Kluddermor

Jeg føler mig som en kluddermor (mon den leg også findes i Sverige og Norge?), når jeg står og vikler mine rosenslynger ud.

 

20110526_105800 20110526_105716

 

Jeg købte en pæn portion i Bilka i sidste uge, og når jeg vikler dem ud, er det fordi, de skal vokse op ad mine stativer, som jeg for øvrigt satser på, at Bilka får på programmer næste forår.

Jeg skal nok vise jer, hvordan det ser ud, når rosenslyngeren tager fat og blomstrer sammen med lathyrus ’Matucana’.

5 kommentarer:

 1. Oy, det slipper jeg aldrig heldigt fra (var dog heller aldrig genial til kluddermor... :-)

  Tine/the blogless sister (som ikke kunne få lov at skrive kommentar med sit google-ID)

  SvarSlet
 2. Jag kan inte komma på något svenskt ord för "kluddermor". Om med kluddermor, menas en lek där det gällde att lösa upp en knut.
  Jag har precis "monterat" en lejongapsranka i ett stativ. Jag tyckte det kändes som händerna var minst två nummer för stora!! ;-)

  Ha det gott och fortsätt kludda!
  /Ruben

  SvarSlet
 3. Ja da.. vi ønsker os dejlige stativer. Du må endelig presse på. Jeg nupper gerne 3-4 stk.
  Jeg købte også en af de fine rosenslynger men den ser nu lidt forkølet ud efter jeg viklede den ud. Håber den kommer sig.

  SvarSlet
 4. Wauh får Bilka virkelig de flotte stativer og tænk, hvis det også bliver til en pris, der er til at betale, så er det helt fantastisk. Virkelig en god ide.
  Mvh. Janet

  SvarSlet
 5. Det er du da sluppet rigtig godt fra, kære Claus! Ved hvordan de kan sno sig kærligt om hinanden... og alt andet i deres nærhed (griner).

  Tine, jeg har også haft bøvl med mit google id de seneste dage. Jeg endte med at slette midlertidige filer og cookies for lidt siden for at komme ind og administrere min blog. Forhåbentlig er der ingen problemer med at kommentere her, for så går jeg i seng lige på stedet! (det gør jeg nu alligevel efter at have knoklet ude fra morgen til aften ;))

  Hjerteligst

  Ps. kunne ikke kommentere med google-konto. Dumme teknik! (men så bliver det med navn og "adresse" igen, basta)

  SvarSlet