Ih, hvor det går

Har lavet mad hele dagen. Ved snart ikke hvor mange retter – alt (selvfølgelig) fremstillet fra bunden. Gæsterne kommer om en halv times tid, så jeg nåede ikke den videoo, jeg havde regnet med I dag.

 

20110513_172024

 

Så I må vente til i morgen. Så vil jeg vise jer Flammebedet. Forsat god lørdag.

 

20110513_172654 20110513_174316 20110513_174353

23 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Neeej, hvor er det fantastisk smukt!!!! Sidder her med store øjne og kan næsten ikke løsrive mig fra disse smukke billeder. Det er jo helt vildt, hvad du kan med farver, har da aldrig set noget lignende med disse brændte orange farver og de mørke farver, helt utroligt flot.
  Hav en rigtig god aften, og sikke du forkæler dine gæster med lækker mad.
  Glæder mig til at se videoen du ikke nåede at lægge ud, men vi har da fået et helt fantastisk flot flammebed at se. Tusind tak for det.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 2. ha en hyggelig aften.

  SvarSlet
 3. Elsebet fra Ystad14. maj 2011 kl. 18.11

  Smaklig spis Claus - blev det bl a sparris?

  SvarSlet
 4. ihh det lyder da lækkert, kan jeg lige nå desserten :-D
  Det er nogle flotte farver sammen. Den orange Primula tror jeg det er, er rigtig fin.
  God weekend Gro

  SvarSlet
 5. God fornøjelse med gæster...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Dit flammebed er helt fantastisk!!!
  God appetit

  SvarSlet
 7. Jeg sidder lige og ser et program om en have i modellervoks. Man tror ikke sine egne øjne.
  Men jeg foretrækker nu den ægte vare:)

  Jeg håber, du får en god aften med gæster og dejlig mad.

  SvarSlet
 8. Det ser "for labert" ud!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Jeg har sagt det før. Men du kan godt tåle at høre det igen: dit flammebed er altså helt forrygende smukt!! jeg er vild med de orange farver sammen med det røde løv. Rødt løv er helt specielt. Når solen rammer det på en særlig måde, især ifm. udspring, ser det ud som om der er ild i træet. Tak for de smukke billeder :-)

  Mvh. Karen Riemenschneider

  SvarSlet
 10. aj hvor er min kommenta henne?
  Jeg skrev at jeg syntes det var nogle smukke farver sammen. Den lille orange Primula er meget yndig! Bare jeg også havde plads til et flammebed! Men så ville jeg nok få tæv med en rive af min nabo;-)
  God søndag til alle
  Gro

  SvarSlet
 11. Gæstemad er VIGTIGT ! Håber du nød hele dagen sammen med gæsterne. Smukke billeder som sædvanlig - er tulipanen en Princess Irene?

  Glæder os til nyt i dag søndag.

  Ulla

  SvarSlet
 12. Hvor er det smukt. Hvordan går det med det lyserøde bed, du må love, at vi får lov at følge dem begge henover sommeren.
  Håber du havde en hyggelig aften, fejrede du noget vi skal gætte?
  Hilsen Ann

  SvarSlet
 13. Fantastisk farvesammensætning - det mestrer du i det hele taget til perfektion.
  Jeg er vild med bedet!

  SvarSlet
 14. God appetit.!

  Glæder mig til at se videoen. Billederne her er jo også skønne.

  Hilsen Tara

  SvarSlet
 15. Hjemmelavet mad fra bunden, mange retter. Har du glemt at invitere mig, kan være der på 10 minutter.

  Skønne farver, ser frem til video.

  SvarSlet
 16. Hej Claus! For mig ser det ud til det Princess Irene du har men har du en ved siden af som er dobbelt og magen til? Håber du havde en ligeså dejlig middag som jeg. Aspargesmousse pakket ind i røget laks på bund af brøndkarse med dilddressing og flutes til. Grydestegte Bornholmerkyllinger med rabarberkompot, agurkesalat, mormorsalat, nye kartofler og skilt sovs. AXoco chokolademousse med friske (kedelige) jordbær. Sydsjællansk jordbærkage til kaffe og avec. Alt fra bunden og hjemmelavet. Har madtømmermænd idag!

  SvarSlet
 17. Hej Claus

  Håber du får en hyggelig dag med dine gæster og tak fordi du alligevel får tid til at lægge et indslag på bloggen trods travlhed i køkkenet :-)
  Jeg har lige været i kirke til konfirmation af vores gudbarn og har lige et par timer inend festen og så tænkte jeg at jeg lige kunne få opsummeret de sidste dages indlæg. Og sikke nogen dejlige billeder man starter med at se. Jeg syntes defarver er så dejlige varme, men er svære at passe ind med alle de andre farver i haven og jeg kan da også se at du har dem bag huset, så man faktisk ser disse farver for sig selv.
  Bare flot flot flot - glæder mig til videoen fra dette bed.

  God søndag
  Knus Anne B.

  SvarSlet
 18. Hej Claus.

  Godt du er hjemme igen --
  Måske kan du snart få tid til at skrive lidt om, hvordan det går med Klokkerankerne. Hvordan de skal se ud NU!
  Glæder mig til video --
  mange hilsner
  JMN

  SvarSlet
 19. Hold da helt fest....... Med SÅ smukt et bed kan jeg godt undvære film :-D

  Jeg har i dag arrangeret krukker på min terrasse ala Claus Dalby - jeg er dog ikke sikker på jeg når dig til sokkeholderne, men hyggeligt er det blevet.

  SvarSlet
 20. argh smidt af igen
  men altså jeg skrev at det var en super ide med de mørktløvede planter, de giver rigtig karater til bedet.
  Du er heldig ikke at have fået sen nattefrost, der er rigtig meget der svidet af rundt omkring.
  Hvis du har beboere i bare halvdelen af dine redekasser, så må du have en hel hær af hjælpere til insektbekæmpelsen af den bedste slags.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 21. altså den lige sendte kommentar skulle ha`været under videoen fra i dag søndag ,
  teknik altså,, undskyld
  forvirrede Hilsner Gunvor

  SvarSlet
 22. Så smukt og frækt med bordeaux og orange. Jeg ønsker mig et flammende bed!
  Har selv været mere forsigtig med lysegrøn i stedet for orange.

  SvarSlet
 23. Kære Anemone - ja, det er 'Princess Irene'

  Kære Ann - der kommer nyt omkring det lyserøde bed hen på ugen.

  Kære Cendie - skøn middag lyder det til. Alle tulipanerne er 'Princess Irene'.

  Kære JMN - plant du bare klokkerankerne ud nu.

  SvarSlet