Hvidt i hvidt

A pro pos indslaget om den lyserøde gulerodsskærmblomst og den særlige tvetand i går vil jeg lige vise en anden ‘planteforlovelse’.

 

claus20110522_092703_2

 

Det gælder snebollebusken og den skønne tulipan ‘Spring Green’. De to giver hinanden rigtig meget, synes jeg. Det hænger sammen med, at de begge har et grønt hint.

 

claus20110522_092740

 

I det hvide bed kan jeg lige nu også glæde mig over de hvide løjtnantshjerter, der titter frem rundt omkring.

11 kommentarer:

 1. Så smukt!!!!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Ih, hvor flot. Hvide blomster er ligesom "elegante". Ren lise for øjnene, når man i øjeblikket ser massevis af farvestrålende rhododendron og azalier lyse op alle vegne. (Ja, dem har jeg bestemt ikke noget imod!).
  Engang imellem, når jeg ser de kæmpestore, grønne marker, bønderne har i dag, kunne jeg godt få lyst til at plante noget farvestrålende midt på.
  Kærlig hilsen og hav en rigtig god dag derude.

  SvarSlet
 3. Å! Jeg elsker spring green og den er vidunderlig med de hvide løjtnanshjerter som selvskab. Jeg kan tænke mig at det også ville være meget smukt sammen med de skønne farver på den sterile sneboldebusk, selvom de buske jo normalt bliver kæmpestore.

  SvarSlet
 4. Kære Claus.

  Du forstår altså at sætte folk i arbejde. Selvfølgelig skal mine hvide, viridiflora tulipaner hen ved den Snebolle uden duft ved vejen, hvor de rigtig vil passe ind! Altså må der igenigen fjernes bevoksning og graves.

  Nu fik nysgerrigheden alligevel overtaget her. Når du har vist Spring Green, har jeg altid syntes, at mine så anderledes ud. Så NU hev jeg ringbindet frem med de gamle papskilte fra div. købte løg og planter (og den samlermani skal vi ikke grave så meget i hihi). Da virkede huskekommelsen igen! Spring Green var udsolgt dengang i 2006, da jeg købte, så istedet blev det Deidre (og derudover matchende Super Parrot).

  Jaja jeg må vel bare gå igang igen. De vil utvivlsomt stråle sammen derude, hvor også forbipasserende kan have glæde af dem. Måske jeg skulle finde en stor sten og skrive "Claus Dalby's idé" og lægge ved ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 5. Her springer man ud i bilen mellem bygerne for at køre hjem fra arbejde, og hvad er der så på P1 ? "Faglitteratur" om en Claus Dalby-bog...., skøn hjemtur!

  SvarSlet
 6. Det er simpelthen fantastisk, alt det du viser. Og jeg glæder mig vildt til igen at skulle have nye tulipanløg, for der skal jeg netop have Spring Green bestilt.

  Er inde og kigge hver eneste dag, på det du skriver, og har kun roser til dig *S*

  Fortsat god dag :-)

  Hilsen Jette

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Den hvide løjtnantshjerte er simpelthen så dejlig. Jeg har selv en, som har groet i en krukke i mange år og nu er kæmpestor.
  Jeg vil også lige fortælle, at jeg var på Gavnø i fredags. Mange tulipaner stod stadig pænt, og jeg fik bl.a. lejlighed til at se 'Angelique'. Dobbelte tulipaner er ikke lige min smag, men den må jeg nu nok prøve i en krukke. Kommer den i Bilka til efteråret?
  Vil også lige benytte lejligheden til at takke for weekendens videoer.
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Smukke, smukke billeder. Udover at være en super inspirerende have-ekspert er du også uforskammet god til at fotografere :o)
  Jeg har røde løjnantshjerter i haven, de må absolut være et must i enhver have. Tidligere havde jeg også hvid løjtnantshjerte, men de er 'forsvundet', måske er de lidt mere sarte end den røde udgave?
  Venlig hilsen fra Inge

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Har din snebollebusk et latinsk navn? Ligner slet ikke min, der nærmest er et træ, men som dufter fantastisk. Din passer bedre ind blandt de hvide stauder!
  Vil benytte lejligheden til at takke for dine mange indslag, som jeg følger dagligt.
  venligst
  KL

  SvarSlet