En hyggelig aften

I aften holdt jeg haven åben for en række af Bilkas kunder, som havde vundet billetter i en lodtrækning om et havebesøg.

 

20110624_184423

 

Det var en hyggelig aften, og roserne stod i fuldt flor. I morgen skal I få en video fra haven, som den ser ud lige nu.

8 kommentarer:

 1. Jeg er bare SÅ spændt på besøget på søndag :)

  Ulla

  SvarSlet
 2. Din energi og entusiasme er beundringsværdig! Misundelig må man jo ikke være...
  Jeg er dig TAK skyldig.

  Hilsen fra Majbritt

  SvarSlet
 3. Havde man da bare været en af de heldige.

  SvarSlet
 4. Hej Claus
  Jeg vil lige sige tak for i går. Det var dejligt at se dig i virkeligheden, og ikke bare som en papfigur i Bilka. (o;
  Det var en skøn oplevelse at se din have, væksthuset, duerne, lysthuset osv. Det er et fantastisk sted du har skabt dig.
  Gid jeg havde en svømmepøl, som jeg kunne lave om til en nedsænket have. Den er bare så flot.
  Den lilla valmue er forresten sprugte ud min have, så nu gælder det bare om at få samlet frø og sået den igen, så der kan komme flere til næsten år. Den er så smuk.
  Du fortalte i går at du rykker hele planten op, når den begynder at få gule blade. Knækker du så bare hovedet af og ligger det til tørre for at få frø, eller skal jeg lade dem stå og modne få at bruge frøene?
  Kærlig hilsen fra Annette, Esbjerg

  SvarSlet
 5. Hej i Risskov

  Ser rigtig lovende ud ;-)
  Glæder mig usigeligt til søndag, hvor det er vores tur, til at betræde de eksklusive stier i din fantastiske have.
  På snarligt gensyn, og god weekend til alle.
  P.s. Vi ses tante og prins :-)

  Kærlig hilsen Tina Aa. Larsen

  SvarSlet
 6. Kære Annette - du skal bare tørre kapslerne indendøre.

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  Må have været helt skønt at se din have om aftenen, hvor der jo er et anderledes lys og duftene er mere intense om aftenen, synes jeg. Men hvor jeg dog glæder mig til i morgen søndag, for der skal jeg sammen med min mand på besøg i din have! Det bliver en heldags tur, da vi skal helt fra Svendborg meget tidlig morgen med toget, men det bliver helt fantastisk!
  Hilsen fra Sydfyn Jeanne

  SvarSlet
 8. Kære Claus Dalby.Tusinde tak for en dejlig aften ,hvor jeg som heldig vinder måtte se din flotte have og se "in live ".Du kom med så mange guldkorn ,som vi måtte snakke videre om ved morgenbordet.Jeg spurgte dig om navnet på en lilla rose,som ligner meget Georff Hamilton.Den havde en utrolig duft.Den står næsten øverst i din have.Nu har jeg glemt navnet .Øv -ØV .Til I andre I kan glæde jer .Min glæde vil holde længe .De bedste hilsner Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet