Nu er jeg frisk igen …

 

Ni timers søvn gør underværker, og jeg er klar til nye eventyr. At bo hos Riet er som at komme hjem, og i dag skal vi sammen ud på nye haveeventyr. Riet er alle tiders talentspejder, og hun har ’skatte’ at vise mig, siger hun. Jeg lover at tage både video og billeder.

13 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at du er hjemme,forhåbentlig med nye ideer .Fordi !!!!.Jeg har vundet et besøg hos dig d.24/6 hvor jeg skal nyde din flotte have.Ja jeg er helt euforisk ,også efter jeg har set dine videoer fra din have .Det er årets højdepunkt.Mange havehilsner Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 2. Hur hittar man Riets hemsida? Skulle gärna vilja bo där.
  Kram Carina

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  tak fordi du tog os med i "tulipanlandet" og jeg glæder mig til at plante rigtig mange løg senere på året. Og jeg valfarter igen til Bilka, selvom den sidste tur var så skuffende mht. fløjsaurikler... dem har jeg til gengæld og til trøst som skærmbillede fra din fotosamling.
  Lige nu nyder jeg at læse din nyeste bog, mens jeg venter spændt på at mine bonderoser og en enkel træpæon begynder at blomstre.
  kærlig hilsen
  fra Erika

  SvarSlet
 4. Så vil jeg glæde mig så længe ...
  Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder godt at du fik sovet godt, så vil vi glæde os til næste repotage fra Holland
  Hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 6. Skönt att du har piggnat till!
  Jag är så glad för dina korta små filmer. De är precis lagom långa för en god kopp kaffe, när det är för kallt för att sitta ute. Och så ger de en rejäl inspirationskick att gå ut och fortsätta med vårröjningen i trädgården. Tack!
  Må så Gott!
  Ester

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Herlig blomsterrejseberetning fra dig. Jeg har lige fået set de sidste 5 videoklip fra dig og nydt dem alle... Rigtig god tur og sov godt
  kh Lone.g

  SvarSlet
 8. wauv... hvilken overflod og stemning... laks- og abrikos jaeh... svære men mine yndlingsfarver.

  bare et lille hej midt imellem ompotning af tomater og temmelig mange basilikum af diverse sorter og indkøb ... familien skal jo have mad på bordet.... hvorfor står man altid med frøposen i hånden og får sået AAAALT for meget ? nå men der er basilikum til hele nabolaget og vennerne med... og sandelig om min ældste datter har bedt mig om at levere lidt diverse til altanen i hendes nye lejlighed. DEJLIGT NÅR UNGERNE TAGER SKADE af en havenørdet mor.

  godt du fik sovet, god fornøjelse, glæder mig til flere billeder.

  Susanne

  SvarSlet
 9. Tusinde tak for en dejlig blog. Den er utrolig inspirerende og jeg vil også sige at den giver en mere energi med de små "spark" som du sender afsted. Jeg er flittig bruger af de forhandlere du henviser til i ind- og udland. Glæder mig meget til flammebedet. At plante lag i lag er en god og tilfredsstillende måde men med en stor have er det en dyr fornøjelse, dog kan der jo suppleres med sommerblomster for en tid.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Jeg har haft travlt i nogle dage og har ikke haft tid til computeren, så jeg har lige taget en tur i "biografen" og set de sidste dages videoer. Det er rigtig dejligt, at du har lyst til at lave dem til os. De er spændende og inspirerende. Sikke en blomsterskønhed i Holland, jeg glæder mig til de næste dages input.
  Fortsat god rejse, hilsen Jette.

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Det lyder godt, for de er altid spændende at se.

  Kipper du latyrus af i toppen for at de busker sig? Mine er ved at være lange nu.

  Hilsen Michael

  SvarSlet
 12. Oooooh skatte lyder spændende!! Fortsat god fornøjelse, kære Claus.

  Michael klip endelig toppen af Lathyrus. Det gør jeg og får ganske rigtig mere buskede planter! Det gælder iø også sådan en som Rosenslynger - eller vores allesammens Klokkeranke... Lathyrus bliver her klippet, når de er ca, 10 cm. høje eller efter andet bladpar.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Apropos Rosenslynger, jeg plantede nogle for første gang samtidig med mine klokkeranker, men de er kun ca. 1 cm høje og har max 4 små blade, - der må være noget galt. Hvad har jeg dog gjort eller ikke gjort? Jeg havde ellers glædet mig SÅ meget til dem. Har nogen erfaringer med Rosenslynger? ØV, ØV, ØV.
  Mine hvide klokkeranker er en ynk, kun 2 ud af 8 overlevede og de er markant mindre end mine blå, der alle er blevet til noget og er dobbelt så høje som de hvide. Stort mysterium (frøene er dog købt forskellige steder fra).

  Stort havesuk fra Janet

  SvarSlet