Ivys have - del 2

Her følger anden del af beretningen om Ivys have. Ivy har for øvrigt nævnt, at haven ikke er 7.000, men 15.000 kvadratmeter!!!

 

 

I går var jeg i Anne husts have i Hune, og I får en video derfra senere i dag.

21 kommentarer:

 1. Tak for disse helt vidunderlige film fra denne skjulte have. Et fantastisk syn. Man taber jo fuldstændig underkæben i benovelse.

  Krymper mig samtidig lidt, når jeg tænker på, at jeg selv har vanskeligt ved at holde "krudtet" fra døren, trods mine få m2 i forhold til denne størrelse have.

  mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 2. Hvor er der smukt og fredfyldt. Har glædet mig siden igår til anden del af videoen, jeg labber det i mig. Tak for kigget og god weekend

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Som sagt tidligere er det jo en helt eventyrlig have, som man jo kunne gå rundt i i timevis og helt glemme tiden af bare beundring af denne helt utroligt smukke hemmelige have. Tak fordi du tog os her på bloggen med på rundvisning i eventyrhaven. Glæder mig til at se video fra Anne Justs have. Har været på besøg for nogle år siden, og det er også en helt fantastisk have.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 4. 15.000 m2 er ikke en have. Det er en park!
  Glæder mig til at se videoen lidt senere, når jeg har mere tid :-))

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Sikke et paradis, jeg tror den må være den smukkeste have, jeg endnu har set, netop den fantastiske blanding af natur og "kultur". Tak for synet.

  Mange hilsener fra Jette.

  SvarSlet
 6. Helt magiskt! Tack för att vi fick följa med till Ivys fantastiska trädgård.
  Må så Gott!
  Ester

  SvarSlet
 7. Tusind tak til Ivy!
  Den have virker utrolig behagelig - én skrev det mindede om et refugie, og det er rammende sagt. Hvor har den meget at byde på, og hvor er det en flot årstid at blive vist rundt i den. Dejligt.
  Man sidder tilbage med en indre ro i sit sind, tak for det til både Ivy og Claus.

  De varmeste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 8. Sikken et syn, hvor gammel mon denne haveelskende dame er - at holde sådan en, må nødvendigvis holde en ung!!

  Tak for synet!! - til Claus og Ivy

  FlittigLise

  SvarSlet
 9. Et skønt sted du her viser.
  Jeg har nu også nydt at se hundene. Det ser ud til at være nogle livlige og sjove fyre, som også vil lægges mærke tid. Indslaget med hunden som lige vil vise sit pivelegetøj fik mig til at le. De hunde er herlige.
  mette,djurs

  SvarSlet
 10. Dette er i sandhed en meget speciel skønhedsplet. Alle vækster ser ud, som om de altid har stået der, og set ud præcis som de gør på videoen. Og det er en bedrift. Alt virker til at være i smuk harmoni og sameksistens. Jeg er klar over, at der ligger stor kundskab, energi og planlægning bag et sådant skue, men det er som om, at det hele blot selv har udviklet sig. Meget smukt. Tak til både Ivy og Claus!

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Nu har jeg skrald-grinet i 5 minutter over din kommentar om hundens pivedyr - at vi ikke måtte tro du havde trådt på en fugl :-).... På klippet i går, var jeg helt nervøs for du havde sparket hunden i vandet, for jeg kan lige forestille mig, hvordan det må være at futte rundt i dette fantastiske fortryllende paradis og så samtidig skulle filme!...Hold nu op hvor er der meget at kigge på... og det dér formklippet træ....HOLD KÆFT hvor er det smukt. Tak tak tak fordi måtte kigge med.
  Nyd din weekend.
  Kh Lone

  SvarSlet
 12. At blive vist rundt i så vidunderlig en verden, rammer nogle følelsesmæssige strenge, jeg bliver utrolig rørt. Tak for det dejlige indblik i Ivys haveverden.

  Kærlig hilsen Janet

  SvarSlet
 13. Fantastisk have -hils Ivy og sig tak fordi vi må kigge indenfor. Din bog fra Ivy's have hører iøvrigt til dem, jeg tager frem og bladrer i igen og igen.
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 14. Det er sådan en have man selv drømmer om at få.
  En RIGTIG SMUK have.
  Tak til jer begge.
  Jette

  SvarSlet
 15. Kære Claus, ja hils endelig Ivy for kigget i hendes have, som er meget imponerende. Man kan se på videoen at det er imponerende, men jeg vil gætte på at hvis man så den i virkeligeheden, så ville den være endnu flotter, da det kan være svært at forstille sig det helt rigtig ud fra filmen.

  SvarSlet
 16. Förtrollande vackert! Tack för att du delar med dig av denna underbart vackra stycke natur. Hälsar Carita.

  SvarSlet
 17. Kære Ivy og Claus,

  tusind tak for endnu en fantastisk video. Alle mine superlativer ER brugt op:o) Dem brugte jeg til den første videosekvens:o) Glæder mig meget til Hune-video.

  SERVICE-MEDDELELSE TIL MINE KOMMENTATOR-KOLLEGER:

  Til alle jer, som har problemer med ikke at "kunne komme af med" jeres kommentarer (virkelig højteknologisk formulering og forklaring!!!!!)så er det rygtes på Blogsbjerg, at vi har et geni iblandt os. Hun hedder NETTE og har fundet en løsning på alle vore problemer og frustrationer
  , så smid endelig ikke jeres pc`er ud af vinduet alligevel:o)

  Man skal blot fjerne fluebenet i "Forbliv logget ind".....OG DET VIRKER!!!!!!!

  Tusind tak for teknisk bistand.

  Mange havetravle hilsner og ønsker til jer alle om en rigtig god weekend

  SvarSlet
 18. Kære Claus.

  Tusind tak for en, nej hel to unikke oplevelser! Jeg var helt trist, da filmen var til ende. Sikke et stykke historie. Og selvom jeg ikke har været der selv, så synes jeg lidt, at jeg alligevel har været vidne... Og ikke mindst tak til Ivy Høgh for at "lukke os ind ad bagdøren" - åh hvor kunne jeg ønske at se Astilbe have i blomst...!

  Hjerteligst

  Ps. Jeg prøver lige den fantalastiske, tekniske løsning og ser, om den virker for mig også. Hvis den gør, så tusind tak til Nette og Tanten!

  SvarSlet
 19. Tusind tak for kikket.
  Jeg kan godt forstå hun vil have paradiset for sig selv, sikken en fred og ro der må være der.
  Jeg vil gå ned og spille lotto, og hvis jeg vinder den helt store gevinst, køber jeg stedet. Nå, nu drømmer jeg vist igen.. :-)))
  Hilsen Ann

  SvarSlet
 20. Kære Claus
  Tusind tak for de vidunderlige videoklip, fra Ivys have en fantastisk flot have/park, skøn med det rislende vand og naturhave, jeg vil rigtig have din bog om haven, kan man mon købe den endnu?
  Kærlig Hilsen Kirsten

  SvarSlet