Vil I hjælpe?

 

Jeg må indrømme, at jeg har RET DÅRLIG SAMVITTIGHED. Det skyldes, at jeg det sidste stykke tid simpelthen ikke har haft tid til at svare på spørgsmål. Derfor blev så glad, da jeg i går så Zeb svare Michael på et spørgsmål om latyrus. Så … hvis nogle af jer sidder inde med viden på noget at det, der bliver spurgt om, må I meget gerne svare hinanden. Det giver også en mere dynamisk blog.

 

Jeg kunne også hive et par timer ud af kalenderen. Men mon ikke, at I hellere vil have en video?

20 kommentarer:

 1. Klart att man ska hjälpa varandra och det är ju super enkelt sätt.
  Du finns med på min blogg med bild sedan en tid tillbaka.

  Anna

  SvarSlet
 2. Glem bare alt om spørgsmål. Det er jo ikke en brevkasse det her. Læserne kan svare, hvis ikke svar kan findes på nettet.
  Jo tak, gerne flere videoer. Jeg kigger interesseret og ser rigtig meget. F eks lagde jeg mærke til, at en himmelblå husvæg er rigtig rigtig flot til grønne vækster.
  mette,djurs

  SvarSlet
 3. Til Carina Bergius: Du kan finde Riets Bed and Breakfast på nettet http://www.tuindebrinkhof.nl/reserveren.html
  Venlig hilsen Lise i Højbjerg

  SvarSlet
 4. Nu ved jeg jo ikke om en anden allerede har svaret, for jeg kan se at du ikke har nået at lægge nogen kommentarer ud endnu. Om det så betyder at jeg er den første, er jo ikke sikkert.

  Jeg husker forleden dag, at en eller anden spurgte til hvilke blomster, der var i dit blogbanner/header:
  Som jeg ser de fire billeder, så må første billede være en lettere lyslilla variant af forglemmigej (Men jeg er usikker!) - det næste er syren, og det tredie må være et close up foto af en syren. (Men muligvis kan det også tolkes som en hortensia?)
  Det sidste billede har jeg for et stykke tid siden kommenteret (og rost) her på bloggen, det er en stjerneskærm - astrantia.

  Så er det jo virkelig spændende om jeg har ret, men ellers må en anden byde ind :-)

  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Du har HELT ret... vi vil hellere have en video mere, tak. Dejligt med denne positive blog. Det er dét, der gør det hele herinde, så fænomenalt !!! Jubiii.

  Forsat god tur.

  // Birgit S

  SvarSlet
 6. Kære Claus
  Det lyder som en god ide, der er uden tvivl mange her, som kan kommentere forskellige spørgsmål om dit og dat.
  Jeg vil ihvertfald gerne have en video - det er jo små saltvandsindsprøjtninger.
  I øjeblikket er jeg igang med den store gennnemgang af blokindslag. Jeg har ikke haft mulighed for at komme på bloggen i godt 2 uger, så jeg er i gang med at indhente det forsømte.
  Evt. kommentarer og spørgsmål bliver samlet sammen og sendt (måske af nogle omgange). Det er jo både din (Claus) indlæg, men også de forskellige kommentarer, der skal studeres. Det tager sin tid, men hold da op, hvor er det en skøn beskæfigelse indimellem dagligdagens gøremål.
  Du hører mere efterhånden som jeg kommer igennem det forsømte.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 7. Dette er ikke direkte et svar på dit indlæg, men jeg vil gerne dele mit nyeste blomsterkøbs-indlæg med dig;-)

  http://linneasunivers.blogspot.com/2011/05/ljtnantshjerte.html

  SvarSlet
 8. God ide, jeg er helt enig i at det også kan bidrage med dynamik, du skaber jo en hel "erfa-have-gruppe", smadder god ide.
  Mette

  SvarSlet
 9. Kære Claus,

  Hvis der er noget du IKKE skal have, så er det "dårlig samvittighed". Du øser bare SÅ meget ud af dig selv og din viden om de skønne blomster etc. som ingen anden... Langt mere end vi kan ønske os.

  Jeg er vildt imponeret over, så meget tid du bruger på bloggen... og på os - dine blog-gæster. Du fodrer os med smukke fotos og inspirerende videoer... i stedet for at have fingrene nede i pottemulden! ;-)

  R-E-S-P-E-K-T!

  Og så synes jeg absolut, det er en rigtig god idé, hvis vi kan hjælpe hinanden på kryds og tværs. Super!

  *SMIL & SOLSKIN*

  Lisbet
  - formerly known as *Babushka & Co.*

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Jeg stemmer bestemt for video eller andet guf fremfor svar på spørgsmål! Måske fordi jeg ikke har spurgt om noget, men alligevel...
  Hilsen Pia Kbh.

  SvarSlet
 11. Jo da. Jeg vil meget gerne hjælpe. Desværre har jeg nok ikke så megen viden og erfaring at byde ind med, så hjælpen kan vist desværre ligge på et meget lille planteblad.

  Og jo tak. Jeg vil personligt MEGET gerne have video :-)

  SvarSlet
 12. Hej Claus - ja, "nabohjælp" er en fin ting :) Det er altid dejligt at læse dine svar, men vi sætter umådelig stor pris på dine videoer. Det var simpelthen så fantastisk at se alle tulipanerne fra din forrige video, og også haven hos fru Riet nød vi meget.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 13. Kære Claus og alle jer andre

  Jeg svarer gerne, hvis der er noget, jeg kan give mit besyv med på :-). Og jeg tager ligeledes meget gerne imod råd fra andre her på bloggen. Jeg er også enig med dig, Claus, i, at det kan føre endnu et dimension til.

  Så: IKKE MERE DÅRLIG SAMVITTIGHED.

  Mit personlige haveprojekt er den tidligere nævnte forblæste vestvendte forhave, som vi nu næsten er færdig med. Vi har skiftet al jorden, planet ud og har genplantet den levende del af vores takshæk og suppleret med en lille "pynte-"forhave med bøgehække i forskellige størrelser med efeu som bunddække. Og det bliver godt :-). Hvor er det dejligt at se noget gro og blive til.

  Mange hilsner
  Stinne

  SvarSlet
 14. Jeg syntes det kunne være rart hvis de spørgsmål der bliver stillet og svaret på har noget at gøre med det emne som det pågældende blog indlæg omhandler.

  Men det er måske bare mig?

  SvarSlet
 15. Vores Claus Dalby Løjtnantshjerter, købt i Bilka for 4-5 uger siden, blomstrer i haven i dag. De er så fine, så det var et super køb.

  Derudover enig, lad os hjælpes ad, så du har tid til at forkæle os med en ekstra video.

  Man kan jo også finde rigtigt meget super information i dit blog-arkiv.

  Hjerte-hilsener
  Anne Mette K

  SvarSlet
 16. Claus INGEN dårlig samvittighed,, du giver os så meget indput, så det må næsten være os der skal have dårlig samvittighed,,, men ideen om at vi kan give hinanden svar er god, Tante Grøn og Zep er inde på det rigtige,, jo mere vi kan lette dig for "svarpresset" jo bedre,
  Så kan du koncenterer dig om "guffet".. uden stress.
  Nu vil jeg prøve at få noget lyd på dine seneste vidoer, computerteknik uff.
  kh Gunvor

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Naturligvis - i det omfang det er muligt.
  Beder om, at du IKKE må have dårlig samvittighed.
  Som tidligere nævnt er dette jo ingen havebrevkasse.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 18. Kære Jesper - nej det er ikke bare dig!!!!
  Derudover synes jeg, at der er SÅ mange muligheder for at finde info. om dit og dat andre steder end lige her på bloggen.
  Vi har jo et helt univers af informationer til vores rådighed via cyberspace kombineret med bøger.
  Så lad endelig Claus få lidt fred for trivielle spørgsmål, der kan findes andetsteds.
  Kærlig hilsen

  SvarSlet
 19. Hej
  Jeg synes faktisk det er mindst lige så flot med bilder frem for video.
  Jeg nyter virkelig de fine foto, hvor hagens komposisjon presenteres fra ulike spennende vinkler.
  Så ikke bli alt for opptatt av video, husk på de flotte foto som du er dyktig til.

  SvarSlet