Inden længe …

… springer de gule langsporede akelejer - med sortsnavnet ’Yellow Bird’ - ud. De er altså lidt senere end de ’almindelige’ typer, men til gengæld blomstrer de et par måneder.

 

claus20090613_181408

 

Det er en blomst, som altid bliver beundret af havegæster, og det er ikke sært.

 

claus20090613_181519 claus20090613_181655

 

For med sin koldt gule farve lyser den op overalt og kalder på opmærksomhed.

10 kommentarer:

 1. For da syv sørensen hvor er den skøn. Hvorfor har jeg ikke den??
  Jeg må da straks på jagt!
  God søndag Claus
  Pernilleshave

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke, er der nolge der ved hvor man kan købe dem?
  God Søndag til alle
  Karoline

  SvarSlet
 3. En skøn bloms, der desværre forsvandt af en aller anden grund ved min bøgehæk, hvor jeg plantede den sidste forår.............Suk.

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne have gule akelejer,så i år har jeg sået frø af `yellow queen`, som er nok mere almindeligt end `yellow bird`. Planterne er stadig for små til at blive plantet ud. Jeg glæder mig utroligt meget til at se hvordan de udvikler sig og blomstrer.
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 5. Kære Claus
  Hvor er den smuk! Har ikke denne akeleje, men det er da et absolut must i min lille have. Kommer den også i Biklaudbuddet? Du skriver at den blomstre senere end de andre akelejer, gælder det også de andre langsporede akelejer? For mine langsporede akelejer blomster i fuldt flor lige nu.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 6. Virkelig nydelig akeleie!!

  Ønsker deg en flott uke! :-)

  SvarSlet
 7. Meget smuk, endnu noget til ønskesedlen :)

  SvarSlet
 8. skøn akeleje blomstrer den virkelig så længe? Med den farve "drukner" den da ikke i de andre akelejer. Gemalen si`r jeg skal fortælle hvor mange forskellige vi har, ups, altså forskellige farver og faconer ca 42.
  Det nye kommentarsystem er godtnok drilsk, men jeg prøver igen
  kh Gunvor

  SvarSlet
 9. Ser lidt vemodigt på mine akelejer, der er ved af afblomstre, - så en sent blomstrende yndig lysegul en af slagsen, den må da på ønskelisten...

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  Hvor kan denne skønne akeleje købes?

  SvarSlet