Video d. 1. maj 2011

 

Så er der endnu en video her fra haven. Håber ikke, at det bliver for meget med alle disse levende billeder.

 

Har I lagt mærke til, at jeg prøver at holde kameraet lidt mere I ro?

27 kommentarer:

 1. fantastisk med alle de tulipaner og den gul annemone var meget smuk .
  Her er det ikke altid lige nemt med tulipaner, sætter jeg 100 løg , ja så kommer de fint første år , allerede 2 år er de normalt halveret, så nu forsøger jeg mig med at have dem i potter.

  SvarSlet
 2. Stille og rolig kameraføring:)

  Det er dejligt med nærbillederne, men jeg nød også de lange kig, hvor man fornemmer hele havetteatrets opsætning med baggrund, mellemgrund og forgrund.

  SvarSlet
 3. For meget med alle disse levende billeder?
  Nej, nej - hvor vil du hen søde ven!??
  Det kan aldrig blive for meget!
  WE LOVE IT!
  Vi er jo nogle grådige sjæle, som aldrig kan få nok.
  Det skal du vist aldrig tvivle på.
  Så endnu engang tak for smuk, smuk video fra en smuk, smuk have i Risskov.

  Ønsker dig rigtig god tur til Holland. Misunder dig dog ikke tidspunkt for flyafgang!

  Happy landing!
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 4. Hej Claus.
  Tak for et skønt kig i din dejlige have - det ser superflot ud. Bare rolig - film du bare løs - jeg tror ikke, vi bliver trætte af det (og jeg bliver heller ikke søsyg). Den eneste der bliver træt, er pengepungen - er netop hjemkommet fra planteskolen med et par nyerhvervelser - 2 hvide løjtnantshjerter - fandt dem endelig, synes jeg har kigget mange steder uden held, men så pludselig bingo, så var de der. Også et par andre ting fandt vej, så nu er det bare ud og få det puttet i jorden. Altsammen inspireret af hr. Dalby. Så 1000 tak for det.
  Ha' nu en dejlig dag, og god tur til Holland.

  SvarSlet
 5. Det bliver aldrig for meget med de levende billeder. Og du filmer bedre nu end i England.

  willow dane, har du kigget efter botaniske tulipaner og Darwin-hybrider? Efter sigende forgår de ikke så let. I hvert fald ikke de botaniske, de formerer sig nærmere.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  God tur til Holland. Jeg var dernede med Riis Rejser i påsken. Vi var i Keukenhof på det allerbedste tidspunkt. Tulipanerne var fantastisk store og flotte. Første gang jeg har set tulipanmarkerne i Holland. En stor oplevelse, og jeg fik taget en masse flotte billeder.
  Kærlig hilsen
  Grethe Bech

  SvarSlet
 7. P.S.
  Ja, vorterod den er vi vist en del, der med ærgrelse har i haven.

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Igår solgte jeg planter på et marked og sikke der var salg i Storkenæb, for som en kunde sagde: "Sådan nogen har Claus Dalby også". Så tak fordi du også reklamerer for os "små butikker";-) God søndag og dejligt forår.

  SvarSlet
 9. Claus, vi kan aldrig få for mange dogmefilm fra din hånd. Jeg vil vende den om og sige: "Kan vi nogensinde få nok?" Vi er jo som en flok sultne løver, der først holder op med at brøle, når vi bliver fodrede med have-guf med MASSER af kød på - og det er nemlig det, der er på dine dejlige videoer, - masser af kød på. Jeg elsker den personlige, levnede, autentiske, håndholdte dogmestil når det gælder blomsterfilm, blomsterrejser og blomsteroplevelser. Holder egentlig mere af det, end af at se dig på tv. Så kan de lære det inde ved DR 1, kan de:o)

  Claus, efter at have nydt dine videoer fra din egen have, slog det mig, hvor meget DIN have fortjener verdensberømmelse a la Sissinghurst og Great Dixter. Det store udland går jo virkelig glip af et veritabelt dansk havemirakel.

  Selvfølgelig er der intet der slår den der udefinerbare Xfactor, som meget gamle engelske haver har. Det handler jo i høj grad om engelske sindbilleder - gamle historiske charmerende bygninger, patina, ælde, en hel speciel romantik, idyl og nostalgi, de bedårende meadows, de rustikke hegn etc etc etc. Men når alt kommer til stykket, og ret skal være ret, så synes jeg da virkelig, at din have overgår både Sissinghurst og Great Dixter by far. Dine farveharmonier og plantesammensætninger er meget meget mere udsøgte og raffinerede, ihvertfald set gennem mine havebriller:o) Gid din have også altid må blive bevaret for eftertiden. Den er jo et unikum blandt unikummer.

  Hav nu en rigtig dejlig tur til Holland selvom du skal op klokken kvalme. Håber du skal besøge Anna, hvis fantastiske have og personlighed jeg aldrig har glemt:o)

  Må jeg lige sende en lille men meget kærlig og varm hilsen til LENE BORRESKOV ANDERSEN, som sendte mig den sødeste og mest hjertevarmende hilsen forleden? Vi er jo nogle blogløse, der ikke har andre muligheder, ikke? I det hele taget kommer mennesker, man dagligt møder i cyberspace til at sætte sig dybe spor i ens bevidsthed. Inat drømte jeg f.eks, at jeg modtog en æske bluebells fra England med posten fra dig Claus:o) Uhm, skøøøøøøøøøøøøn drøm <3 <3 <3.

  Nu skal vorteroden få med mor her at bestille!!

  Mange Hollands-forventningsfulde hilsner

  SvarSlet
 10. Sætter du nye tulipaner hvert år, eller er det de samme?
  Jeg oplever tit at de kun blomstre een gang, på trods at de får god gødning.

  SvarSlet
 11. Hej Ungersvend, det har jeg ikke , men nu har jeg lavet en note om det til min ønskesedel , at det dem der skal indkøbes , tak skal du have :-)
  Birgitte

  SvarSlet
 12. Kære Claus
  Tak for videoer fra din have, som præsenterer sig rigtig dejlig og frodig nu. Hvid og den lyse, kolde, gule er yndlingsfarver her, så det er inspirerende at se, hvilke planter du har fundet frem til i de farver.
  Med fare for at lyde utaknemlig (og sådan er det ikke ment), så må jeg indrømme, at jeg foretrækker video fra din egen have, hvor du kan koncentrere dig om et lille område hver gang. *Rejsevideoerne' var lidt for hektiske for min smag (der er så meget, du gerne vil vise os), og når vi får video, så bliver vi snydt for de smukke, stemningsfulde fotografier, som vi plejer at få fra dine rejser.
  God fornøjelse i Holland.
  Mange hilsner fra Heddie

  SvarSlet
 13. Kære Claus.

  Det bliver ALDRIG for meget med videoer fra dig!
  :-)

  Bedste hilsener fra Solsikke

  SvarSlet
 14. Kjære Claus!
  Så fantastisk flott det var å se alle dine flotte krukker og din flotte hage, jeg er stum av beundring. Det gir en enorm inspirasjon. Har selv vært i hagen og klippet ned de siste rosene, vinteren har vært hard og det merkes på de.
  Men det vokser og gror enormt fort nå pga. det flotte været og virkelig sommervarmen vi har hatt i lengre tid nå. Deilig. Har også gitt plantene kugjødsel og lagt på et lag ny fin jord, så nå ser det riktig vakkert ut.
  Ønsker deg en fin tur til Nederland og en fin kveld.
  Hjertens fra oss her i Sandefjord. Grete.

  SvarSlet
 15. Hei!

  Tusen takk for at du så villig deler din hage og alle dine utrolig flotte blomster og planter med oss andre! Det å få bli med deg rundt i din hage via video har økt min hageinteresse og de har nådd nye høyder! Den begynte i 2010 og jeg blir bare mer og mer "forelsket" i alt som har med blomster og hage å gjøre!
  Jeg har også fått bestilt en av dine bøker og gleder meg STORT til den kommer i posten!

  Et lite spørsmål til sist... Hva er navnene på de fire blomstene du har i din heading? De er bare helt utrolig nydelige:-)

  Mvh Margareth

  SvarSlet
 16. Lene Borreskov Andersen1. maj 2011 kl. 18.27

  Kære Claus :-) Tak for skønne video`s fra din have, en glæde og nydelse uden lige som jeg vil være meget ked af at undvære ..du forkæler os i den grad og det kan aldrig blive for meget, håber du ved hvor værdsat det og DU er af os blogger her :-)) ...og så kærligt tak til Tante Grøn for din kærlige hilsen, jeg har aldrig mødt dig men er sikker på du har den varme aura der gør jeg vil kunne "genkende" dig, hvis vi var samme sted ..du rører mit hjerte :-))).
  Glade hilsener og rigtig god rejse til Holland.
  Lene Borreskov Andersen

  SvarSlet
 17. ENIG, jeg ser frem til dine videoer og har også glædet mig over dem fra England, især fordi jeg selv skal derover.
  Men vær sød at blive ved, der kommer så mange guldkorn.

  SvarSlet
 18. Hei!
  Det er så vidunderlig å se bilder og særlig dine videoer fra hagen! Bra du tar nærbilder. Du har så mange nydelige blomster og setter de sammen på en så flott måte. Nydelige løk i fine nyanser av hvitt og gult! Det er inspirerende å se. Jeg har selv bare en liten hagenflekk, men prøver å gjøre det så fint jeg kan. Takk for en flott video.
  Mvh Hilde fra Norge

  SvarSlet
 19. Du er sgi' da snart hel professionel :) ..... men bliv endelig ved med at øve dig :) :)

  SvarSlet
 20. Hej. Jeg bliver aldrig træt af dine levende billeder, fordi din have er bare så flot, frodig , vel anlagt, og utroligt inspierende at se på.
  Så tak for det! og bliv ved med at sende os disse levende billeder,som jeg glæder mig til hver dag.
  Hilsen
  Zohar

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Nej, nej, du må da endelig ikke tro vi bliver trætte af dine videoer fra din skønne have. Det er jo ren nydelse at se hvor smukt du har sammensat bedene og dine krukker, ja, de er jo helt vildt skønne. Man bliver jo inspireret i den grad af din entusiasme og glæde ved at skabe alt det smukke, vi får lov at se i din have og på dine haverejser, så bliv endelig ved med at give os smukke billeder og inspiration, for trætte af det bliver vi da aldrig. Tusind tak for smukke videoer fra din have, og rigtig god tur til Holland.
  Hilsen fra det Sydfynske Jeanne

  SvarSlet
 22. Kære Claus.

  Tak for dejlige billeder fra din smukke have, vi bliver aldrig trætte af video'er.
  Det er nogle fantastiske tulipaner du har, og hvor er det flot med så mange i een potte, det må jeg altså prøve til næste år.
  Hav nu en god tur til Holland.
  mange hilsner JMN

  SvarSlet
 23. Kære Claus,
  du må aldrig stoppe med at lave videoer til os. Det er helt vidunderligt at komme ind fra en produktiv dag i egen have og se at der er video fra dig ... så gik det tjept med aftensmaden og mens drengene nu er i bad kan jeg lige nå at hygge lidt her med din video.
  Kh Helle Torning, Fyn

  SvarSlet
 24. Hej Mester.

  Jamen du kæreste, hvad tænker du dog på (kærligt ment), tror du virkelig du kan trætte os med alle dine skønne videoer, du har jo selv gjort os afhængigt af dem, det er jo lige før man får abstinenser hvis der ikke er en hver dag ;-) .
  Rigtig god tur til Holland, glæder mig til at opleve det gennem dig....

  Forårshilsner Bettina

  SvarSlet
 25. Kære Claus

  Det bliver aldrig, aldlrig for meget med videoer. Smukt er det. Jeg har efterabet dig. Jeg har anlagt min lille baghave med næsten kun lysegule, grønne og hvide løgvækster og stauder, men det bliver nok aldrig så pænt som dine fine kreationer. Du er så god til at motivere. Jeg har aldrig før gået så meget op i løgplanter som nu.

  De bedste hilsner fra

  Janne i Greve

  SvarSlet
 26. Jeg prøver igen, før blev halvdelen af teksten smidt ud da jeg ville sende det.
  Altså, Claus, det kan aldrig blive for meget med levende billeder,,der jo en magi over dine billeder og videoer, som ikke kan sammenlignes med noget.
  Dine måneskinsbede er lige til et eventyr,jeg kan lige forestille mig alferne svirrerer rundt om aftenen i din have..
  Meeen èn plante vil jeg nu aldrig plante i min have "gulbladet"akeleje, jeg kan godt se den passer isammenplanteningen, men gulbladet planter og mig uha. Men der da godt nogle som dig kan bruge de gulbladet så de kommer til deres ret.
  Men hvordan kan du forlade din have, den er jo lige så skøn som alle de udenlandske, måske skønnerer.
  Men det er jo til vores fordel, vi rejser jo med på sidelijlinen, takket være dine billeder.

  God rejse til tulipanernes land.

  kh Gunvor

  SvarSlet
 27. Kære Claus ! Det kan aldrig aldrig ALDRIG blive for meget. Dine videoer er jo rene vitaminindsprøjtninger af inspiration, skønhed og glæde, og så synes jeg du har så dejlig en stemme, behagelig og rar at lytte til så... HOLD ALDRIG OP Kærlig hilsen Lise i Højbjerg

  SvarSlet