Video d. 21. maj 2011

Så er der levende billeder atter en gang!

18 kommentarer:

 1. uhm , det den rene "slikbutik",, du har i dine drivhuse...
  Glæder mig til et gensyn med spejlbedene.
  forsat god bededag
  Gunvor

  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Tak for endnu en dejlig, grøn film! Jeg er også først nu ved at så de sidste sommerblomster med kort "leveringstid".

  Jeg har lagt et foto på min (meget nye og ufærdige) blog af en af mine Klokkeranker, som blev plantet ud for en uges tid siden. Den er blevet knebet og har forgrenet sig fint de seneste uger. Hvis nogle skulle være interesserede i at se, hvordan det går hos mig.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Mange tak for informationer om Klokkerankerne, og for det dejlige kig i dit drivhus og væksthus. En sand overflod af de herligste små planter, som inden længe vil pryde i din have.

  Den rene guf for øjnene :-)

  Mange hilsner
  Christel

  SvarSlet
 4. kære Claus
  Dejligt video.
  Jeg er netop færdig med at læse din bog, mit haveliv. Det er virkelig inspirerende at læse, især afsnittene om dine rejser i udenlandske haver. Dem glæder jeg mig til at besøge en gang i fremtiden. Også dine mange omtaler af spændende planter, jeg har allerede nogle af dem på min "must have" liste. Nu går jeg videre til pæon bogen, som jeg lige skimtede ved modtagelsen. Nu skal den læses grundigt, glæder mig allerede til din næste bog, er det i efteråret den udkommer.
  Fortsat god weekend;-)

  SvarSlet
 5. Tak for rundvisningen. Jeg er fuld af benovelse over, du husker de latinske navne også !
  Det kan være svært nok at huske de danske navne, men IKKE hos dig, nej, nej, nej , nej :o)) du "slynger" de latinske ord ud, som om du ikke lavede andet.
  Nuvel, så vil jeg gerne sige, at du slet ikke ved, hvor MEGET du hjalp mig lige nu, med din video ! Jeg havde det SÅ elendigt med mine "små" Klokkeranker, fordi jeg har "kigget" på nogle af de andre Blogger´s , og de ser meget, meget større ud end mine. Men så kom DU og reddede mit humør, pyhhhhhh, tak for videoen om DINE Klokkeranker, som meget ligner mine i størrelsen. De blå, af mine, er lidt højere end de hvide. På videoen, så de hvide nu ud til at være lige så høje som de blå.

  Ihhhh, hvor jeg altså glæder mig til i morgen, når du laver videoen om "Bassin-bedet" :o))
  Jeg ville bl.a. have købt nogle Perlehyacinter, lyserøde også som Lupinerne, som skal stå sammen med dem, MEN de er da nærmest umulige at opdrive. Der er efter min opfattelse ingen, der sælger de løg her i landet (heller ikke til efteråret). Er der nogen, der ved noget om dette, evt. hvor de har dem her i landet ?
  Rigtig god weekend, Claus Dalby.

  Mange hilsner fra Birgit S

  SvarSlet
 6. Skønt kig ind i dine fyldte og frodige drivhuse !
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 7. Hej Claus
  Vad trevligt med en film...å inte bara bilder :)
  Mycket bra...
  Hoppas din helg är bra
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 8. Hold da helt op, hvor har du mange plante-babyer... selv for dig! :-D
  Jeg gik faktisk idag, og blev enig med mig selv om, at nu var jeg nået til det tidspunkt, hvor jeg altid ønsker, at jeg havde sået lidt mindre :-)
  Med alt den potten op, hærden af eller 'bare' plante ud, og så er det alligevel bare den allerbedste tid på hele haveåret, synes jeg.
  Jeg glæder mig også rigtigt meget til at se bedet omkring spejlbassinet imorgen :-)

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Har du en cirkelhakke? Det er simpelthen en fantastisk opfindelse til at luge mellem planterne i bl.a. staudebedet. Jeg har en lille kort og ønsker mig en lang så jeg ind i mellem kan stå op og hakke. Har styrtet Århus rundt for at finde den uden held, planteskole efter planteskole efter planteskole...
  Var det ikke noget for Bilka?
  mvh
  Mette

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Selvom jeg jo godt ved, at du er kæmpeproducent af alskens dejlige planter, bliver jeg alligevel næsten rystet over, HVOR mange det drejer sig om :-)) Helt forrygende som du giver den gas. Ovenikøbet virker du temmelig cool mht. arbejdet, som alle disse babyer fører med sig. Selvom du har hjælp, er det da et gigantisk arbejde at organisere og føre ud i haven, for "det ordner sig nok" går vist ikke lige an, når det gælder dette arbejde.

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Tusind tak for kigget og video.
  Jeg vil straks gå i gang med at plante mine ud i krukker og jord. De ligner fuldstændig dine og også Zep´s som jeg lige har været inde og kigge på.
  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 12. Tak for endnu skøn video fra dine drivhuse.
  Jeg blev bare så glad for at høre at det ikke er for sent at så lidt flere blomster :-) Jeg har nemlig p.g.a. forskellige omstændigheder, slet ikke nået at så alt det, jeg havde planlagt.
  Det vil jeg nu se at få rådet lidt bod på inden på onsdag.
  Da går nemlig til London i 4 dage sammen med 4 skønne haveveninder.
  Vi skal blandt andet på RHS Chelsea Flower Show - første gang for os alle - gæt lige om vi glæder os !
  Mange havehilsener Sanne O.
  Som nu vil smutte over og se på Zep´s nye blog :-)

  SvarSlet
 13. Tusind tak for et skønt kig ind i skatkamrene, og super dejligt med lidt praktisk info om hvad I sår lige nu.

  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 14. Sikke mange"blomsterbørn" det bliver et flot skue når de kommer på deres pladser i haven.

  Engblomsten

  SvarSlet
 15. Hej alle have elskere. Jeg har fået en have glockzenia, er der nogle som har erfaring med den . Kan den overvintre? Hilsen Ulla

  SvarSlet
 16. Bliver helt rolig når jeg ser dine små planter ... så er mine altså ikke helt bagud. Spændende også at se hvor du sår de mere almindelige hårdføre et-årige. Jeg har også sået helt almindelig morgenfruer, da de de andre år sammen med solsikkerne er smuttet ned i maven på sneglene.
  I morgen når det bliver tørvejr så vil der blive strøet sneglegift godt og grundigt... tys tys nyder når jeg kommer til at træde på én der er blå indvendig. Håber de kan blive godt udtyndet inden småplanterne plantes ud.

  puh nåede lige at kigge og skrive lidt efter en hektisk weekend med 3. og yngste datters konfirmation.

  god rest søndag til alle

  Susanne

  SvarSlet
 17. Kære Claus.

  Tak for video, hvor er det vildt med alle de planter, tænk, at du kan holde rede i al det, imponerende.
  Det var dejligt at se dine Klokkeranker - jeg kan så forstå, de skal bindes op!!!!!
  Jeg var i tvivl om de selv kunne "tage fat" --
  mange hilnser JMN

  SvarSlet
 18. Kære Zeb - hjerteligt tillykke med din nye blog. Den tegner godt.

  Kære Birgit - jeg er SÅ glad for, at du ikke helt mistede modet over dine klokkeranker. Er ked af, at jeg har udskudt at vise noget fra Bassinbedet. Men det kommer!

  Kære Mette - Ja cirkelhakken er god. Jeg foreslår Bilka at tage den ind i sortimentet

  Kære Hanne - ja, man kan godt blive helt stresset over alle de planter. Jeg kender det ...

  Kære Ulla - nej, den ved jeg ikke rigtigt noget om.

  SvarSlet