne. Vi har sået ærter, set til radisserne og solsikkerne, lavet mudderkage og leget i sandkasse.
  Rigtig god weekend.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 5. Hello Claus,

  I just posted something to that effect then decided to check if I could see your post from yesterday. Had I done so first, I wouldn't have posted. Of course we missed you!It is a relief to know that it just isn't my blog!

  SvarSlet
 6. Du har været sååh savnet......
  Har trykket og tastet i en uendelighed og troede der var noget helt galt med min PC.
  Så dejligt at du er tilbage, og at det virker igen det hele.
  PS: Vil gerne vide lidt om Klokkerankerne,
  bare lige for at skubbe lidt på.
  Mange hilsner Vibeke

  SvarSlet
 7. jepper.. har savnet....jeg har været total frustreret. Du lagde smukke foto af en skøn villa fra nordsjælland på, og pludselig var de væk!
  Jeg er glad for at du kommer med forklaringen... Google var nede... godt du er på igen
  kh Ane

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  JA DU HAR VÆRET SAVNET! Var ved at blive grundigt bekymret. Troede simpelthen min computer var klar til at blive skrottet. Har for tiden mange problemer med den efter jeg har opdateret til Explorer 9. Så var tæt på at gå helt i sort!
  Skønt at du er tilbage ...
  PS har idag været i Bilka og fået hjembragt en Kæmpeverbena som skal plantes i morgen. Den får lov til at overnatte i drivhuset med stearinlysene tændt ...Aftensmaden stod idag på pizza à lá Dalby med kartofler og pesto uhmmmm
  Kh Helle Torning, Fyn

  SvarSlet
 9. Hej Claus.

  Dejligt at vide - jeg troede, det var min computer, der var i udu og savnet, det har du været.
  Jeg mener at have forstået, at kæmpeverbena er etårig,men efter jeg havde ladet frøene drysse af sig selv klippede jeg ned til ca. 5 cm over jorden og nu ser det altså ud, som om den skyder fra planten fra sidste år.
  Jeg er desværre ikke i den økonomiske situation, at jeg har "noget-som-helst" i industrielle mængder, derfor jubler jeg, når jeg finder selvsåede planter - sidste år fandt jeg bare 2 selvsåede juleroser, som er blevet pænt store i år, men i dag har jeg fundet mindst 8.
  Jeg har som så ofte før siddet og læst i "Mit haveliv", denne gang om akelejerne, men jeg synes, at det er rigtig sjovt, når de krydser sig og opstår som nye planter. Hvis de ikke falder pænt ud, bliver de bare behandlet som ukrudt.
  Håber på en video fra din have denne week-end.

  Mange hilsener fra Jette.

  SvarSlet
 10. Thi hi, jamen selvfølgelig har vi savnet dig ;-)) Men har sandelig også haft travlt med at tørre øjnene efter alle de blomster som jeg fik ødelagt af det vanvittige skybrud/haglvejr som ramte Randers i går. Min fingerbøl ligner en hulsi og er helt smattet sammen, jeg havde netop sat små potter ud med blomster til udplantning..ødelagt.. Og nogle af mine roser har næsten mistet alt jorden som simpelthen er regnet ud på vejen.. Ved heller ikke helt om mine klokkeranker overlever ;-(( Men så kan jeg jo altid nyde din dejlige blog så går det hele nok alligevel, var i øvrigt vild med den engelsk inspirerede have ;-)) Ønsker jer alle en dejlig weekend ;-))

  SvarSlet
 11. Ja Claus, vel har vi savnet dig.

  Jeg ærger mig også gul, grøn og lyserød over, at jeg ikke var i stand til at komme til Ilva i onsdags, selvom billetten var i hus, og jeg havde glædet mig helt AFSINDIGT meget. Desværre kom arbejdet på tværs og alt andet lige, er det jo det, som betaler for alle mine have-udskejelser samt et par andre ting. Håber virkeligt at jeg får mulighed for at tage revanche på et andet tidspunkt. Ikke nok med det, men jeg havde lovet at give en havenabo kørelejlighed, så hun blev også "taget til fange". Æv og øv.

  SvarSlet
 12. Godt du er tilbage, det er jo osse fredag den 13. i dag,, så nogle uheld skulle jo ske.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 13. Selvfølglig har vi det og undre os over hvor de nyeste indlæg var blevet af.
  Men skønt du er tilbage, så vi ka blive "fodret" igen med ny inspiration
  Go weekend
  Kh Helle

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Ja, dine indlæg er savnet. Særligt det engelske hus fra Nordsjælland, en perle.
  Tak for en god aften med dit foredrag i Ilva, Århus. Håber du vil gentage succesen der til næste år.

  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 15. ååååååh jeg undrede mig....havde nemlig glædet mig til at tilkendegive min mening om den magiske og fortryllende hæk i forrige indslag.
  Velkommen tilbage :-)

  SvarSlet
 16. Kære Claus. Jeg var i Århus den dag, der var nedbrud, fordi jeg skulle ned og HØRE og SE min "mester"... "min guru" og jeg kunne blive ved. Det var et helt igennem godt foredrag, du holdte og arrangementet var da for vildt..., pindemadder, vin, gaver og sidst men ikke mindst kunne vi købe dine bøger også.
  Wauwwww sikke en aften ............!
  Det må du gerne gøre om igen, hvis du spørger mig!!!

  Jeg ville blot gerne lige forhøre mig, om vi mon kan forvente at billeder af dit nye bed med LUPINERNE "Blossom" ???

  Jeg har bestilt nogle "Lupin Blossom", men de kan først komme til august, men jorden er gjort klar og ligger kun og venter... dejligttt.

  Mange hilsner og rigtig god og forhåbentlig afslappende weekend til dig... det trænger du sikkert til, sådan som du "slider i det" :o))
  Birgit S

  SvarSlet
 17. Hvordan kan du dog spørge om den slags? Naturligvis har vi savnet dig :o))

  Bedste hilsner

  Flora Danica

  SvarSlet
 18. Hej Claus!
  Dejligt at du er tilbage. Jeg kendte ikke noget til det nedbrud, og var blevet alvorligt nervøs for dig. Det ligner jo slet ikke dig at "være væk" så længe.
  Hilsen Tine fra Falster!

  SvarSlet
 19. Savnet var ulideligt ;o)

  SvarSlet
 20. Hej Claus
  Har savnet dig ;o)
  Det med de forsvundne indlæg har du hurtigt indhentet, kan jeg se. It er skønt når det virker...
  Slipper heldigvis for turen til Bilka i næste uge, da jeg har de uundværlige stauder, på den anden side mangler jeg nok lidt flere Roxanne,så man ved aldrig.
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 21. ... selvfølgelig var du savnet kære Claus :-)
  Ikke sjovt at mangle noget man dagligt er afhængig af...(på den positive måde naturligvis)

  Du var jo helt uden skyld.

  Vil forresten lige spørge dig om dine akelejer også er blevet angrebet/overfaldet af små grønne larver der totalt ribber bladene ?
  Har du evt. et godt råd i mod disse. Her i mit sydfynske haveparadis har de indvaderet et utal af mine ellers smukke og blomstrende akelejeplanter. ØV !

  Dejlig haveweekend til dig og hilsner fra
  Helle Aagaard Hansen, V.Aaby

  SvarSlet
 22. Kære Claus
  Hvor er jeg glad for du er tilbage! Troede at der var noget galt med min computer, da de forrige indlæg fra den Nordsjællandske have var væk! Men så kom jeg jo i tanke om, at det var fredag den 13, smiler, og der kan jo ske forskellige ting og sager. Men hvor er det godt du er tilbage, for man kan jo slet ikke undvære dine fantastiske indlæg.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 23. puh det var godt ... har seføli savnet dig... og hvilke haver du kører rundt og ser i Nordsjælland... tænk at de findes liger her om hjørnet et sted :)

  kh Susanne, Nivå

  SvarSlet
 24. selvfølgelig har vi savnet dig claus....specielt mig...for ALLE mine akelejer er ruineret, der er et eller andet MØG DYR der har spist bladende på alle mine akelejer over hele haven og jeg har altså 6200 kvadratmeter have mm. jeg har ikke fundet en eneste der står hel tilbage, men planterne der står lige ved siden af f.eks. lupiner fejler ikke noget....kan du hjælpe du almægtige have gud :)))hvem er det jeg skal til at jage.

  knus lis

  SvarSlet
 25. Ja, har savnet indlæget forleden dag, og troede der var noget galt med min pc. Rart at have dig igen. Jeg læser dine indlæg med glæde og forventning hver eneste dag .
  Så tak for en dejlig inspirerende blog og velkommen tilbage!
  Hilsen
  Zohar.

  SvarSlet
 26. Kære Claus Dalby
  Sådan nogle ting sker, når man har travlt. Jeg troede, at jeg i går kunne gå ind og se nærmere på dine to sidste indlæg, men desværre, og nu er de helt væk- æv!
  Glæder mig blot til de næste.
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 27. Ja jeg må også indrømme, at jeg har undret mig over hvor du var blevet af. Nok også fordi du plejer at være så flittig til at skrive.
  Og ja Claus jeg vil sååååå gerne se hvordan og hvor du sætter dine klokkeranker for blivende.
  Jeg har sat mine ud herhjemme og delt ud af dem i stor stil ( købte 2 portioner ), så hele området heromkring bliver fyldt af smukke klokkeranker.
  Jeg mangler bare, som lovet, at få sat et par stykker ved hver kirke. Men jeg har lidt problemer med at finde et stativ e.l. som de kan klatre i, ellers må jeg jo bruge nogle pile eller hasselgrene. Jeg har fundet nogle stativer(fritstående , runde ), men jeg synes altså at prisen er voldsom. Må man spørge efter hvor højt espalier eller stativ du bruger?
  MVH
  Annie

  SvarSlet
 28. Til Annie
  Jeg købte nogle stativer i Netto til mine klokkeranker. Prisen var svimlende - 35 kr for de høje på 180 cm, kun 25 for den på 120 cm som jeg købte til mine gule tallerkensmækkere. Det er da til at overkomme, hvis jeg tager dem ind i drivhuset i vinter holder de vel nok næste sæson med, og gør de ikke er det ingen formue. De har yderligere den fordel atde kan klappes sammen så de er flade
  Mette

  SvarSlet
 29. Kære Eva - sjov og hyggelig påmindelse. Har slet ikke tænkt på, at det efterhånden er mange år siden, der sidst har været 'teknisk uheld' og pausefisk på tv.

  Kære Vibeke - kan ikke sige meget andet om klokkerankerne, end at jeg foreslår, at I planter dem ud nu.

  Kære Nette - må indrømme, at jeg spejdede efter dig. Du nævnte jo netop, at du ville komme. Og som jeg har sagt før, så synes jeg, at din have (jvf. din blog) ser rigtig hyggelig ud.


  Kære Birgit - jeg er endnu ikke kommet i gang med bedet omkring spejlbassinet. Men i weekenden sker der noget. Så skal I nok få billeder at se. Tak til dig og andre for rosende ord omkring Ilva-arrangementerne.

  Kære Lone - det lyder virkelig som en hård byge. Stakkels jer i Randers.

  Kære Jette - ja, det er så skønt og livsbekræftende med planter, der sår sig. På den måde kan man snart få mange.

  Kære Helle og Lis - flere har nævnt de trælse akelejelarver. Dem er jeg heldigvis blevet forskånet for. Har aldrig hørt om dem før, men søgninger på nettet viser, at andre også har eller har haft problemet. Den eneste måde at udrydde dem på er nok sprøjtning med for eksempel Calypso, der kan fås på planteskolen. Måske kan sæbevand klare det.

  Kære Miran - det handler ikke om, at jeg har travlt. Det var hos Google, problemet lå.

  Kære Annie - kan ikke vise mine klokkeranker endnu, da de endnu ikke er plantet ud.

  SvarSlet