Pæonerne blomstrer

Nuvel, ikke endnu! Men jeg håber, at de står i fuldt flot tirsdag d. 21. juni. På den dag – kl. 19.30 – gæster jeg nemlig Pæoneksperten og Pæonhaven i Tingerup, Sløjfen 8, Tingerup, 4330 Hvalsø. Tlf. 46 40 71 24. Se adresse på Krak her

 

20100702_165758

 

Her vil jeg fortælle om min nye bog - Bonderoser og pæoner - og de dejlige blomster. Pæoneksperten og jeg håber naturligvis på, at mange vil komme og hilse på. I kan både købe bogen og pæoner denne aften.

16 kommentarer:

 1. Sikke nogle fantastiske pæoner!

  SvarSlet
 2. Ingen "Pæoner og Bonderoser" i fødselsdagsgave idag. Øv! Men en dejlig tyk en om vintergækker - magen til Nico´s - så er jeg snart klar til vintergækkesamlingen.
  Er stærkt fristet til at komme d.21 men skal jo også besøge dig den weekend :)

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt at du kommer her i nabolaget. Jeg må stemme i og virkelig! anbefale et besøg i Pæonekspertens have i Tingerup til alle, der har muligheden. Ikke alene for de mange smukke, smukke pæoner (og tilmed Iris og meget andet). Men også fordi det er fantastisk søde og hjælpsomme mennesker, der gerne øser ud af deres viden.

  Vi krydser fingre for dejligt vejr og masser af smukke pæoner.

  Orv, så ses vi 2 gange i den uge....

  Hurra-hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 4. Undskyld! Bonderoser og pæoner! Er meget flov nu og samme farve som buckeye belle

  SvarSlet
 5. Uhh, så bliver der to vilde havebesøg den uge - SKØNT MED SKØNT PÅ!

  SvarSlet
 6. Så vakker den to-fargede peonen var! Aldeles praktfull:o)

  Hilsen Helene

  SvarSlet
 7. Haha! Jeg hadde funnet frem et bilde av min gamle bonderose fra i fjor. På vei "inn" i innlegget så jeg overskriften din - og tok med at nå, nå blomstret det hos Claus og jeg kjente misunnelsen stikke.... men det måtte jeg ta bort gitt når jeg så at det bare var en ønskedrøm hos deg også ;) Kanskje jeg skulle ta meg en tur til Danmark den dagen og komme å titte på ... kanskje det kanskje! Hanne

  SvarSlet
 8. SUK jeg elsker pæoner, og går her og venter på de skal springe ud :-D.Desværre tror jeg ikke de nyeste pæoner springer ud i år :(
  Mange hilsner Gro

  SvarSlet
 9. Hur går det med dina, 400 vita pioner, tror jag det var, som du planterade i dn trädgård? Väldigt nyfiken. Kommer de att blomma i år?

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Har skam allerede købt og læst bogen Bonderoser og Pæoner, og som før skrevet synes jeg det er en helt fantastisk bog, alene billederne er jo helt sublime. Kunne godt tænke mig at komme til dit foredrag, men det skal jo lige planlægges, da jeg bor på Sydfyn og kun har cykel, smiler, men det kunne da være hyggeligt at møde dig igen, første gang var 07.08.2004 helt nøjagtigt, hvor jeg var så heldig at vinde to billetter til din have. Meget er dog forandret i din have siden da, men den er kun blevet endnu smukkere. At du er blevet blogger er jo rigtig godt, for så er vi mange flere, der får mulighed for at "komme" i din helt fantastiske have og være med på dine haverejser, få gode tips og idéer og ja, jeg kunne blive ved. Håber der kommer mange til dit foredrag og for os der ikke har mulighed, måske kan få en bid med derfra.
  Venlig hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 11. Uha, det er jo i min baghave - så ja vi ses!

  SvarSlet
 12. Bogen er på min ønskeliste til min fødselsdag (25/5), så må vi se...mine første pæoner er i fuld gang, og jeg nyder dem! Min datter flytter i sommer i nærheden af Hvalsø, så kommer vi nok omkring haven, tak for tippet!Lavendel

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Der kommer jeg da, det vil jeg ikke gå glip af.
  Glæder mig til at se og høre dig igen, jeg havde fornøjelsen sidste år i Gartneriet "Spiren".
  Jeg kan varmt anbefale at komme forbi Hvalsø, har handlet med Karin flere gange og jeg får altid alletiders SUPER behandling. Når træpæonerne ikke vil som jeg vil, så får jeg dem byttet uden problemer, så skuffelser altid vendes til glæde. Lige nu er det min "Garden Treasure", der er lidt længe om det, men Karin følger med på sidelinien. Kan man bede om mere. Jeg bliver altid så glad, når jeg møder sådan en venlighed og imødekommenhed. Ha' en herlig bededagsferie. mvh. Janet

  SvarSlet
 14. Jo, jo, de gør, Claus! De kinesiske træpæoner altså! Den Grønne Drage på den Kinesiske Blæksten har blomstret i næsten en hel uge og Den Violette Sommerfugl, som Svæver i Vinden i en tre dage ca. Og så er der to blomster på den ene af de nye, jeg købte sidste efterår. Jeg troede, at blomsterne ville blive hvide, og det er de for så vidt også lige i begyndelsen; men så kom der flere og flere blå schatteringer på i løbet af formiddagen, og her hen på eftermiddagen er blomsten blevet lidt lyserød med lysende guldgule støvdragere. Plus at den en anelse fliget i kanten af kronbladene.
  Jeg tog planteskiltet af, for de sagde på planteskolen, at den slags kan de fleste planter ikke lide, og nu kan jeg ikke huske, hvor jeg har lagt det, så jeg ved ikke, hvad den hedder - og det er ellers vigtigt for en sprognørd som mig; men måske er det den, som hedder Xue Li Dian Jin, hvilket skulle betyde Gold on the Snow. Det finder jeg ud af, når planteskiltet dukker op.
  Som det ses, har jeg leget kinesisk kejser i dag. De sad nemlig andægtigt på en stol en hel dag foran en særlig smuk træpæon og fulgte med i blomstens udvikling hen over dagen. En hel dag har jeg så trods alt ikke haft tålmodighed til; men jeg sad der vist i en hal times tid og har i øvrigt været ude at følge med mange gange i løbet af dagen.
  De er så vidunderligt poetiske og smukke de træponer, og de dufter lige så vidunderligt - akkurat lige som de japanske, der tager over, når kineserne er færdige.
  Happy Pewony Gardening,
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 15. Kære Ruben - jeg skal selvfølgelig nok vise billeder ar pæonerne, efterhånden som de springer ud.

  Kære Jytte - det må være en fantastisk skue.

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Jeg vil prøve at få kalenderen til at gå op og smutte en tur sød for Roskilde i morgen aften.

  To helt vidunderlige "ting" på samme tid og sted... pæoner og min haveguru... det vil jeg ikke gå glip af

  mange hilsner fra Susanne, Nivå

  SvarSlet