Den ’førstefødte’

Jubiii – nu er den første pæon sprunget ud her i haven. Det er den skønne ’Clair de Lune’, som er attrået af mange. Den er helt særlig derved, at den er måneskinsgul.

 

claus20110602_150216

 

Mange pæoner følger snart efter, og I skal nok få nogle af dem at se.

16 kommentarer:

 1. Hvor er den smuk........juni er helt særlig med det flotte pæonbal der går i gang.......mine står også på spring men indtil videre er det kun bonderoserne der har åbenbaret sig.

  knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Yndig. Andet er der vist ikke at sige om det :-)

  SvarSlet
 3. Hei Claus
  Nydelig, det er rett før her i min hage også.Jeg sjekker hver dag.

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin. Jeg får vist ingen pæoner i år, men de er også flyttet for nylig, så jeg håber på at se dem næste år :)

  SvarSlet
 5. Den er køn, sikken midte. Hvordan går det med alle dine nye som I plantede i pæonbogen? Jeg glæder mig sådan til at se dem.

  Her i haven kommer der rigtigt mange pæoner i år. Dem jeg satte som små knolde et par år siden står nu rundt omkring. Jeg må indrømme at jeg ikke er helt sikker på hvad de hedder, men det finder jeg ud af når de springer ud.

  Festen er liiige om hjørnet, selv om jeg kan se du er længere fremme i din have.

  Lige nu har jeg blå have. Den er ret fin i år synes jeg. :)

  Knus fra
  Eva
  evigglade.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Den har jeg også, men du må bo på nogle mildere bredde grader end mig (Købehavns området), min har kun store knopper. Men glæder mig til at se den i blomst.
  Og så kan jeg fortælle, at jeg lige har været en tur i Bilka. HERLIGT, at se dit skønne ansigt på en masse af deres planter. Nemt at finde det hele. Det er virkelig en god service du yder til os andre, haveelskere. En ny og bedre udgave af Bilkas havecenter, med planter du anbefaler og med lidt gode råd i Bilka kataloget.Dejligt service.
  Håber du nyder solskinnet i haven. Jeg skal straks ud og plante hortensia, hosta og salvie i krukker. Det bliver smukt ;)

  SvarSlet
 7. Åhhh hvor den er fin...
  Ja, nu starter den store havefest!! Også netop i dag er min første pæon udover bonderoserne spruget ud, min coral charm - ikke den smukkeste i haven - men helt glad i låget er jeg alligevel ;-)
  Havehilsner
  Birthe

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Hvor er den flot! Kan godt forstå du jubler, for det må jo være et fantastisk vue, når de nu rigtigt kommer igang alle dine mange pæoner.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 9. Hvor er den bare fin :-)
  Jeg er også heldig at have haven fuld af pæoner iår... har overvejet at tælle knopperne... men det kræver vist lidt tid :-)
  Rigtig god weekend - med dejligt sommervejr.
  Susan

  SvarSlet
 10. Giisp, hvor er den bare yndig. Lige min smag.. Går ud fra, at der er tale om en staudepæon??

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 11. Her er den første også sprunget ud - kan ikke huske navnet, det tror jeg altid jeg kan, men det lykkes aldrig. Men den er mørk pink og fantastisk smuk - der er altid noget ganske særligt over den første pæon! Sidste år sprang de først ud da vi var taget på sommerferie i uge 26 - utroligt så stor forskel der kan være!

  SvarSlet
 12. mine pæoner er ikke sprunget, men til gengæld har jeg den første rose :-)
  Mette

  SvarSlet
 13. Åh, pioner! En riktig favoritblomma!

  /Jenny

  SvarSlet
 14. Kære Claus, Hvor er den smuk.Her i Søsum i min have er bonderoser væk, silkepæonerne har taget over inden for de sidste par dage. Jeg har rigtig mange helt almindelige pinkfarvede tror jeg, 3 lyserøde og 1 hvid. Alle gravet op i vores tidl. have for 16 år siden. Der er dog tilkommet et par nye bla. Sara Bernard m.fl. De står i en stor solgård så de er som sagt allerede godt igang, og der bliver klippet buketter, for det må man bare have indenfor. Alle de træagtige pæoner er desværre allerede afblomstrede.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen
  Lise

  SvarSlet
 15. Hej Claus
  Jo Pioner e fina,,,,,,,,nästa som ROSOR :)
  Hoppas helgen e bra
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 16. Ja den er bare så flot - jeg har et eksemplar selv hvor der er 4 knopper på så jeg glæder mig også, jeg bor i Hjørring og der er åbenbart noget koldere end hos dig.
  Inge - Lise

  SvarSlet