Havegæster

I dag har jeg haft besøg fra England – af et par gode havebekendte (den ene tidligere head gardener i en engelsk have gennem 40 år og nu pensioneret) – som kom for at se haven. Vi havde det rigtig hyggeligt med frokost og plantesnak, og selvfølgelig var der blomster på bordet.

 

 

claus20110603_183548

 

Selv om jeg har rigtig mange pæoner i haven, kunne jeg ikke drømme om at plukke af dem. Buketten her er altså fra blomsterhandleren.

 

claus20110603_183640

 

Efter frokost kørte vi ud til min rigtig gode haveveninde, Ivy, fra hvis have jeg viste videoer fra forleden. Det var virkelig hyggeligt, og jeg behøver vel ikke at sige, at englænderne var meget begejstrede over denne helt særlige have?

 

Det har været en helt igennem hyggelig dag i dag!

13 kommentarer:

 1. Det var dog nogle fantastisk skønne blomster.

  SvarSlet
 2. Det lyder til at i har haft en rigtig dejlig dag. Vejret har også været helt perfekt til havebesøg :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har gjort som dig og har købt pæoner i dag - elsker denne årstid, hvor de blomstrer! Vores egne springer først ud i næste uge, men da de står lidt afsides i haven, så regner jeg med at plukke dem, så jeg rigtig får nydt synet af dem, mens de står i fuldt flor :-)

  SvarSlet
 4. Hei Claus
  Jeg har heller aldri klart å klippe av peoner fra egen hage, men dette året tror jeg at jeg kommer til å gjøre det, da jeg har mange og de er fulle av knopper. Å hvor jeg gleder meg til den første folder seg ut:) De røde valmuene er også på springet til å sprette og det er litt av et skue jeg har i vente:)

  Hilsen Unni

  SvarSlet
 5. Det gleder meg å lese at du ikke plukker fra haven - jeg har også litt problemer med det... Du plukker innimellom, senere i sesongen - gjør du ikke? God helg Claus! i morgen springer mine første pioner. Gleder meg.

  SvarSlet
 6. Smukke pæoner, kan godt forstå du ikke nænner at klippe af dine egne. Altid dejligt med et hyggeligt vennebesøg, og at kunne dele den fantastiske have med dem må være en glæde.

  SvarSlet
 7. Er der noget bedre end at tilbringe en dag med gode venner mens man taler " havesnak" !
  Paeonerne er simpelthen rorende i deres skonhed, kan godt forstaa , du ikke naenner at plukke dine egne.
  Ha' en god weekend.

  SvarSlet
 8. Jeg ELSKER at plukke buketter fra haven! Min mands mormor er en elskelig gammel dame, der kun ønsker sig en havebuket af os til sin fødselsdag d. 25. juni. Det plejer at være en overdådig buket blandede historiske og Austin roser, men i år - hvor hun har været alvorligt syg - får hun hver 14. dag leveret en bugnende buket fra haven frem til 31. august - sammen med en lækker kage til kaffen. Mon ikke næste gang bliver med pæoner fra haven?
  Mange hilsner, Annette Halling

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Vad trevligt med besök :)
  Å vilken härlig tid det är nu,,,,,
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Ja, så har du da også vist de englændere det ypperste af dansk have"kunst" - både din og Ivys have. Og så den flotte buket i den fantastisk smukke vase/krukke.

  Og til Anette Halling: Det var dog en utrolig smuk gestus, I viser den gamle bedstemor. Jeg kan sagtens føle, hvor glad, hun er for jeres havebuketter.

  Kærlig hilsen fra én, som er totalt flad efter at have cyklet 105 km - men jeg har virkelig set mange flotte grøftekantsblomster.

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Jeg er nødt til at kommentere under dette indlæg, da computeren ikke vil lade mig kommentere din video. Jeg er begyndt at få fejlmeddelelser, når jeg vil kommentere, og der kommer også et lille nyt vindue op, når jeg vil kommentere - har du ændret noget i opsætningen?
  Jeg ville blot sige: Smuk, smuk Geranium sylvaticum! Ved du, om den kan trives i skygge?
  Hvordan går det med de kinesiske pæoner? Og det nye lyserøde bed??
  Mange hilsner og fortsat god weekend fra Heddie

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Jeg kan godt forstå englænderne var begejstrede over Ivys eventyrlige paradis, der er meget anderledes end den engelske havestil. Jeg nød selv videoerne med forårsturen rundt
  i hendes have. Mange hilsener til Ivy med tak for kikket og til dig Claus for at blive ført dertil.

  Engblomsten

  SvarSlet
 13. Det lyder som en rigtig hyggelig dag Claus :-) Jeg har også hygget mig i disse dage med gæstebud og godt vejr.
  SMUK vase!
  Bedste hilsener Lisbeth K

  SvarSlet