Jeg kan ikke stå for …

… grønne blomster. Ikke blot fordi de passer ind alle steder, men også fordi, de er så fine og spæde. Hvad siger I for eksempel til denne skønne klematis?

 

claus20110606_105930

 

Den bærer navnet ’Love Child’ – en passende betegnelse til så smuk en blomst.

.

claus20110606_110052

 

Af en eller anden grund ser man sjældent denne klematis. Det hænger måske sammen med, at den er så diskret og ikke særlig højtråbende.

14 kommentarer:

 1. Jeg har altså ikke helt forstået det med de grønne blomster endnu, men det kan være det kommer en dag (måske på samme måde som nogen har det med gult?). Jeg synes tilgengæld dine spring green tulipaner er flotte, så det kan være der er håb for mig endnu :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den smuk! Den måtte gerne få plads hos mig. Synes bestemt det er et ekstra plus, at den er diskret. Mange ynglinge er blevet ynglinge netop ved nærmere bekendtskab og diskret charme.

  SvarSlet
 3. Åhh - ja den er rigtig smuk.
  Nu kommer jeg i tanke om at sådan en plantede jeg for nogle år siden, men den må være forsvundet.

  Jeg så den første gang for mange år siden hos Anne Just.

  Den kan jeg da ikke undvære, må nødvendigvis tilføjes haven igen.

  Tak for reminderen Claus
  Varme hilsner Lene

  SvarSlet
 4. Det forstår jeg godt og især denne er simpelthen så skøn:)

  SvarSlet
 5. Meget smuk - er også helt vild med grønne blomster. Men hvor skal jeg dog placere den? Har også set en der var næsten sort... der er så mange dejlige clematis.

  SvarSlet
 6. Helt underbar och helt i mitt tycke. så anspråkslös men så vacker,den kan jag tänka mej... Hälsningar Marie

  SvarSlet
 7. Helt enig - er vist en must på indkøbslisten ;0)

  SvarSlet
 8. hvor er den smuk.plantede klematis i krukker -blå og lilla i hver sin krukke og den første blå blomst er sprunget ud .glæder mig til de næste knopper springer ud.mvh Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 9. Det var en meget skøn clematis. Jeg skal have de tidligtblomstrende, da de andre desværre får stængelsyge.

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Hvor er den klematis dog yndig!! Den vil jeg ønske mig. Bestilte sidste år en "Juuli" som hos dig også var meget skøn, men ak og ve, den er lilla og ligner alle andre klematis - nu har jeg skrevet til firmaet, og håber de har sendt en forkert?! Din pyjamasblå var bare så vidunderlig!!
  Sommerhilsen fra FlittigLise

  SvarSlet
 11. hvor er den yndig,i al sin lette enkelthed,,,

  SvarSlet
 12. hvor er den smuk.Har plantet klematis i krukker -blå og lilla og den første blå knop er sprunget ud .Nu glæder jeg mig til at se de næste blomster springe ud.Kh Lilbrith Jørgensen

  SvarSlet
 13. Iiiih, hvor er den bare fin og charmerende (suk!)

  :-) Lisbeth K

  SvarSlet
 14. Love Child er en virkelig bedårende clamatis, som jeg også har i haven. Den står sammen med Pointy, som minder meget om Love Child, bortset fra at Pointy på ydresiden ligesom har fået et rødlig stænk. Når Pointy afblomster så starter Love Child. Ingen af den kan undværes i haven.

  Ha' en dejlig aften:-)

  SvarSlet