De står endnu

Det har rigtig regnet her i Aarhus i nat. Måske, er der nogle aarhusianere, som kan fortælle, hvor meget der kom. Sagen er den, at jeg havde været væk nogle dage, og at regnmåleren ikke var blevet tømt. Det må være adskillige millimeter, vi har fået.

 

20110609_155451

 

Heldigvis ’overlevede’ de fleste planter strabadserne. Især var jeg spændt på de strunke prydløg. Ville de mon blive stående?

 

20110609_155421

 

Det gjorde de heldigvis. Her er det den hvide ’Mont Everest’, der netop er sprunget ud her i haven. Mange steder er den afblomstret, ved jeg, men her står den skyggefuldt og lader derfor vente lidt på sig.

7 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte.. heldigt de kunne tåle mængden af vand. Vi fik 40 mm her i ribe. Er blevet meget inspireret af din bog Drivhusdrømme - tak for det!

  SvarSlet
 2. Kære Claus..dejlig at høre at du har haft en god tur her i København og sjælland , du kunne da ha kikket forbi til en kaffe.Jeg har tilbragt dagen med at klippe min avnbøge hæk, den købte jeg for 4 år siden som færdig hæg ,i den tro at den ikke ville få lus, det hade jeg nemlig hørt.. men ag nej det er vist lige omvendt, for den får nemlig lus, nå men det må jeg lære at leve med.Nu er hæggen klippet og står flot.Lige nu er det en rigtig smuk aften her i København (Amager) ,Jeg kan se at der ikke er mange dage til at jeg skal cykle med cristiania cyklen og en stige på ladet ud og plukke hyldeblomster til dejlig saft, jeg har lige brugt det sidste fra sidste år..( en dejlig drinks til haven er, Hyldeblomst saft, Pære saft,Danskvand, friske jordbær i skiver ,lidt frisk lime saft, mynthe, og masser af isterninger)Jeg vil nu gå en rundte i haven og planlægge morgendagens arbejde, det er nu hurtig gjort, for haven er kun 250 kvadrat meter. ønsker dig en rigtig god aften og mange tak for i dag claus Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 3. 56 mm på Samsø og mine planter kunne ikke lide det.

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem Claus.
  Små 40 mm i Åbyhøj og ingen skybrud.

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  I Risskov Haveforening blev det til 45 mm så mon ikke det er det samme hos dig :-))
  Det blev for meget for mine blå storkenæb så nu ligger de ned - men farven er lige flot!
  Valmuerne står fint, men en lille havenisse må have blandet frø fra rejnfan i posen til valmuefrøene for der er kommet en del rejnfan op mellem valmuerne. De kendes på den karakteristiske lugt når jeg nuldrer et blad mellem fingrene:-)
  KH Ebba

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Ang. prydløg , hvad gør du når de afblomstre ? klipper du "hovederne"
  af eller lader du dem stå til selvsåning ?
  Jeg selv har gjort det sidste i et par år , men mener jeg har nok nu og er lidt i tvivl om de kan tåle at blive klippet ...

  kh.H

  SvarSlet
 7. Hvor er de flotte og hvor er det dejligt, at du hver gang skriver navn på dine skønheder, så er muligheden jo, at ønske de samme!Tak for al inspirationen!!

  mvh.
  FlittigLise

  SvarSlet