Tulipaner, tulipaner, tulipaner

 

 

 

Er/var bare så supertræt (nåede kun 3,5 timers søvn i nat, da flyet afgik kl. 6.00), at jeg kom til at lægge en forkert video på. Her er den rigtige!!!

28 kommentarer:

 1. Hov - teknikken smuttede Claus, det er videoen fra i går du har lagt på igen
  Mette

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Ja, haven her er sandelig flot, meeeen du kan ikke snyde os, vi ved godt denne have ikke ligger i Holland ;o)
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 3. Hehe Claus, En god ting kan ikke gøres for tit, men måske du er en smule træt? For det er samme video, som du lagde på i forrige indlæg. Måske du bare vil se, om vi er vågne? :-))

  SvarSlet
 4. Tulipanerne er flotte, selvom de er danske.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Så gik det bedre med destinationen :O)Dejlig video, kan især godt lide de blandede bede enten med bundække eller bedet med "blandede bolsjer".
  Hilsen Pia Kbh. godnat og sov godt!

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Åhhhh de dejlige tulipaner....

  Jeg nød din film, og drømte mig hen til næste års (forhåbentlig) besøg i Keukenhof. Der kom lige et godt forslag fra min søde mand, som sidder ved siden af mig og hører mine begejstringslyde!

  De blandede bede... det er flot.
  Og Hemisphere ser også fin ud.
  Og Angelique med Anemone blanda i bunden.
  (den tror jeg godt jeg kunne finde på at tyvstjæle, den var ret sød). Anemone blanda, kunne sikkert også bruges sammen med andre tulipaner. Fx Mount Tahoma. Mit hovede er allerede spolet frem til næste års tulipanflor.

  Sjovt nok - idag har jeg netop plukket alle de gule i haven, de var simpelthen for dominerende.
  Nu står de og pynter inde i stuen.

  Claus, hvis du ser nogle flotte tofarvede i lilla, rosa, hvid, ved du godt hvad der står på Bilka-ønskelisten! ;)

  SvarSlet
 7. Oj - din stakkel!
  Sig mig, hvornår slapper du egentlig af?
  Husk nu - vi er mange, som har skrevet, at du skal passe godt på dig selv.
  Det gælder også mht. sund og god søvn!!!

  Anyway - hjertelig tak for en farverig forårsvideo fra Holland.
  Et par af blandingerne fik mig pludselig til at erindre et bed foran en kommunal bygning her på Sjælland med en - i mine øjne - overraskende farvesammensætning - nemlig rosa og gule tulipaner i sarte nuancer - og kun de to farver.
  Men helhedsindtrykket var faktisk ganske behageligt og kønt at skue.

  Håber, du hviler trygt og længe i Morpheus arme i nat.
  Ser frem til nye haveeventyr på din tur.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 8. Kære Claus.

  Tak for interessant video, (den rigtige), hvor er det flot af dig, at du tager dig tid til at vise os - hvad du ser - tak for det!
  ser frem til de næste videoer. - Husk nu at nyde det!
  mange hilsner JMN

  SvarSlet
 9. WAOOORW..... Super flot.
  Susan

  SvarSlet
 10. Hej Claus , det var en fantastisk oplevelse ! Triumf tulipan, Hemisphere var jo helt fantastisk , den har jeg skrevet på ønskesedlen til efteråret...så må jeg jo se om den kommer i Bilka eller om jeg skal hente den hjem fra Holland. her har vi haft nattefrost og det gået ud over en del planter :-(.
  forsat god tur i holland og keep up the good work med kameraet :-)
  Birgitte

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Tak for nogle dejlige billeder fra Keukenhof. Jeg ville ønske jeg selv var der, men har ikke tid i år, da der er en konfirmation lige om hjørnet. Men næste år må jeg bare afsted igen. Har været der een gang før, og det er et fantastisk imponerende skue med alle de flotte tulipaner. Jeg var også meget overrasket over hvor fine haver, især forhaver, som hollænderne har. De gør rigtig meget ud af deres haver, så det er rigtig hyggeligt at køre rundt i de små byer og se på haver.
  Jeg glæder mig til at se dine specialblandinger i Bilkas sortiment til efteråret. Dem skal jeg helt sikkert have, for du er jo eminent til at sammensætte farver!
  Det var også efter min tur til Holland, at jeg fik inspiration til at lægge mine tulipanløg lidt mere spredt, som du også gør, i stedet for at samle dem i en klump.
  Glæder mig til den næste video - fortsat god tur.
  Hilsen Lise, Silkeborg

  SvarSlet
 12. Tak - for turen :)
  Håber du fik sovet lidt mere i nat!

  Céline

  SvarSlet
 13. Besøget må da være en drøm for tulipanelskere som du. Tak for videoen.

  SvarSlet
 14. Hej
  Dejlig video fra Keugenhof, jeg var der selv for første gang d. 11. april i strålende solskin. Der ser ud til at være flere tulipaner nu, end den gang - der var der en del hyacinter, perlehyacinter og narcisser, men der var altså også mange tulipaner :-)
  Jeg vil ønske, at man kunne få duften fra parken med på billeder/parken, for den var fantastisk dejlig.
  Fantastisk blog, du har her

  SvarSlet
 15. Tulipa 'Hemisphere' er hermed skrevet på ønskelisten! Tak for det dejlige syn, kære Claus!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 16. Tak for kigget. Jeg flottede mig i efteråret og lagde rigtig, rigtig mange tulipaner, som vi nyder til fulde i øjeblikket. Men en Claus Dalby blanding af tulipaner fra Bilka er jeg helt sikkert kommende aftager til. Jeg har fået lov at bestille din pæonbog i morsdagsgave, den glæder jeg mig til. Hav det rigtig godt i det hollandske.
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 17. Sikke dejlige billeder af tulipaner! Glæder mig til Claus Dalby-blandinger i Bilka. Har nemlig planer om at udvide bestanden af tulipaner betragteligt til efteråret!

  SvarSlet
 18. hej Claus, det er bare så dejligt at komme ud og rejse med dig! jeg var helt solgt da jeg så angeliqe tulipanen, håber at du foreslår den til Bilkas sortiment! er lige nu ved at plante rundt staudebed med rosa og bordaux farver, inspireret af billeder fra din bog " den levende have" og der passer Angeliqe perfekt ind. Hilsen Linda

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Tak for endnu en berigende og glædelig video!
  Jeg synes at bedet med mange farver og enkelte gule så pragtfuldt ud. De glidende overgange er skønne, men stærke farver kan også giver en dybde i et bed på en anden måde fordi de lyser op, og det viser dette bed ganske fortræffeligt.

  Tænker at det med de enkelte "smuttere" i bedene måske ligeså meget er et udtryk for at sæsonen skifter. Måske stod de blå anemoner rigtig godt med de løgvækster, der var der før de tulipaner du så? Når de skal have så stor en have til at skifte og lappe over, så må der næsten nødvendigvis komme nogle uforudsete pletter indimellem, som ikke virker helt motiverede.

  Men tak for kigget. Jeg er virkelig imponeret over det:-) Lisbeth K.

  SvarSlet
 20. ha, jeg troede at det var mig der var træt, siden at det forekom mig at det var den samme film :)

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Sikke et slaraffenland med alle de fantastiske tulipaner! Det er jo helt vidunderligt, og hemisphere er da helt unik, hvis det er én tulipan, der har disse schateringer. Angelique med anemone blanda i bunden er jo også vidunderlig, og ikke mindst de orangerøde tulipaner der stod en masse. Der bliver jo nærmest kø til Bilkas Havecenter, når det bliver efterår, for man må da bare eje nogle af de tulipaner, som du har sammensat. Er gået i gang med at læse min nye bog Bonderoser og pæoner, og den er altså noget af en lækkerbisken, for sikke nogle billeder! Ja, du bliver jo snart et dyrt bekendtskab, smiler, med alle de vidunderlige planter du inspirerer med, men keep on for mæt bliver man da aldrig. Husk nu også at få slappet af, så du ikke køre helt træt, for vi kan jo ikke undvære din entusiasme og inspiration. Tusind tak for en vidunderlig video fra Keukenhof.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 22. Ah.... det er bare en drøm. Tulipaner er en af mine ynglinge - den passion stammer fra min mor, som altid hvert efterår satte nydelig små grupper af tulipaner.

  Jeg har planlagt en tur til Gavnø, som også står i fuld flor - netop med min gamle mor, den oplevelse skal hun også have, selvom hun bor i Jylland.

  Tak for det smukke kig - ualmindelig god kameraføring - et rent 12 tal.

  Knus
  Mette

  SvarSlet
 23. Hvor må du bare være verdens heldigste mand at komme alle disse smukke steder.

  Pas på dig selv.

  SvarSlet
 24. Åh - der tog jeg gerne hen en gang.

  Hilsen Trine

  SvarSlet
 25. Hej Claus og alle i andre
  Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om hvor man kan købe tulipaner i større sække til en rimelig pris. Skal man selv tage til Holland? Jeg ved godt at du har et samarbejde med Bilka, men hvis man som mig gerne vil lave en mark med forskellige tulipaner, hvor handler man så?

  SvarSlet
 26. http://www.bulbi.nl/stock_uk.php?season=Autumn&groupid=3 sælger op til 250 løg af samme farve til 30 euro, det gir en pris på 90 øre pr løg , men der kommer jo så forsendelse oven i.

  Men jeg har aldrig prøvet at handler der, der findes sikkert masser af webshops der sælger løg, prøv google
  http://www.google.dk/search?sourceid=navclient&aq=1h&oq=tulip&hl=da&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLL_daDK386DK386&q=tulip+nl+bulb
  mvh
  Birgitte

  SvarSlet
 27. ups. glemte at skrive hvis du handler hos http://www.bulbi.nl/stock_uk.php?season=Autumn&groupid=3 så er der minmuskøb på 50 euro.
  mvh
  Birgitte

  SvarSlet