Atter en video d. 25. juni 2011

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.

  Må bryde sammen og tilstå, at jeg har siddet og ventet på denne video, for jeg var så spændt på at se udsigt m.m. ved spejlbassinet. Det er blevet helt fantastisk godt! Tillykke med det.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 2. Juhuuuu, hvor jeg glæder mig til at se det hele live!

  SvarSlet
 3. Tusind tak for to dejlige videoer fra din have. Hvor står det bare flot det hele.
  Det er en ren fornøjelse at være have-tosse i år, synes jeg :-)
  Rigtig god fornøjelse til både dig og dine gæster imorgen. Det bliver sjovt at læse om det på alle bloggene.

  SvarSlet
 4. Kære Claus:o)

  Tusind trillioner tak for dejlige levende billeder fra din helt unikke skønhedsplet på jorden. Jeg må sige, at vi jo efterhånden er ved at være godt forvænte med at se himmelske haver her på din helt egen blomsterkanal, men der hersker absolut ingen tvivl i mit sind: Verdens smukkeste have ligger i Risskov:o)!!!!<3 <3 <3. Uha uha..... jeg havde nær fået mine grovvalsede havregryn galt i halsen, da jeg "indtog" denne video sammen med morgenmaden. Det nye spejlområde er blevet FANTASTISK:o) Du har gjort det igen!!!! Sikke et kæmpestort og flot arbejde du og dit team har begået:o) Det er mageløst.

  Endelig,endelig kan jeg også se frem til at få rosen Odyssey i haven. Har været ulykkelig forelsket i den i et par år. Takket være Flora fra "Haveplanter" er det endelig lykkes mig at opspore den attråede hos en rosenpusher på Fyn. Reservereshos Frans Bruuns Rosenplanteskole på emailadr.: mail@rosertilhaven.dk.

  Claus, det bliver åndeløst spændende at se, om du kan styre alle dine glade og dejligt enthusiastiske blogdisciple når de slippes løs i haven idag?:o) Jeg bliver vist nødt til at komme og holde et tanteligt vågent øje med jer allesammen...:o)

  Mange forventningsfulde blomsterhilsner fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 5. Lotte Nr.5 ...

  Hej Claus.

  Tak for endnu en dejlig video, tror lige det gjorde det lidt nemmere at "overleve" ikke at være blandt de udvalgte.., og rigtig go' tur til alle jer som skal på besøg i haven i dag. ;-))

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  Sikke en have med mange lange kig. Skønne overdådige roser i alle farver afstemte og alligevel med din personlighed. Jeg bliver rigtig glad, og inspireret af at se din fine have. God havesøndag til jer alle derude. mange hilsner Anne

  SvarSlet
 7. Kære Claus Dalby
  Hvor er din have bare en drøm.
  Det er spændende med alle de videoklip og hvor er du flittig hele to på en dag. Helt utroligt at du overkommer alt dette.
  Jeg nyder din blog i fulde drag hver dag.
  Vedr. de engelske roser binder du også dem ned til metalbøjler?
  De bedste hilsener
  Kirsten Miran

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Jeg vil nu kalde det et skatkammer. tak for endnu en dejlig video.
  Mette

  SvarSlet