I al sin enkelhed

Her er lidt flere billeder fra den fynske have, som jeg introducerede i går.

 

20110622_150616

 

Det er en have, som med sine diskrete toner i den grad betager mig. Som jeg tidligere har nævnt, er min smag meget vid, og jeg holder også af det enkle. Her er der ingen højtråbende farver! Hortensiaen er den smukke ’Annabell’, som mange vil kende.

 

20110622_150804 20110622_150832

 

Den konsekvente anvendelse af den samme plante i store mængder giver en ro, som spiller flot op til det utroligt smukke hus.

13 kommentarer:

 1. Meget Er det en offentlig tilgængelig en eller kun for private øjne?

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Det ser ud til at være et meget velordnet hus og have. Førhen var jeg tilhænger at meget af lidt i modsætning til lidt af meget. Men der er vist smuttet noget for mig. Jeg har vist også ændret smag. Misforstå dog ikke - for jeg bliver sandelig betaget af disse billeder fra Fyns land :-)

  SvarSlet
 3. Kære Louise - nej, haven er ikke åben.

  SvarSlet
 4. Det er enormt smukt med gentagelser eller mange planter af samme slags.Det bliver nærmest pompøst. Men hvad gør vi med en lille have og smag for næsten alle blomster. Hvordan begrænser man sig ?

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Midsommer - ordet dufter af hyld, pæoner, roser, lavendel, dugvådt græs, ja, af smuk frodighed. Og netop i dag sprang den første af mine valmuer "Claus" ud. Den er så smuk. Tak fordi du deler den med os.

  Bedste hilsner og ønsker om en fortsat dejlig sommer
  Gitte, Vildbjerg

  SvarSlet
 6. Jamen det er jo det jeg siger: "Fyn er fin" ;-) Dejlig have og smukke billeder. Bedste hilsner Fru Krull

  SvarSlet
 7. Hvor ser det fint ud - både bede, hække og huset i sig selv. Det må være en fornøjelse at bo der! Hvor er du bare heldig med alle de fine steder du kommer Claus :-)

  Midsommer gør mig altid i godt humør. Jeg ved næsten ikke noget bedre end duften af hyld og de skinner så smukt i de lyse nætter.

  Milde og lyse midsommerhilsener
  fra Lisbeth K.

  SvarSlet
 8. Tænk hvis man kunne begrænse sig til få typer planter i industrielle mængder. Det gen har jeg ikke fundet frem jos mig endnu, måske det kommer når jeg bliver meget ældre, men ellers gør det ikke noget for jeg elsker blomster i mange farver.
  Dog ser det bare rigtig godt ud og super flot charmerende hus, gør jo heller ikke helheden ringere.

  SvarSlet
 9. her er nogle der har sans for detaljerne.

  Må jeg stille et spørgamål? - Tak :-)

  Mine Engelske roser kan ikke børe sin egen blomst! De knækker eller hænger helt nede ved jorden.

  Hvad gør du? Binder dem op eller hvad?

  Hilsen
  Michael

  SvarSlet
 10. Kære Michael - mine engelske roser bærer fint sig selv.

  SvarSlet
 11. Meget smukt og stilrent... Jeg foretrækker selv det er mere "vildt", men kan sagtens finde inspiration i dine fine billeder derfra.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Jeg er selv opvokset en gade fra dette smukke hus og går altid forbi, når jeg er hjemme på besøg - det er en fryd for øjet :-)

  Mange hilsner Louise

  SvarSlet
 13. Smuk smuk have og hus. Den lave buksbomhæk omkring huset er en flot detalje der fremhæver det dejlige hus. Du har virkelig næse for at få opsnuset stederne Claus:-)

  Engblomsten

  SvarSlet