Så er vi i gang

Flere gange har jeg ’truet’ med, at vi skulle i gang med at plante omkring spejlbassinet. NU er vi endelig i sving, og I får lige et billede af ’stilheden før stormen’. Meget skal plantes, og bassinet skal males sort.

 

20110530_104442

 

Jeg skal nok vende tilbage med nyt senere. Og til dem, der drømmer om at se mine lyserøde lupiner, må jeg sige, at de først bliver leveret om et par uger.

14 kommentarer:

 1. Så fik jeg tid til at se alle de fine videoer, du har fået lagt ind i løbet af de sidste dage. Et dejligt gensyn med Anne Justs have, der vender jeg helt sikkert tilbage til en gang. Og et fint kig i dine blå og gule afdelinger. God arbejdslyst med spejlbassinet, det glæder jeg mig til at se mere om.

  SvarSlet
 2. Hvor kommer det til at se godt ud !
  Jeg elsker vand, og skal da også have en "spejlsø" engang.
  Er der mon noget der spejler sig ned i vandet når man sidder i lysthuset?

  SvarSlet
 3. Det bliver interessant at høre hvilken type maling I vil bruge i bassinet. Mit sidste spejlbassin, som var i beton, troede jeg var lavet efter alle kunstens regler, med indfarvet beton med 1/2 kg fin sort pigment. Det var begsort i 2-3 måneder og så ud somom det var bundløst, skønt kun 30 cm dybt. Men derefter blegnede det og fik en langt lysere farve. Næste gang jeg laver et spejlbassin har jeg tænkt mig at bruge sorte fliser af en eller anden art . . . men vil nu se hvordan et malet resultat kan blive. Held og lykke!

  SvarSlet
 4. Må jeg have lov at stille et spørgsmål i dette forum? Til dig Claus, eller andre der har lyst til at hjælpe? Har lige postet et nyt indlæg, med foto af en staude det ikke er lykkedes mig at få navnet på, skønt jeg har haft den i en del år og har spurgt stort set alle der er har set den :-) På forhånd tak!

  SvarSlet
 5. Jeg ved ikke, hvad det er, som giver den dejlige rødlige farve i bassinet. Rust måske. Måske det også farver vandet rødt, ellers ville jeg bestemt bevare farven.
  mette,djurs

  SvarSlet
 6. Det blir nog jättebra. Du får posta ett "efter"-foto också.

  SvarSlet
 7. Er det da næsten til at vente, Claus? Det bliver så smukt, så smukt, så jeg får åndenød på forhånd. Og med eller uden lupiner - jeg drømmer nu gerne om dem et par uger endnu, Ole Lukøje og du kunne sende betydeligt værre drømme min vej.

  Hvad mon du finder på næste gang - for jeg er sikker på du har et eller andet i tankerne allerede. Det bedste er - vi kan følge med.

  Spejlglade hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 8. Hej Elin
  Den efterlyste staude er
  Heuchera ‘Rosada’
  coral bells

  Bedste hilsner fra
  Eva
  evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Det ser jo superlækkert ud. Hvor er du bare heldig. ;)
  Jeg glæder mig sååå meget til at se hvad du sætter omkring.
  Iøvrigt, jeg faldt over flere smukke lyserøde lupiner på min planteskole forleden. (Anchers i Greve).
  Jeg tror dog ikke din den engelske var en af dem. Vi må bare vente til næste år når Bilka får dem.

  kh
  Eva fra Greve
  evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Spændende.... elsker nyt ♥♥
  Glæder mig til at se resultatet ;0)

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Ih altså hvor bliver det spændende at se, når du får beplantningen færdig ved spejlbassinet. Det bliver helt fantastisk smukt er jeg sikker på. Har set en del lyserøde lupiner, dog ikke den engelske, men venter gerne til du viser den senere, for det er jo altid godt at have noget at glæde sig til, især de projekter der sker i din skønne have.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 12. "Roligheden" kunne man fristes til at "døbe" dette sted ved "Bassinbedet".
  Hold da op, hvor det virkelig kan "føles" næsten, hvor meget RO stedet giver én. Og du er kun lige begyndt. Hvordan bliver det så ikke, når det er plantet til med blandt andet de smukke Lupiner, der kommer senere??? Wauv sikke et HERLIGT sted.

  Kun et lille "pip" fra mig... jeg LYKØNSKER de heldige :o)

  Mange hilsner Birgit S

  SvarSlet
 13. Åhh, jeg er så spændt på udviklingen i dette haverum. Hvor er det pragtfuldt med et tempel! Det er modigt med sort farve, jeg tror det vil give et godt spejlbillede.

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Åh, så vackert, det är en fröjd att följa utvecklingen.
  Jag är nyfiken på vilken sorts farve du tänker måla bassängen med?

  Jag har låtit en smed göra en mindre variant, med inspiration från dig. Men jag har inte hittat någon som kan ge råd om färg.

  SvarSlet