Indevejr?

 

Her i Holland er det ret træls vejr i dag. For nu at sige det mildt. Stormende og regnfuldt. Det samme forstår jeg, er tilfældet i Danmark. Så måske er der tid til en halv times hygge indendøre? Det var Jytte, der i forbindelse med forrige indslag havde husket (jeg havde faktisk glemt det), at det er fra i dag kl. 14.55, at DR2 genudsender ’Haven i Hune’. Det bliver et dejligt gensyn med Anne. Danmarks store havediva, som Kjeld Slot døbte hende.

 

Hernede ligger jeg ikke på den lade side. Trods vejret, skal jeg ud og ’rapportere’ til jer. I får en video senere.

15 kommentarer:

 1. Glæder mig allerede til Haven i Hune+ny video fra Holland
  Mange regnvejrshilsener
  Marianne

  SvarSlet
 2. Claus, hvad med dig, har du en udsendelse i TV her i sommer? Det ville jeg glaede mig ekstra meget til at se naar jeg nu kommer til DK.
  Nu ved jeg jo, at man ikke skal forvente svar fra dig, men maaske der er nogle rare bloggere , som kan informere mig :-)
  Hvor VAR du heldig med vejret i gaar!

  SvarSlet
 3. Kære Claus. Sikke du knokler, og hvor sker der bare meget omkring dig, som vi alle får glæde af :-)
  Ja vejret ikke helt fantastisk, men man kan stadig arbejde lidt i haven, ihvertfald her hos mig.
  Til min store overraskelse opdagde jeg knopper i alle mine klokkeranker igår. Jeg var helt høj af det. Var sikker på, at de først kom senere. Det tegner jo godt.
  Glæder mig til Haven i Hune.
  GOd weekend til alle derude

  Kærlig hilsen

  Lise

  SvarSlet
 4. Imellem bygerne har jeg lige taget en lille hygge-have-runde for at se om alle havde det godt... - og det havde de :o)

  Når fru Just toner frem på fjernsynet er jeg lige mødt på arbejde, men jeg regner sandelig med at kunne komme hjem og finde udsendelsen på nettet, - ellers bliver jeg vist utidig!

  God dag til dig :o)

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Vejret her på midtfyn er ikke noget at skrive hjem om, regnen står ned fra himmelen og gråt er det. Men planterne kan li det og det er kun vores tøj der er forkert.
  Vi kan jo så sidde i en god stol og en kop kaffe og se Haven i Hune i eftermiddag,det bliver en fornøjelse at gense Anne.
  Med hensyn til Bilka i Odense vil jeg nok give de andre ret i at det kan være noget trist at se på hvis man ikke lige kommer når de får vare hjem. Planter der hænger af tørst (3 container agurker og tomater der var knas tørre) billige og dyre pæoner blandet sammen på bordene. Vi håber at de læser med her på bloggen så de kan få det rettet, for konceptet er godt. Jeg tror at det åbner øjnene på mange og hvor det give lyst til at afprøve nogle planter man måske ville afholde sig fra, på den måde for havecenterne nok også noget af kagen da man får lyst til mere.
  Plantecenterne bliver jo så nød til at forny sig istedet for at køre med det samme.
  Jeg håber du bliver forkælet hvor du er nu Det trængte du vist hårdt til.
  Det bliver spændene at se hvad du finder af nye ting til os til den næste havesæson.
  Nå, det bliv vist en lang tekst, når man bare ville fortælle hvor glad man er for det kæmpe arbejde du gør for alle os havetosser.
  Rigtige mange glade hilsner her fra det midtfynske Pia

  SvarSlet
 6. Kære Claus.

  Jo i eftermiddag bliver det nok inde(arbejde) og hygge med Haven i Hune. ENDELIG skal jeg se den ser, "alle" taler om...

  Men her på solsinsøen har jeg allerede været ude fra morgenstunden og plantet og plantet og så vandet, da regnen kom. Ja datteren mente, jeg var blevet totalt van(d)vittig, når jeg drønede rundt med kanden, mens regnen drev af mig hihi. Men altså hvorfor spilde tørvejr på at vande beholdere, når det er så meget mere effektivt, når regnen er med til at blødgøre jorden?!

  God "arbejdslyst" til dig!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 7. Tak for tips'et, jeg vil straks sætte optageren igang, så jeg kan se den igen og igen.
  susanne

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Godt at blive mindet om Haven i Hune, det passer fint til vejret her. Jeg har ikke været deroppe endnu i år, men skal da helst forbi. Den er et af mine yndlingssteder.
  Her er det altså også regn, men jeg vil nu alligevel gå ud og se om der er knopper i mine klokkeranker.
  Mange hilsener Elsebeth

  SvarSlet
 9. Hej Claus

  Ja, vejret er øsende regn nu her kl. 14.45 og vi skal se Haven i Hune. Vi fik allerede for flere dage siden en sød påmindelse om dette fra Nettes lille have http://netteslillehave.blogspot.com/, så den har været programsat hos mig længe.

  Tak for de skønne videoer fra Holland, spændende at følge med.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 10. Ja, Jane!
  Claus optræder sporadisk (alt for lidt) i denne tid i de genudsendelser på DR1, som hedder 'Drømmehaver'. De sendes næsten hver dag i ugen - vistnok? Det er aldrig til at vide med DR og deres genudsendelser.
  Men under alle omstændigheder: God fornøjelse!
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. Var inde at se Anne´s have sidste weekend- må sige det var en skuffelse. døde planter og ukrudt højere end blomsterne... æv æv, var skuffet...

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Det er et dejligt gensyn med Anne Just på DR2, passede lige til en regnvejrsdag.
  Jeg har bestilt et weekendophold i Haven i Hune i juli. Jeg glæder mig meget til at opleve haven "live".

  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 13. Kære Jane - nej, der er ikke nye udsendelser med mig på vej lige nu.

  Kære anonyme (navn, please) - er ked af at høre, at du var skuffet over Haven i Hune. Lad mig gerne høre, hvad I andre synes. Det er en måneds tid siden, jeg sidst var der. Sidder i bestyrelsen, så hverken jeg eller de andre medlemmer kan leve med, at folk bliver skuffede. Dog vil jeg sige, at haven aldrig bliver som i Annes tid. 'The garden is the gardener'!

  SvarSlet
 14. Æv, så gav det bagslag ikke at følge med på bloggen hen over weekenden :-(
  Jeg var desværre ikke opmærksom på Haven i Hune i fjernsynet, troede først de ville sende dem i selve ferien, men så må jeg være på dupperne på næste lørdag. Tak alligevel for påmindelsen, bedre sent end aldrig, som man siger!
  Jeg er for ung til at have været med før, så det bliver superfedt at dykke ned i disse efter sigende fabelagtige udsendelser.
  :-) Lisbeth K

  SvarSlet