Det virker!

Som I kan se, har bassinet foran mit lysthus den ønskede virkning – et rigtigt spejl. Kommer man ind I rummet ‘en kvart cirkel længere fremme mod skoven’, er det væksthuset, der spejler sig.

 

 

20110625_184316

 

Nå, nu vil jeg lige gå ud og inspicere haven. De første gæster kommer om tyve minutter. Vender tilbage med en video senere.

20 kommentarer:

 1. Utroligt.
  Hvor er det smukt, et vandspejl i haven. Klem Britta

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt Claus. Sikke et syn. Det fremhæver lysthuset, på en rigtig fin måde. Jeg kan liiige se det for mig om aftenen, hvis du har lys i lysthuset. ;)

  knus
  Eva

  SvarSlet
 3. Hej
  det er bare en helt super idee, som jeg vil tillade mig at kopiere. Skal bare lige have overtalt min mand!
  Mange hilsener fra Hamborg
  Laila

  SvarSlet
 4. Meget meget flot.... ville ønske jeg ikke havde 2 "badedyr" til hunde her i huset... for så havde jeg nemlig også sådan ét *fnis*
  Fortsat god søndag - og god fornøjelse med gæsterne. (bare man var én af dem.....)
  Susan

  SvarSlet
 5. Fantastisk vakkert og magisk! Det mangler bare en liten alv som svever over vannspeilet :) Den gjennombrutte veggen i lysthuset gir bilde en ekstra dimensjon. Kos deg med havebesøkene dine, skulle gjerne vært der!

  SvarSlet
 6. Hvor ER det smukt, den fineste måde at ha' vand i haven på, synes jeg.
  Alle dine test er i min reader, kan man ikke lade være med at udgive og i stedet se dem som "foreløbig"...jeg klikker selvfølgelig på det hele, og så er der ingenting....:-)

  SvarSlet
 7. Hej Claus. Tak for en rigtig dejlig dag. Det var en kæmpestor oplevelse at se din have. Selvom jeg har læst alle dine bøger adskillige gange, fulgt med på bloggen, set dine programmer osv., så var det alligevel som om det var noget helt, helt nyt.
  Tak fordi du åbnede din have - og også lidt af din sjæl - for os.
  Mvh Maria

  SvarSlet
 8. Meget smukt - jeg glæder mig endnu mere til mit eget spejlbassin bliver til virkelighed:)

  SvarSlet
 9. Ja det må man sige at det gør - flot!
  Rigtig god aften med dine havegæster,dejligt at vejret er med jer.

  Engblomsten

  SvarSlet
 10. Ja godt ser det ud. Har jo selv set det "live" i dag. Venter spændt på hvilke stauder du vælget til rundt om bassinet. Har selv lige fået 2 små bassin på 75x125x10, men der skal stauderne gå helt op til kanten, så det er dem der spejler sig i vandet. Fortsat god søndag og tak for en fantastisk god dag i din skønne have. Anne Gine

  SvarSlet
 11. hej anne gine, tak for handel.
  til claus tak for en helt igennem vidundelig haveoplevelse, det var så smukt, så smukt.
  knus annelilla og svigemor fra det vindblæste esbjergensiske nærområde: Skads og Tjæreborg, hvor opstammede roser desværre skal have behøring vinterdækning for at overleve.
  Ps vi får nok ikke overtalt vores mænd til det nævnte flyningsforslag, smiler.

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Tusind tak for sidst, det var som forventet en meget dejlig oplevelse at se din have selv og dufte alle roserne selv og bare gå rundt og se de skønneste stauder og roser.

  Dejligt at møde dig og også at hilse på nogle andre "bloggere".

  Har skrevet en lille historie om det hele på min egen blog.

  Mange hilsner fra Ulla og Malcolm

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Sikke en dejlig have - tak for oplevelsen. Kom fra Roskilde med min søde niece, og det var hvert et minut værd. De usædvanlige mørklilla valmuer af sorten "Claus" :) - var for mig en af de mange "showstoppere".

  SvarSlet
 14. Kære Claus.
  TUSINDE TAK for en helt fantastisk haveoplevelse i dag.Vi(min mand og jeg)fik "adgangsbilletten" foræret af vores datter og svigersøn, som var blevet udtrukket blandt de heldige!Jeg vil være dem evigt taknemmelig for den GAVE.
  Selvom jeg har fulgt din blog fra starten,med de skønneste billeder og dine inspirerende ord,og har alle bøgerne fra din skønne have.Så var det en helt SÆRLIG,EVENTYRLIG oplevelse, selv at VÆRE i haven og mærke stemningen,lyset,duftene og din tilstedeværelse!Helt FANTASTISK. TAK Claus for alt det du giver os alle!
  DEJLIGT var det også at møde vores allesammens TANTE GRØN ...smiler og vinker...og Jesper fra kolonihavebloggen..(Vi har selv kolonihave i Kolding)
  Til dig Claus, kan jeg ikke lade være med at sige: FANTASTISKE, STÆRKE,UTRÆTTELIGE,SØDE CLAUS- intet menneske kan blive ved med at holde til det tempo du kører i!
  VIL DU IKKE NOK - for vores allesammens skyld - sørge for at passe på dig selv? STOP OP,og tag en velfortjent pause ind imellem!Vi vil alle forstå og skal nok være der,når du er der!DIN HAVE ER FANTASTISK og DU ER NOGET HELT SÆRLIGT,som vi er rigtig mange der sætter stor pris på.
  TUSINDE TAK fra Dorit fra Kolding
  og min mand med stråhatten.

  SvarSlet
 15. Tak for den fine beskrivelse med billeder af jeres dag i Claus's have. Jeg kan fornemme, at alle jeres forventninger blev indfriet - man har vel næsten ikke været i tvivl herom, vel?
  Mine tanker har været forbi Risskov nogle gange i løbet af weekenden.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 16. Tak for alle jeres søde ord.

  SvarSlet
 17. Smukt - hvad andet kan man sige ♥♥

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Tusind tak for en vidunderlig skøn dag i din have. Haven var jo som ventet helt eventyrlig smuk, og hvor var det skønt at se dig in natura og tale både med dig og de andre besøgende. Billedet af lysthuset , der spejler sig i spejlbassinet er bare så smukt, ja og jeg oplevede det jo in natura, hvor det er endnu smukkere. Har gemt alle de skønne indtryk fra din vidunderlige have i min hukommelse og naturligvis også de billeder jeg og min mand fik taget, så vi igen og igen kan tage dem fra og beundre, for man bliver jo aldrig mæt af at se på din skønne have. Endnu en gang tusind tak fordi du holdt din have åben.
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 19. Hvor er det blevet smukt, Claus. Tillykke med det :-)

  SvarSlet
 20. Hvor ser det eventyrligt ud med spejlbassinet foran dit lysthus.
  Min havedam er næsten dækket af åkande-blade nu, og på denne årstid savner jeg vand-spejlet i den, så måske mangler jeg også et spejlbassin... hm hm :-D

  SvarSlet