Tæmmet vildt

 

 

 

Dette bliver den sidste hollandske have i denne omgang. Men hvilken have?

 

I linket står, at Anna ‘kun’ er 83 år. Men 86 er det rigtige tal.

17 kommentarer:

 1. fantastisk, der ikke noget der er smukkere end de vilde blomster hvis du spørg mig :)
  hilsen
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Det er da helt fantastisk flot med alle de vilde blomster! Har aldrig set noget lignende før. Hvor er det dog smukt, men det må have taget mange år for at opnå sådan en skønhed. At haven så passes af Anna på 86, er jo også helt vildt, ligesom hendes have er. Vidunderligt at man stadig kan være så adræt i den alder, men det må være alt det havearbejde, der har gjort hende i så fin form. Tusind tak for endnu en skøn video.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 3. Det var en mycket vacker trädgård!!!
  Tack för att du delar med dej.
  Mariana

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er det vildt....åh, hvor er det vildt:o)

  "Blomster er Guds sendebud fra en anden fuldkommen verden"

  - Zenta Maurina -

  Taknemmelige knus fordi du viste os dette fortryllende syn, Claus:o)

  SvarSlet
 5. Hej igen:o)

  sidder her med et krus morgenkaffe og nyder alle disse fantastiske videoer fra Holland:o)Jeg bøjer mig dybt dybt i støvet af beundring, over alle disse havemenneskers kunnen. Det er jo verdensklasse:o) Takket være din medfødte charme, dit haveperle-røntgenblik og dine evner som døråbner (havelågeåbner) får vi alle lov tl, at få et kig ind i disse haver, der er helt udenfor kategori. Det er et ubeskriveligt stort privilegie. Tusind tusind tak for din helt ekstraordinære generøsitet, Claus:o)

  Jeg kan li` alle haverne, du har vist, men den havestil mit hjerte brænder mest for er ANNAs:o) Vorherre måtte have været i usædvanligt godt humør, den dag han skabte Annas have, hvis altså det var ham, der kunne tage æren for dette mesterlige skaberværk. Men æren tilkommer jo ene og alene Anna. Annas have står for mig som et lille stykke af Himlen, der er faldet ned på jorden. Man kan næsten forledes til at tro, at Klokkeblomst og andre blomsterfeer har drysset tryllestøv udover Annas univers.

  Da du sidste år, viste billeder fra din store have-opdagelse, brændte billederne af Annas blomsterhav med stokroser og amerikanske mjødurt i trængsel sig så fast på min nethinde og i min hukommelse, at det satte en hel inspirations-lavine igang, og jeg måtte straks igang med at lave et stykke med "Anna". Der blev sået stokroser og indkøbt lyserøde candyfloss-blomster og selvom "Anna-bedet" stadig er i sin spæde vorden, og der er lang vej endnu, - så er det Anna jeg har i tankerne, hver gang jeg graver et nyt plantehul i dette bed. Selvfølgelig kan man ikke ramme det helt specielle udtryk Annas have har, - det er jo med sådan med haver, at de alle får haveejerens helt eget personlige fingeraftryk og sjæl, ligemeget hvorfra man har "tyvstjålet" nogle ideer. Heldigvis!

  Jeg er så stjerneglad for, at vi må komme med på flere havebesøg hos Anna, for haven har jo langt fra nået sit højdepunkt endnu, - den har mange flere vidunderlige oplevelser at byde på....og disse oplevelser står vel nærmest i kø for at give beskueren en usigelig glæde. Hurra for mennesker som Anna, der ikke følger mainstream, men som gør hvad blomsterhjertet byder hende at gøre.

  De kærligste søndagshilsner fra en MEGET travl havetosse, der i disse dage går og nynner "..Tre hvide duer....tralala..."

  SvarSlet
 6. Hei Claus,du er et unikum når det gjelder og "finne" spesielle ting....dette var unikt...!
  Jeg bor i Norge og må inn på din side hver dag for og se hva du har "funne" og jeg blir så innspirert av deg.....!!!!!! :D

  SvarSlet
 7. Så har jeg fået vejret igen,,,
  Det er dog et unikum , en vildt vidunderlig have,, ja tante Grøn kan sige det meget bedre,
  men her bor blomsteralferne i mængder det er stensikkert.
  Jeg glæder mig til flere kik af denne have, oj oj.
  åndeløse hilsner Gunvor

  SvarSlet
 8. Tak for alle de vidunderlige film og klip fra Hollandske haver, og ikke mindst det sidste punktum, som minder lidt om Tasha Tudor's have.
  En bog jeg i øvrigt må huske at bestille...lige nu, for ellers kommer jeg fra det igen.

  Dejlig søndags start...

  Mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Det er et helt fantastisk Hollands-trip, vi har været på sammen med dig.
  Tænk - hvis det havde været i virkeligheden!!
  Kan du lige se det for dig?
  Du i spidsen for hele "The Dalby Gang"
  Hmmm - høns både for og bag - med et par enkelte haner imellem!!!
  Vi havde nok ikke været specielt meget nemmere at holde styr på end de ægte, skønne høns i "De Heerenhof".

  Kan kun endnu engang sige dig af hjertet tak, fordi du bruger din tid og energi på at berige den kreative plante/blomsterdel af vores hjerner.
  Alle sanser - på nær lugtesansen - bliver aktiveret, og det er uden tvivl mægtig sundt!

  Der er så meget input, at video'erne må ses igen og igen.

  At kommentere Anna's vidunderdejlige have, vil jeg trygt og helt overlade til Tante Grøn. Hun har alle de rigtige ord til det brug.

  Herligt dog - at have dig hjemme igen.
  Håber, at du i den grad nyder din egen have.
  Go' søndag ønskes du - og alle andre - herfra
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 10. Det er i sandhed "helt vildt" og HELT fantastisk! Jeg er stum af beundring!
  Tusind tak for filmen:0)

  SvarSlet
 11. Hej Claus

  Der er lige en ting som slår mig.

  Det er jo helt fantastisk at du filmer alle disse haver, og måske især Anna's. Nu bliver oplevelsen bevaret for eftertiden.
  Jeg er selv vokset op med bedsteforældre som havde de mest fantastiske haver i 70'erne - Åh havde jeg bare flere billeder eller måske en film fra den gang, det ville være FANTASTISK. Ville gøre næsten hvad som helst for at se staudebedene fra mine sommerferier igen. Og lige sådan med alle de smukke staudeforhaver i min barndomsby. Alt er væk og kun minderne tilbage.

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 12. Tusind tak for alle de fantastiske smukke haver fra Holland. Jeg synes de er alle smukke på hver deres måde, og er til stor inspiration for mig. Jeg glæder mig virkelig meget til at se mere til haverne og ikke mindst til bogen, selvom der er lang tid til den kommer. Forventningens glæde er jo dejlig!
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 13. Tusind tak for kigget ind i Annas helt vidunderlige have. Har allerede fået mange nye ideer og glæder mig meget til at se mere. Hvad med en bog kun om Annas have?

  SvarSlet
 14. Tak for et vidunderligt program
  Mvh
  Helle L

  SvarSlet
 15. Også jeg var betaget af Annas have sidste år. Den er helt fantastisk!!! jeg vil se frem til mere af Anna :-D
  K. Gro

  SvarSlet
 16. Wow, DET er en spændende have. Flot klaret af Anna. Den have glæder jeg mig til at følge hen over sommeren.
  Mvh Heddie

  SvarSlet
 17. Åh hvilket vidunderligt bal vi har været vidne til de sidste uger, fuldstændigt vidunderligt bal.

  stor tak

  Susanne

  SvarSlet