Hjemme igen

 

 

Nu er jeg hjemme igen efter en rigtig skøn tur til Holland. Ude godt, men hjemme bedst vil jeg sige. Her er overdådigt!!!

 

Jeg fik set rigtig mange skønne haver, og jeg har filmet et par stykker af dem. Nu skal I se en have, jeg besøgte i går eftermiddags.

 

Senere kommer der noget ’helt vildt’. Jeg er sikker på, at Tante Grøn både hopper af glæde og får tårer i øjnene på samme tid. For den have var et af turens helt store højdepunkter.

22 kommentarer:

 1. Man blir alldeles överväldigad av denna fantastiska trädgård!!! Stort tack för att du visar!!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Rigtig flot have.... Jeg er især vild med alle de formklippede buksbom der gemmer sig i alle bedene. Det giver en rigtig god effekt syntes jeg.
  Gow weekend.

  SvarSlet
 3. Hej Claus , velkommen hjem til lille Danmark, skønt med endnu en dejlig vidio, det sjovt når man ser sådan en film og man genkender nogle af de planter man har i haven, så ser man pludslig at de er placeret helt forkert, så tak for ny inspration
  hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Det var da en helt vidunderlig have, ja og så passes den af en ældre dame. Sikke en effekt det giver med de forklippede buksbom, det er jeg helt vild med, og sikke inspireret man bliver af alle de skønne videoer du deler med os. Ja, velkommen hjem og nu må du da på tur i din egen skønne have og se hvor meget der er sket. Fortsat god week-end.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 5. Sikke en flot have. Jeg tror jeg er født I det forkert land. (0;
  Jeg er fuld stændig måløs og sad nærmest med åben mund under hele videoen.
  Jeg var godt nok i Holland får ca. 3 år siden, men der kiggede jeg kun forelske i de smukke forhaver. Det var vist en fejl. (0;
  Det ser jo nærmest ud som om at buksbom vokser som ukrudt dernede. Gid det var i min have.

  Tak for en fantastisk video Claus og velkommen hjem.

  Kæmpe have knus fra Annette, Esbjerg

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  Velkommen hjem... og TAK for de skønne videoer fra din tur udenlands. Nyder de frodige oaser og lader mig inspirere... :-)

  *SMIL & SOLSKIN*

  Lisbet

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Sikke en perle - det er svært at tro at det bare er en privat have, også fordi dens størrelse forekommer noget ud over det sædvanlige, og navnlig sammenlignet med andre hollandske haver.

  Hvor er det en god ide med stierne indimellem - glæder mig til at se din kommende sti i dit flammebed.
  Blåregnen var utrolig stor og smuk - Gad vide hvor gammel den er?

  På sin vis er disse private haver lettere at forholde sig til end de store i England - proportionsmæssigt kan man bedre tage udgangspunkt i det. Og det lader da vitterligt også til at hollænderne er meget fremme i skoene, hvad angår de private haver. Måske det skyldes at knap så mange af dem har mulighed for egen have, pga. befolkningstætheden? Jeg forestiller mig at det motiverer de heldige med egen grund til at sætte ekstra pris på det og virkelig udnytte de muligheder en have byder på.

  Tak for turen rundt i Holland, er spændt på hvad du har i ærmet til næste gang!

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Kære Claus . velkommen hjem , det har vel nok været dejlig af have dig lidt væk , så vi kunne følge med i alle de flotte haver du har vist os.Tusind tusind tak. Nu syntes jeg at det også er rigtig dejlig at have dig hjemme igen i Danmark..og som man siger er ude godt, men hjemme er og bliver det bedste, det skulle da lige være "EN LANG LANG HAVE", det var for mig højdepunktet ...Håber du nu får lidt fred og ro til at kune gå rundt og kikke på dit paradis. Jeg ville gerne ønske mig en stemnings report fra operation klokkeranke, mine ståer i gangen endnu og ser dejlige ud, men mon ikke det snart er ved at være tid.. Jubii spændende projekt..Velkommen hjem claus og god aften.
  kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 9. Hej!

  Så fint det är i din film! Det måste vara trevligt att besöka så många intressanta trädgårdar och få idéer samt inspiration - du har ett verkligt drömyrke!

  Ha en fin helg!

  Sari från Puumuli

  SvarSlet
 10. Er du da vimmer for nogle haver, de holder sig i Holland! Så flotte og så forskellige haverum, så man må spærre øjnene op, hver gang du træder ind i et nyt. Det er virkelig imponerende haver, du har vist os! Tak til Holland - og tak til dig, Claus.

  SvarSlet
 11. Hej Claus !
  Tak er kun et fattigt ord! Men tak for de fine og fantastiske haveoplevelser, som du har optaget både i England og Holland.Jeg elsker det formklippede i kombination med de vilde og uregerlige stauder - det er for mig den sublime kombination og jeg bliver "næsten" høj af at se en sådan æstetik!!Tak igen...

  SvarSlet
 12. Hej

  Sikken en tur du har været på, er meget misundelig, den ene have mere spændende end den anden.
  Tusinde tak for turen,Claus.

  Hilsen Birgitte

  Hilsen e

  SvarSlet
 13. Tak for skøn video og stor inspiration
  fortsat god weekend
  Kh Helle

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  Dejlige Hollandske Haver du har fundet til os. Vi må jo nok sige at de Hollandske Haver er kommet godt med, i forhold til England, som jo nok er mest kendt for deres store landssteder, men der findes jo også mange mindre kendte dejlige steder, som er lige så henrykte. Holland er jo et stort gartnerland inden for gartneri. Men deres haver har man nok bare ikke hørt så meget om.
  Tusind tak for alle de fine videoer du har sendt hjem til os det har været en kæmpe oplevelse, især De Heerenhof og De Koihof, var ved at tage pusten fra en.
  Men velkommen hjem, jeg håber at du har tid til at nyde din egen have lidt nu.
  Mange hilsner fra der Midtfynske Pia

  SvarSlet
 15. åh den blomstereng er allertiders.
  Og resten af haven med, hemmelige hjørner og firnurlige stier, lige mig. Ved at se de store grønne hække, kommer jeg til at savne mine bambushække, de gik jo ud for et par år siden og det tager altså sin tid for buskbom at vokse sig til en manerlig hæk ,,,
  Jeg var slet klar over der fandtes så store og spændende haver i Holland. Det er godt at du har en "sporhunds" næse for skønne haver, og at du vil dele dine oplevelser med os.
  Tak for det.
  blæsende sjællandske hilsner
  Gunvor

  SvarSlet
 16. Hej Claus.

  Velkommen hjem. Hvilken fantastisk have, tænk at det er privat. Ros til at du havde sat farten ned og så synes jeg i øvrigt, at dine kommentarer hører til, din begejstring smitter af.
  Jeg har lige fået Tasha Tudors Have i fødselsdagsgave og kan næsten ikke lægge den fra mig, men selv om min have ikke er stor, så ordner den jo ikke sig selv, så jeg må hellere smutte ud.

  Mange hilsener fra Jette.

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Du har da et særligt talent for at finde de fine haver! Det er meget inspirerende. Nogle gange synes jeg måske bare du fokusere for meget på detaljen og glemmer at vise helheden, jeg er lige ved at løfte min computer opad, fordi jeg vil se de lange kig og ikke så meget ned i stien og bedet.
  Du er mere havemand end filmmand, men vildt god!
  Vh
  Lise-Lotte

  SvarSlet
 18. Super - Elsker dine programmer. Er selv i fuld sving med at plante ud i potter

  Mvh
  /Helle L

  SvarSlet
 19. Hold da helt op en have!
  Der var én længere oppe som skrev at han/hun sad med åben mund, og det gjorde jeg godt nok også.
  Det er nok én af de mest fantastiske haver jeg nogensinde har set... og så passet af en ældre dame! Jeg gad nok vide hvad hun spiser for at få sådan en energi :-)
  Jeg vil også gerne takke dig mange gange for de skønne videoer og jeg håber at du får lidt ro og fred i din egen have et par dage, så du ikke helt glemmer at nyde din hjemlige skønhed :-)

  SvarSlet
 20. Dette er til dato den smukkeste have jeg nogensinde har set. Har allerede været inde og tjekke "Open days" ud. Særligt engen og de buttede buksbom gør at jeg skal se det klip igen og igen og igen og ...
  Min hjerne kan ikke stoppe med at tænke på det.
  Tak claus for en æstetisk mavepuster
  Mvh maria

  SvarSlet
 21. FANTASTISK - det må sige alt om den have. Der kunne jeg godt bruge mange timer på at nyde og snuse rundt. Skønt at se at private haver også kan være så overdådige.

  Hilsen Trine

  SvarSlet