Kommentarer

Jeg er blevet opmærksom på, at der har været problemer med at kommentere i dag. Min webmaster har nu forsøgt at løse problemet ved at installere et såkaldt pop up-vindue. Det er – så vidt jeg har fået at vide – lidt mere besværligt at anvende, og vi arbejder på snart at komme tilbage til det gamle system. Problemet ligger hos Google.

6 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Ja - Google har MANGE problemer med det idag...og vist også de sidste dage. Det er vist generelt for de forskellige blogs.
  Så jeg indrømmer... efter forgæves at have lagt kommentarer på din og andre sider, er jeg gået lidt kold i det. Og når alt tekst forsvinder er det ret øv at skulle skrive igen... derfor meget få kommentarer fra mig.
  Hilsen Susan
  Mylovinggarden

  SvarSlet
 2. Ps. Denne udgave af "kommentar-system" er meget brugervenligt.... let og hurtigt. Den må du meget gerne beholde for min skyld.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 3. De seneste dage har der for blogspot brugerne været meget store problemer med at modtage/give kommentarer. Problemet er blevet mindre, hvis det er til beroligelse :)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne workaround har hjulpet indtil flere - kan da bruges indtil Google får styr på deres del;-)

  http://linneasunivers.blogspot.com/2011/05/problemer-pa-bloggen.html

  SvarSlet
 6. Jubii, så virker et igen. ÆV, jeg købte "dine pæoner" i Bilka her i foråret og plantet dem som foreskrevet, men der er ikke en eneste knop derpå:-( æv æv. Håb for de kommer næste år eller skal de bare kasseres??? Købte 3 stk og ingen er blevet til noget.

  SvarSlet